Na faia e Nissan se 370Z Turbo ae e le fa'atau atu ia te oe

Anonim

O le Nissan 300ZX Twin Turbo o se tasi lea o ta'avale ta'aloga sili ona mata'ina o le 90s ma, i le taimi lava e tasi, o le Nissan Z mulimuli na i ai se afi turbo. O le taimi nei na filifili le Iapani e faʻaaoga le SEMA e faʻaalia ai le mea o le a iai se taʻavale taʻavale fou ma se afi turbo, ma fausia ai le Project Clubsport 23, o le Nissan 370Z ma le Turbo.

O lenei 370Z o se poloketi ua sauni e taia ala ma, e pei o le tuai o le 300ZX Twin Turbo, e faʻaaogaina ai le 3.0 l V6 twin-turbo engine. Ae ui i lea, e le pei o lona muamua, o lenei taʻavale o se faʻataʻitaʻiga e tasi, o lea e le mafai ai e tagata fiafia o le ituaiga ona faʻatau.

Ina ia fatuina le Project Clubsport 23, na amata ai Nissan i le 370Z Nismo ma suia le 3.7 l ma le 344 hp afi ma le 3.0 l twin-turbo V6 o loʻo faʻaaogaina i le Infiniti Q50 ma Q60. Faʻafetai i lenei fefaʻatauaʻiga, o le taʻavale taʻavale ua i ai nei le isi 56 hp, amata ona tuʻuina atu e uiga i le 406 hp o le mana.

Nissan 370Z Poloketi Clubsport 23

E le na o le suia o le afi

O le lu'itau tele o lenei fefa'ataua'iga o le fa'aipoipo lea i le pusa fa'ata'ita'i ono-saosaoa o lo'o fa'aogaina e le 370Z fa'atasi ai ma se afi na fa'apea e fa'afeso'ota'i ma se atigipusa otometi. Na latou faia fa'afetai i le MA Motorsports, lea na fausia ai se tisiki pipi'i fou ma se uili fou e mafai ai ona galulue fa'atasi le afi ma le atigipusa.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

Na maua fo'i e le Project Clubsport 23 se faiga fa'avevela fou, faiga taofi fou, puna o Eibach ma lima fa'agata Nismo, fa'aopoopo i uili fou 18″.

I le matagofie, o le 370Z na maua le tele o vaega o le carbon fiber, o se galuega vali mata'imata ma o loʻo i ai nei paipa taʻavale i tafatafa o le numera plate, ae o totonu o loʻo i ai nei Recaro backets ma se uili Sparco.

Nissan 370Z Poloketi Clubsport 23

Na taʻua foi e Nissan e mafai ona faʻatau atu vaega o le pusa o loʻo fausia ai lenei taʻavale, ae le o le afi. Fai mai, e mafai ona moemiti o le isi Nissan Z o le a faʻaalia lenei afi, ae o le mea moni, e sili atu le faʻaogaina o le plug-in hybrid nai lo se taʻavale taʻavale e faʻamalosia e le 3.0 l twin-turbo V6.

Faitau atili