E mafai ona e fa'aogaina se atigipusa lima? aoao atu Honda

Anonim

E ui ina fa'aalia i le gagana Peretania, ae o le vitio na faia e Honda, i le na'o le lima minute, o lo'o taumafai e a'oa'o le auala sa'o e fa'aoga ai se atigipusa tusi lesona. Fa'asa'o le fa'aoga, o nisi taimi e le talafeagai pe fetaui, o se vaega e i'u ina pagatia mai le fa'a'ai'au fa'a'ofuofu… ma le mana'omia.

O le mea moni, i le vitio ua tatalaina nei, e le gata ina aʻoaʻo e le kamupani Iapani le auala sili e ausia ai, faʻatasi ai ma se faʻasalalauga tusilima, se taʻavale sologa lelei, ae faʻamatalaina foi le lelei autu o le avetaʻavaleina o se taʻavale faʻatasi ma se faʻasalalauga tusi, faʻatusatusa i se taʻavale ma ose fa'asalalauga otometi - amata i le tele o le sao o le aveta'avale i le aveta'avale ma le ta'avale.

O le i ai o le cicerone Zach Vlasuk, Public Relations, mo mataupu faʻapitoa, mai Honda ma Acura i le maketi i Amerika i Matu, o le ata tifaga o loʻo manatua ai nisi o mataupu faʻapitoa (tele?) avetaavale ua galo. Saili e saofagā i le faʻaoga sili ma le faʻaogaina o lenei vaega taua.

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

Faitau atili