Na matou tofotofoina le SEAT Ateca 1.5 TSI ma le 150 hp. E galo ea le 2.0 TDI?

Anonim

I le taimi e foliga mai e malaia afi afi tiso (ua tele ituaiga ua filifili e faatofa ia i latou), ua foliga mai ua sauni le SEAT mo le suiga. O le mea lea, o loʻo tuʻuina mai ai se afi 1.5 l penisini e ofoina atu le mana tutusa ma le 2.0 TDI ma folafola atu foi le faʻaitiitia o le taumafaina.

Ae o le 1.5 TSI o le 150 hp e mafai moni lava ona faʻagaloina oe le 2.0 TDI matou te iloa lelei? Ina ia suʻesuʻeina, matou faʻataʻitaʻiina le Ateca faʻapipiʻiina i le 1.5 TSI ma le ono-saosaoa manual gearbox, i lenei tulaga i le tulaga Excellence meafaigaluega.

Na faʻalauiloaina i le tolu tausaga talu ai, o le Ateca o le SEAT SUV muamua, na amata ai se aiga o faʻataʻitaʻiga ua i ai nei nisi tagata e toʻalua: le Arona laʻititi ma le pito i luga o le Tarraco.

SEAT Ateca 1.5 TSI 150 hp

Aesthetically, e tatau ona ou taʻutino atu ou te fiafia i le Ateca. E itiiti ifo le faautauta nai lo ona "tausoga" Tiguan ma Karoq, o le SEAT SUV o loʻo tumau pea se foliga faʻapitoa ma sina faʻamalosi (ae aunoa ma le faʻateleina), ma, i le lanu lanu lea na faʻaalia ai e le iunite faʻataʻitaʻi, e oʻo lava i le "tuuina atu" o. le uso ta'alo, le CUPRA Ateca.

I totonu o le SEAT Ateca

I le taimi lava i totonu o le Ateca, matou te maua ai se laupapa faʻapipiʻi ma se mamanu faigofie, e ui lava e leʻi manumalo i le matagofie poʻo le faʻamuamua tauvaga, faʻamaonia le faʻafetai i ana faʻamatalaga ergonomics, i le sitaili ua uma ona masani ai le Volkswagen Group.

SEAT Ateca 1.5 TSI 150 hp
I totonu o le Ateca, o le faigofie ma le ergonomics e pule, sili atu i mea uma.

A oʻo mai i le tulaga lelei, matou te maua se faʻafefiloi o mea vaivai i le pito i luga o le dashboard ma mea sili atu ona faigata i vaega sili atu "natia" o le fale. A'o le fa'apotopotoga, se'i vagana ai le pisapisao fa'ama'a'a i totonu o le vaega o le koluma fa'atonu, e o'o lava i se fuafuaga lelei.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ae mo le infotainment system, e faigofie ma faʻaogaina e faʻaoga ma e lelei ata. O le isi itu lelei o totonu o le Ateca o le tele o avanoa e teu ai, o se aseta i se faʻataʻitaʻiga e faʻatatau i aiga.

SEAT Ateca 1.5 TSI 150 hp

E faigofie tele le fa'aoga o le infotainment system a Ateca.

Ma le mea mulimuli, i le tulaga o le nofoia, e le natia e le Ateca galuega a le aiga, e ofoina atu le sili atu nai lo le avanoa e felauaiga lelei ai se aiga ma a latou atopau (o le ato ato e mafai ona 510 l).

SEAT Ateca 1.5 TSI 150 hp

I le pito i tua, avanoa mo pasese e mafai ai ona e malaga faʻalelei ma faʻalelei.

I le uili o le SEAT Ateca

I tua atu o le uili o le Ateca e vave ona e mauaina se tulaga lelei avetaavale. I le isi itu, o le vaʻaia, e ui lava e le o se faʻamatalaga (i le lalolagi o taʻavale o loʻo i ai nei atonu e naʻo le Smart fortwo laʻititi), e le o se faʻafitauli, o le fesoasoani i le mea puʻeata paka ai.

SEAT Ateca 1.5 TSI 150 hp
O le mauaina o se tulaga fa'alelei lelei i tua o le uili o le Ateca o se galuega faigofie.

I le faʻamalosi, e faʻamalieina Ateca. E tusa lava pe leai se maʻai o le Hyundai Tucson, o le SUV Sipaniolo o loʻo i ai se faʻatulagaga chassis e "faʻaipoipo" lelei le amio ma le faʻamafanafanaga, faʻaalia o ia lava o se tasi o SUV sili ona lelei i le vaega i tulaga o agavaʻa malosi.

E tusa ai ma le afi, o le 150 hp 1.5 TSI o loʻo faʻaalia ai le leai o se mama. I lenei itu, o le 2.0 TDI, faʻatasi ai ma le 150 hp, faʻamaonia e sili atu le filifiliga. E ui lava i le lamolemole, e foliga mai e sili ona fiafia le afi i se taʻavale toʻafilemu ma le taugofie i faʻavavevave tetele - e mafai foi ona faʻamalo le lua paʻu mo le faʻaitiitia o le taumafaina i nisi tulaga -, faʻaaogaina le ono-saosaoa gearbox e "ala i luga".

SEAT Ateca 1.5 TSI 150 hp

O ai e manumalo i lenei uiga "filemu" o le afi o la tatou atotupe. I le taʻavale masani i luga o se taʻavale fefiloi (ma le tele o auala nai lo le taulaga) o le Ateca e faʻaaogaina e tusa ma le 5.9 l / 100 km. A matou faʻagaoioia le "Eco" mode ma la matou Tio Patinhas mode, o le taumafa e pa'ū lava i le 5.1 l / 100 km. I totonu o taulaga, e oʻo atu i le 8 l/100 km.

SEAT Ateca 1.5 TSI 150 hp

I se faapuupuuga, afai i totonu o le faatinoga o le mataupu o le 1.5 TSI e leiloa i le 2.0 TDI, i tulaga tau tamaoaiga, o le afi penisini e faia le mea na ia folafola mai, e faʻaalia ai le faʻaaogaina e mafai ai ona faʻamaasiasi nisi o masini Diesel.

SEAT Ateca 1.5 TSI 150 hp

O le meafaifaaili numera o se tasi lea o filifiliga mo le iunite na matou suʻeina.

Pe sa'o le ta'avale mo a'u?

E ui ina ua uma ona i ai i luga o le maketi mo le tolu tausaga, o le Ateca e tumau pea o se tasi o filifiliga autu e mafaufau i ai i le vaega SUV compact.

Afai o loʻo e suʻeina se SUV tele, faʻalelei, vateatea ma se amio faʻamalosi o loʻo i totonu o faʻamatalaga i le vaega, o le Ateca o se tasi o filifiliga autu e mafaufau i ai.

SEAT Ateca 1.5 TSI 150 hp
Atonu e leai se uili atoa ae e le o le mafuaaga lena e le faatagaina ai e le Ateca nisi o tafaoga i fafo.

Ae mo le afi, o le 1.5 TSI e fetaui ma le vaega o le tamaoaiga ma, afai e te faia ni nai kilomita i le tausaga ma e te le faanatinati, o se filifiliga e mafaufau i ai.

Ae ui i lea, ina ua uma ona maua le avanoa e tietie ai i le Ateca ma afi uma e lua, o le mea moni e le mafai ona tatou fai atu ua galo atoa le filifiliga Diesel, e pei o le mataupu o le faatinoga, o Diesel e foliga mai e sili atu ona mafai ona tuleia le Ateca ma le faaiuga. fesoasoani ia matou su'esu'e lau ta'avale.

Faitau atili