Nissan peti i le "mea'ai" o ana taavale

Anonim

O le faaiuga a Nissan mo le tausaga 2016 o le faʻaitiitia o le mamafa o ana taʻavale faʻatasi ai ma le fesoasoani a mea fou.

Na faia e Nissan se mea o se iugafono o le Tausaga Fou: ia faʻaitiitia le mamafa o lana taʻavale. Mo lea fa'amoemoe, ua 'auai atu ai i se fa'apotopotoga o tagata gaosi ta'avale ma fa'alapotopotoga su'esu'e i se polokalame ua ta'ua o le Excellence Program for Weight Reduction.

O loʻo faʻamoemoe le polokalame e fausia se fausaga faʻataʻitaʻiga, lea o le a faʻaaogaina ai mea na faʻapolopolo i le pisinisi taʻavale - e taʻua o mea mai le alamanuia aerospace - ma o le a faʻaaogaina i luga o le fola o taavale Iapani i le lumanaʻi.

“O le isi 12 masina e folafola mai e aumaia suiga, ae le na o iugafono, a o agai i luma le tatou ituaiga. O lenei polokalame o le isi lea faʻaaliga o le tautinoga a Nissan i le atinaʻeina o taʻavale mo le lumanaʻi, e oʻo lava i aso nei." | David Moss, Sui Peresetene o Fuafuaga ma Atinaʻe Taʻavale, Nissan Technology Center Europa (NTCE)

VAAI FOI: Nissan X-Trail Bobsleigh: muamua e fitu nofoa

I le faaopoopo atu i le Polokalama Faʻaitiitiga Faʻaitiitiga o le Mamafa, sa auai foi Nissan i se polokalame faʻaitiitiga tele mo ana taʻavale o loʻo i ai nei, lea na mafua ai le "paʻu" o le 90kg i luga o le Nissan X-Trail fou ma le 40kg i le Nissan Qashqai fou.

I le faaiuga, e le gata o le a sili ona lelei le mamafa o taavale Nissan. O faʻatinoga o le a sili atu ona lelei, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina o suauʻu lea, i lalo ifo, o le a totogi ai le faʻatupulaia o le aofaʻi o tekinolosi o le a tuʻufaʻatasia i totonu o taʻavale a le Iapani.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili