Renault Triber. Le ta'i fitu nofoa SUV e le mafai ona e fa'atau

Anonim

O sini a Renault i Initia e fa'atauva'a: i le isi tolu tausaga o le fa'ailoga Farani (lea e toetoe lava a auai i le FCA) e fa'amoemoe e fa'aluaina fa'atauga i lena maketi i tau i le itulagi o le 200 afe iunite / tausaga. Mo lena, o le Triber fou o se tasi o au peti.

Fuafuaina ma gaosia ma na'o Initia i le mafaufau, le Renault Triber o le SUV sili ona lata mai o le French brand ma o se tasi o oloa faʻapitoa na tuʻua e Renault mai le maketi a Europa (silasila i mataupu o le Kwid ma Arkana).

O le tala tele o le SUV laiti e faapea, e ui lava i le fuaina i lalo ifo o le fa mita le umi (3.99 m), o le Triber e mafai ona ave i luga o le fitu tagata, ma i le faatulagaga e lima nofoa o le ogalaau e ofoina atu le 625 l o le gafatia. (mataina mo se faʻataʻitaʻiga laʻititi nai lo le Clio fou).

Renault Triber
Va'ai mai le itu, e mafai ona e mauaina le fa'afefiloi o genes MPV ma SUV i le mamanu a le Triber.

Inisinia? E tasi lava…

I fafo, e faʻafefiloi e le Triber genes MPV ma SUV faʻatasi ai ma se (e ese) pupuu luma ma se tino umi, vaapiapi. E ui lava i lea, e mafai ona maua le Renault "Ea aiga", aemaise lava i luga o le faasologa, ma e le mafai ona tatou fai atu o le taunuuga e le lelei (e ui lava atonu e mamao ese mai le tofo Europa).

Fa'asoa i la matou nusipepa

Renault Triber
E ui lava i le fuaina na o le 3.99 m, o le Triber e mafai ona ave i luga i le fitu tagata.

I totonu, e ui lava o le faigofie o le pule, ua mafai ona maua se 8" touchscreen (lea e tatau ona faʻaagaga mo le pito i luga) ma se mea faʻapipiʻi numera.

Renault Triber
O totonu e faʻaalia i le faigofie.

Ae mo powertrains, na o se (matua) tauagafau e maua. 1.0 l o 3 cylinders ma na o le 72 hp e mafai ona tuʻufaʻatasia i se tusi lesona poʻo le robotized lima-saoasaoa gearbox ma o lena, i le amanaia o galuega masani o loʻo faʻatulagaina e le Triber, matou te manatu o le a le maua se olaga faigofie, e tusa lava pe manatu e itiiti ifo i le 1000 kg.

E pei ona matou taʻu atu ia te oe, e le o fuafua Renault e aumai lenei SUV fou i Europa.

Faitau atili