Nissan e fesoasoani i le toe totoina o le ogatotonu o Potukale

Anonim

Fa'alauiloa e Nissan ina ua mae'a se lu'i na fa'alauiloa e Turismo do Centro de Portugal, le fa'amoemoe LEAF4Laau ei ai le faiga faapaaga ma le Inisetiute mo le Faasao o le Natura ma Vaomatua. Faʻatasi, o faʻalapotopotoga e tolu o loʻo fuafua e totoina pe tusa ma le 180,000 laau i le Vaomatua o Pinhal de Leiria.

O le feagaiga e lagolagoina ai le polokalame na sainia ia Me 10, i Lisbon, e le faatonu aoao o Nissan i Potukale, António Melica, ma le peresitene o Turismo Centro de Portugal, Pedro Machado, faatasi ai ma le lagolagosua a le Failautusi o le Setete mo Vaomatua. ma Atinae i Nuu i tua.

Ae mo le aofaʻi o laʻau e totōina, o le a fuafua aloaia e faʻatatau i le aofaʻi o CO2 na faʻasaoina e tagata e ona le Nissan Leaf ma le e-NV200 taʻavale eletise o loʻo faʻasalalau i Potukale, i le va o Aperila 1, 2017 ma Iuni 30, 2018.

LEAF4Trees 2018 saini fa'akomepiuta

Ina ia mafai ona saofagā i lenei mafuaʻaga, e tatau i tagata e ona taavale ona faʻafesoʻotaʻi i le nofoaga autu o faʻamaumauga a Nissan i le lalolagi atoa, faʻasoa faʻamatalaga i luga o le numera o kilomita o loʻo faʻaaogaina ma le malosi o loʻo faʻaaogaina, ae o le a maua foi faʻamatalaga e uiga i le nofoaga o nofoaga fou e molia ai ma faʻamatalaga i luga o le gaioiga. tulaga ma galuega o nofoaga - pe afai e fa'aavanoaina e le 'aufaipisinisi feso'ota'iga nei fa'amatalaga.

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

Faitau atili