Fa'afouina Nissan Qashqai ua fa'ailoa ia lava i Sineva

Anonim

O le Nissan Qashqai ua atoa le 10 tausaga. O ia o se tasi oi latou na nafa ma le faʻalauiloaina o crossovers i vaega e sili atu ona faigofie ma, e oʻo mai i le taimi nei, o ia o le taʻitaʻi atoatoa i faʻatauga e faʻatatau i lenei typology. E fai si umi o le tauvaga ae o nei aso ua fai si eseese. O le augatupulaga o loʻo i ai nei, ua fa tausaga talu ona i ai i luga o le maketi, ua maua se faʻaleleia lelei e faʻafeiloaʻi lelei ai ona fili.

E maua e le crossover faʻafouga i fafo ma totonu, ma le faʻamoemoe ia sili atu ona faʻapitoa, i foliga vaaia ma i totonu.

I fafo, o le pito i luma fou o loʻo tu mai, faʻatasi ai ma faʻamalo fou ma mata. O le pito i luma ua sili atu ona faʻaalia, ma le V-motion grille o loʻo faʻatupulaia i le lautele ma le maualuga. O le pito i tua e maua ai ni ta'avale fou ma o mata ua toe fa'atumu. E lua lanu ua fa'aopoopoina i le palette a Qashqai - Vivid Blue ma Chestnut Bronze - ma mulimuli ane toe fa'afouina uili i le va o le 17 ma le 19 inisi.

O mea fou uma mai le 2017 Geneva Motor Show iinei

Ae ui i lea, i totonu ma i totonu o mea faʻatekonolosi e faʻaalia ai le Qashqai fou. O totonu e maua ai se foeuli fou ma fa'atonuga fou ma le fa'aogaina o fa'amatalaga fa'atasi ma fa'aoga fou. E tusa ai ma le Nissan, o mea e sili atu ona lelei. O lo'o folafola mai fo'i e le fa'ailoga Iapani se totonugalemu filemu, fa'afetai i se fa'amalama mafiafia pito i tua ma toe fa'aleleia mea e fa'afefe ai le vibration.

2017 Nissan Qashqai i Sineva - Tua

tua

O loʻo faʻauluina nei le laina i se tulaga fou o meafaigaluega, le Tekna +, lea e faʻaeseese ai mai isi faʻaliliuga e ala i le aumaia o nofoa paʻu fou ma se faʻapipiʻi 3D faʻapitoa i luga o le ogatotonu. O lo'o avanoa fo'i e fai ma filifiliga o se fa'aleo leo BOSE pito i luga ma failauga e fitu.

ProPILOT: tekinolosi ta'avale tuto'atasi i Qashqai

O le mea taua tele o le avanoa e faʻapipiʻi ai le Qashqai ma le Nissan ProPILOT. I se isi faaupuga, o le crossover o le a amataina i lana vasega faʻatekonolosi tutoʻatasi. I le taimi muamua, o le a mafai e le faiga, i se tasi auala i luga o le alatele, e faʻavave, taofi ma faʻasaʻo le itu. O le faiga e faʻatagaina faʻafouga, o lea o le a maua ai foliga fou. O le tausaga a sau, o le a mafai ona sui auala, ma fai mai Nissan e oo atu i le 2020, o le a mafai ona laasia ma le saogalemu ia auala.

Fa'ainisinia e leai ni suiga. O afi o lo'o avanoa e aofia ai le 110 hp 1.5 dCi, le 130 hp 1.6 dCi i le itu Diesel, ma le 115 hp 1.2 DIG petrol engine.

O le mekasini a Nissan Qashqai o le a taunuu i maketi eseese a Europa ia Iulai.

Faitau atili