O le gaosiga o le Nissan Qashqai ua uma ona amata

Anonim

E fa masina talu ona faʻaalia i le Geneva Motor Show, o le gaosiga o le Nissan Qashqai ua maeʻa ona amata i le fale gaosi oloa i Sunderland, UK, lea o le a tautua i le maketi a Europa.

E tusa ai ma le faʻailoga Iapani, o le crossover ua faʻafouina faʻafouga e faʻatotonugalemu i vaega eseese e fa: o se mamanu pito i fafo faʻaonaponei, maualuga maualuga tulaga o totonu, faʻaleleia le faʻatinoina o le taʻavale ma le fou o le Nissan atamai faʻatekonolosi.

Amata i le tautotogo o le tausaga a sau, o le a maua le Nissan Qashqai i le ProPILOT semi-autonomous driving technology - lea e faʻamalosia ai foi le Laulau fou. O lenei faiga e mafai ona tausia lelei le taʻavale, faʻavavevave ma taofi i se tasi ala i luga o le alatele ma i tulaga o le faʻalavelave feoaiga. Siaki tala uma mo le Nissan Qashqai iinei.

I le tausaga e maeʻa ai le 10 tausaga i luga o le maketi, o le Qashqai o le taʻitaʻi i le vaeluaga o le SUV i Europa ma Potukale, lea na taʻitaʻia ai Nissan e teu faʻafaigaluega i se tupe teufaafaigaluega o le 60 miliona euros i le Sunderland unit - Nissan tele fale gaosi oloa i Europa. - o se auala e tali atu ai i le maualuga o faʻatauga. Ua uma ona faasilasila e Nissan o le lona tolu o augatupulaga o le Qashqai o le a gaosia foi i Sunderland.

I le sefulu tausaga talu mai le faʻalauiloaina o le Qashqai, ua matou fausia le sili atu i le 2.8 miliona iunite, faʻaaogaina fale gaosi oloa e faʻamaumau fuainumera [...] O lenei faʻataʻitaʻiga fou e faʻailogaina ai foi se mataupu fou mo a tatou galuega gaosiga.

Colin Lawther, Sui Peresetene, Gaosiga, Fa'atauga ma le Sapalai Puleaina i Europa

Le fa'afouina Nissan Qashqai o le a taia le maketi i totonu o le atunu'u i masina a sau.

Nissan Qashqai

Faitau atili