Jaguar XJ fou o le a avea ma eletise. Tesla Model S tauva ile ala?

Anonim

O le faʻataʻitaʻiga sili ona leva i luga o le ofo a le kamupani gaosi Peretania, le pito i luga o le laina Jaguar XJ, saunia le faʻaaliga o le a le isi augatupulaga. E tatau ona faʻaalia i le faaiuga o lenei tausaga ma se faʻafouina taua ma taua: o le a 100% eletise.

Le lumanaʻi Jaguar XJ ua faʻatulagaina mo le faʻalauiloaina o maketi i le 2019, e tusa ai ma le British Autocar. E ui ina toe faʻafouina i lona uiga, e ala i le suiga e le gata i le pito i luga ole eletise eletise, ae faʻapea foʻi i se ituaiga o faʻaaliga faʻatekonolosi fou o mea uma e mafai e le faʻailoga Peretania ona ofoina atu.

2017 Jaguar I-Pace

O lenei filifiliga e mafai foi ona vaʻaia o se taumafaiga e finau i le manuia na ausia e Tesla, ma ana 100% eletise talosaga. Le lumanaʻi Jaguar XJ, lea o le a faʻauluina foi se gagana fou mamanu mo le faʻailoga, e tatau ona faʻaogaina le tele o tekonolosi eletise o loʻo sauniuni Jaguar e amata i lana eletise muamua, le I-Pace. O le taunu'u mai i fa'atauga a le vaega mulimuli o lo'o fa'atulaga mo le isi taumafanafana.

Jaguar XJ (faʻapea foʻi) faʻatasi ai ma le fausaga alumini fou

Mo le taimi nei, e aunoa ma ni faʻamatalaga faʻapitoa na faʻaalia, o le fuʻa fou o le feline brand e tatau ona amataina se tulaga fou i le alumini, e mafai ona lagolagoina e le gata i afi eletise, ae faʻapea foi afi afi.

Jaguar XJ 2016

Ae mo le 100% eletise, na o le pau lava le mea o le a iai muamua i le XJ i le lumanaʻi, e mafai foi ona mitamita sili atu nai lo se afi eletise. O le a avea ma se auala e faʻamautinoa ai le taʻavale tumau uma, ma le faʻamoemoe o le tuʻuina atu e le gata o le matagofie, ae faʻapea foʻi le taʻavale taʻaloga. Ua fa'amoemoe fo'i Jaguar o le fa'ata'ita'iga o le a avea fo'i ma ta'aloga ta'aloga i le vaega.

O lenei faʻamoemoe e naʻo le mafai ona ausia pe afai o le Jaguar XJ o loʻo i ai se faʻaogaina eletise eletise e lava le malosi e faʻafetaui ai nei manaʻoga, ae mafai foi ona faʻamautinoa se mamao e latalata ile 500 kilomita.

Faitau atili