Toyota Potukale fa'ai'u 2017 ma tupe maua si'itia e toeitiiti 60%

Anonim

Ina ua maeʻa le 2016 i se tupe mama e ono miliona euros, o le atunuʻu faʻaulufaleina mai o Toyota ausia, i le tausaga talu ai, o se faʻatinoga sili atu, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o le 15.8%, i le 390 miliona Euro. Fa'atinoga na mafua ai ona si'itia tupe mama i le 57.1% fa'atusatusa i le tausaga talu ai, i le 9.4 miliona Euro..

I le faʻamatalaga na tuʻuina atu i le Portuguese Securities and Exchange Commission (CMVM), ua faʻaalia e Toyota Caetano nei taunuʻuga i le "tuputupu aʻe o loʻo vaʻaia i le maketi o taavale i Potukale, lea na faʻatasi ma le gaioiga o loʻo faʻamauina i le Toyota Caetano Group, faʻatasi ai ma le faamamafa faʻapitoa i luga. taavale hybrids, Auris, Yaris ma Crossover C-HR“.

EBITDA (Maua aʻo leʻi tului, Lafoga, Faʻaitiitiga ma Amortization), i le 2017, na oʻo i le 34 miliona Euro, o se tau e faʻatusalia ai le siʻitia o le 35.6% pe a faʻatusatusa i le 2016, ma o loʻo faʻamatalaina i le "faʻatinoina o se seti o fuataga, e pei o le fa'atatau i tau fa'atulagaina ma se si'itia la'ititi o tupe fa'atau". Faatasi ai ma Toyota Potukale o loʻo faʻaalia foi le "tuputupu ae ma le faʻaleleia atili o tupe mama o le poloketi e faʻapotopoto uma taʻavale fanua mo le auina atu i fafo (LC70) i le fale Ovar".

Toyota Potukale fa'ai'u 2017 ma tupe maua si'itia e toeitiiti 60% 8867_1
Toyota Auris

O le faʻatupeina e tuʻu ai iʻuga tau tupe i le mumu

I le isi itu, e ui lava i taunuʻuga faʻatinoina ua oʻo atu i le 15.4 miliona euros, 61.3% sili atu nai lo le 2016, ua iloa e Salvador Caetano iʻuga tau tupe le lelei o le 2.6 miliona euros, ona o le "faʻateleina o manaʻoga faʻatupeina lea na faʻatupulaia e le Toyota Caetano Portugal Group, ina ia faʻafeiloaʻi. le tuputupu aʻe o le gaioiga".

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

E ui lava i lea, ua uma ona faia le faaiuga a le Toyota Portugal, i le fonotaga tele i le Aso Faraile talu ai, e tuʻuina atu i tagata e umia sea se vaega tele o tupe mama na maua i le 2017, e totogi ai le 20 sene i le sea, o se aofaʻiga e faʻaalia ai le aofaʻi o tupe maua e 7 miliona euros.

Toyota Potukale fa'ai'u 2017 ma tupe maua si'itia e toeitiiti 60% 8867_2
Toyota C-HR

Faitau atili