Ole Opel Zafira Life fou lea. O le a le mea na tupu ia te oe, Zafira?

Anonim

Talu mai le 1999, o le igoa Zafira e tutusa ma le MPV i le vaega o Opel. I le taimi nei, i le luasefulu tausaga talu ona faʻalauiloa le uluaʻi augatupulaga, ua filifili le Siamani e faʻalauiloa le mea e taʻua o le fa o augatupulaga o lana MPV faʻatusatusa, le Opel Zafira Soifua.

Faʻatasi ai ma lona faʻamuamua i le lalolagi na faʻatulagaina mo Ianuari 18 i le Brussels Motor Show, o le Opel Zafira Life fou o le a maua i ni suiga se tolu ma eseese umi: o le "laʻititi" 4.60 m (e tusa ma le 10 cm le itiiti ifo nai lo le Zafira o loʻo iai nei), o le "ave" ma le 4.95 m ma le "tele" ma le 5.30 m le umi. E masani ai tagata uma o le gafatia e ave ai le oo atu i le iva pasese.

E pei ona e maitauina, o le Zafira Life fou o se tuafafine o le Peugeot Traveler ma Citroën Spacetourer (lea e faʻavae i luga o le Citroën Jumpy ma Peugeot Expert). O le mea lea, e le o se mea e ofo ai o le Opel faʻataʻitaʻiga fou o le ai ai se 4 × 4 faʻavaeina e Dangel. I le amataga o le 2021, e tatau ona aliali mai le eletise ole MPV fou a Opel.

Opel Zafira Soifua
Ua suia taimi…o le mea moni o le Opel Zafira Life fou e tupuga mai le lumanaʻi o Opel Vívaro, ua le toe avea ma MPV faʻapitoa ma faʻataʻitaʻiga ese mai Opel.

E tele mea faigaluega saogalemu

Afai ei ai se vaega o loʻo peti ai Opel i le fausiaina o le Zafira Life fou, o le saogalemu. O le mea lea, na filifili ai le Siamani faʻailoga e ofoina atu lana faʻataʻitaʻiga fou se faasologa o faiga saogalemu ma fesoasoani avetaʻavale e pei o le faʻaogaina o le folauga, faʻalavelave faʻalavelave faʻafuaseʻi, faiga faʻaleleia o laina ma e oʻo lava i se taʻavale vaivai.

E ui lava o le faʻaaliga ua uma ona faʻatulagaina mo le 18th o lenei masina, o faʻamatalaga i luga o afi, tau ma le aso e taunuu ai le Opel Zafira Life fou e leʻo iloa.

Opel Zafira Soifua

Opel Zafira Life o loʻo i ai meafaigaluega e pei o le faʻaalia o le ulu (lea e faʻaalia ai le saoasaoa, mamao i le taʻavale i luma ma faʻailoga), o le 7" touchscreen, otometi suiga o le ogatotonu ma le Multimedia system poʻo le Multimedia Navi (o le lona lua e tuʻufaʻatasia. faiga tau folauga).

O le a le mea na tupu ia te oe, Zafira?

I le taimi nei atonu e te fesili ifo ia te oe lava, pei o matou: o le a le mea na tupu ia Zafira? E ui lava i lona igoa, o lenei Zafira Life fou o le a sili atu ona faigofie ona iloa o se sui o le Vívaro Tourer nai lo le fa o augatupulaga o le Opel Zafira.

O se MPV o lona augatupulaga muamua na fausia faʻatasi ma Porsche, talu ai na avea ma MPV faʻapipiʻi fitu nofoa muamua, ma na vaʻaia foi le lona lua o augatupulaga na faʻamautuina o ia o le MPV sili ona vave i luga o le Nürburgring, o se faʻamaumauga o loʻo umia e oʻo mai i le aso.

O le MPV o loʻo paʻu (ona ... SUV), ae pe leʻi tatau ea i le igoa Zafira se laki sili atu?

Faitau atili