O le koronavairusi. 2020 Geneva Motor Show faaleaogaina

Anonim

O le taufaamataʻu o le coronavirus (lea e taʻua o le COVID-19) na taʻitaʻia ai le malo o Suiselani e faʻasaina mea e faʻapotopotoina ai le silia ma le 1000 tagata. O se tasi o mea na tutupu na aʻafia i lenei faʻaiuga, o le 2020 Geneva Motor Show.

O le faʻaiʻuga e faʻasa ni mea tetele na oʻo mai i le taimi na maua ai e Suiselani le sefululima faʻamaonia mataupu o coronavirus. I se faʻamatalaga lautele, na taʻua ai e le malo o Suiselani "o faʻalavelave tetele e aofia ai le sili atu ma le 1000 tagata e faʻasaina. O le faʻasaina e faʻamalosia vave ma faʻaauau seia oʻo ia Mati 15.

Mo le taimi nei, e leʻi faʻamaonia e le au faʻatulagaina le 2020 Geneva Motor Show le faʻaleaogaina o le mea na tupu. Ae ui i lea, i faʻamatalaga i le Automotive News Europe, o se failauga mo Palexpo (le nofoaga e fai ai le 2020 Geneva Motor Show) na fai mai: "Na matou faʻalogo i le faʻasalalauga ma matou iloa lona uiga".

Ae peitaʻi, afai e te manaʻo e matamata ola i le faʻamatalaga aloaia a le au faʻatulagaina o le Geneva Motor Show 2020, kiliki le ki lalo:

Matamata i le Geneva Motor Show livestream iinei

Fa'afou: le 2020 Geneva Motor Show fa'aleaogaina

E ui ina faatoa taunuu mai le faʻamaoniga mo le faʻaleaogaina o le 2020 Geneva Motor Show, o le mea moni o le taufaʻamataʻu o le coronavirus ua uma ona taʻitaʻia ai nisi o faʻailoga e fiu i le mea na tupu i Suiselani.

O Harman, o se kamupani o loʻo fesoʻotaʻi ma Audi, ua uma ona talepeina lona faʻatau i le amataga o le vaiaso ma na faia foi e Byton le mea lava e tasi i le po anapo. E le gata i lea, ua uma ona fai mai Aiways Saina e faapea o le faamai ua faaleagaina ai a latou fuafuaga e faaali le U6ion prototype i le faaaliga.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E le gata i lea, ua uma ona taʻua e Toyota o le a faʻaitiitia ai le aufaigaluega o loʻo i ai i le 2020 Geneva Motor Show i se tulaga maualalo, ma ua uma ona taʻua e le au faʻatonu sili o Ferrari ma Brembo o le a latou le auai i le Swiss event ona o tapulaʻa ua faʻatagaina. e le malo Italia e malaga.

Geneva Motor Show
Faatasi ai ma le averesi o le 600,000 tagata asiasi, o le Geneva Motor Show na iu lava ina faaleaogaina ona o le coronavirus.

I le fonotaga a le au tusitala i le taeao nei, na saunoa ai le faatonu o Geneva Motor Show, Olivier Rihs: “E le mafai ona tolopo le Faʻaaliga o Taavale. E le mafai. E telē tele, e le mafai”. I lea lava fonotaga na fa'aalia ai o le fa'amavaeina o tu'u fa'ailoga o le a faia se'ia o'o i le aso 7 o Mati.

Ae o lenei?

E tusa ai ma taui e ono mafai ona maua mo faʻailoga o loʻo faʻamaonia lo latou auai i le mea na tupu, na taʻua e Olivier Rihs "o se mataupu e le mafai ona tatou pulea. Ou te le talitonu o se tagi faasaga i le faʻatulagaina o le faʻamoemoe e iai se avanoa. E le o se faaiuga a le faalapotopotoga o le Geneva Motor Show. E tatau ona tatou mulimuli i faaiuga a le malo.”

Ae ui i lea, i se faʻamatalaga aloaia o le faʻalapotopotoga o Geneva Motor Show 2020 na taʻua ai o taunuuga tau tupe o le a suʻesuʻeina i nai vaiaso o lumanaʻi. Ae ui i lea, e tasi le mea e mautinoa, o le aofaʻi na totogiina mo tiketi ua uma ona faʻatau atu o le a toe faʻafoʻi.

Faitau atili