Mercedes-AMG GT 73 faʻamaonia o se hybrid. E sili atu i le 800 hp?

Anonim

Mercedes-AMG faatoa faʻaalia aloaia le Mercedes-AMG GT 73 , Le faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻi o le a tu i luga aʻe o le Mercedes-AMG GT 63 S 4Matic + 4 faitotoa i le ituaiga Affalterbach.

O loʻo ufiufi pea e le faʻailoga malosi, o le Mercedes-AMG GT 73 ua uma ona vaʻaia ola, faʻatasi ma le W12 F1 fou ma le Mercedes-AMG One, i se mea na tupu e faʻasalalau ai le vavalalata vavalalata i le va o Mercedes-AMG ma le Formula 1 team.

E leʻi faʻaalia e le Siamani faʻamatalaga faʻamatalaga o lenei faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, ae o tala o loʻo fautua mai o le Mercedes-AMG's lauiloa 4.0-liter twin-turbo V8 poloka, lea e fesoʻotaʻi nei ma se afi eletise, e tatau ona ofoina atu se mana tuʻufaʻatasia e sili atu i le 800. hp.

Mercedes-AMG GT 73
Mercedes-AMG GT 73 ma W12 F1 ma AMG Tasi

Manatua o lenei masini faʻapipiʻi - lea o le a faʻavae i luga o se taʻavale uma - ua uma ona faʻamoemoeina i le 2017, ina ua faʻaalia le GT Concept i le lalolagi. E pei o lena faʻataʻitaʻiga, o lenei AMG GT 73 e tatau foi ona mafai ona faʻatino le faʻamalositino faʻavave mai le 0 i le 100 km / h i lalo ifo o le tolu sekone.

Fa'asoa i la matou nusipepa

"V8 Biturbo ma Fa'atinoga"

O foliga i fafo o le Mercedes-AMG GT 73 o le a tutusa uma lava ma le "uso" GT 63 S, e ui lava o lenei lomiga o loʻo i ai se igoa fou atoa o le a faʻaaogaina e faʻamaonia ai faʻataʻitaʻiga hybrid maualuga i le lumanaʻi mai le AMG. O le mea lea, i le nofoaga na faʻaalia ai le saini "V8 Biturbo 4Matic +", o le igoa "V8 Biturbo E Performance" o le a faʻaalia, i se faʻamatalaga manino i le electrification o le faʻataʻitaʻiga.

Mercedes-AMG GT 73
Mercedes-AMG GT 73

O afea e taunuu ai?

Mercedes-AMG e leʻi faʻaalia le aso aloaia mo le taunuu mai i luga o le maketi o le Mercedes-AMG GT 73, ae ua lauiloa e tatau ona faia le faʻaaliga i le tautotogo, faʻatasi ai ma le amataga faapisinisi e faia mulimuli ane i lenei tausaga. E tusa ai ma tau ma le amanaia o le maketi a le atunuu Mercedes-AMG GT 63 S 4Matic + 4 faitotoa amata i € 224,650, e faamoemoe o le AMG GT 73 fou o le a "fana" mo € 250 000.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili