First Electric Hummer na fa'atau atu mo le 2.1 miliona Euro

Anonim

O le iunite muamua o le GMC Hummer EV, o le faʻataʻitaʻiga e faʻailogaina ai le toe foʻi mai o le Hummer - e le o se faʻailoga ae o se faʻataʻitaʻiga GMC - na faʻatau atu i le faaiuga o le vaiaso mo le 2.5 miliona tala (e tusa ma le 2.1 miliona euros) i le Barrett-Jackson Scottsdale Auction. .

O le aofaʻi na totogi e lē e ona - e le taʻua - mo lenei Hummer EV ma chassis #001 na lava e faʻatau ai kopi fou e 22 o lenei pikiapu eletise, ae e le naʻo se faʻatautuʻi ma o lenei faʻatauga na mo se mafuaaga lelei.

O tupe uma na maua mai le faʻatauina o lenei Hummer EV muamua o le a faʻaaogaina e lagolago ai le Tunnel to Towers Foundation, o se faʻavae na fausia e faʻaaloalogia ai i latou na afaina i osofaiga o Setema 11 i le Iunaite Setete o Amerika.

GMC Hummer EV
Manatua o le GMC Hummer EV o loʻo i ai meafaigaluega e folafola mai e avea o se faʻataʻitaʻiga e le faʻavaivaia. I le faaopoopo atu i le i ai o le fa-uili taʻavale ma le taʻavale, e tolu afi eletise (tuʻufaʻatasia i ni iunite se lua, tasi i le axle), lea e faʻamaonia ai le 1000 hp o le mana ma le 15 592 Nm o le torque ... i le uili (taua o le torque faʻateleina. e ala i le mafutaga mulimuli).

O le faʻamalologa o le pneumatic, lea e mafai ai ona e fesuiaʻi le kilia o le eleele, o loʻo i ai se "Extract Mode" e siitia ai le taofiga 149 mm (sili atu nai lo le kilia o le eleele o le tele o taavale masani) ina ia mautinoa o le pito i lalo e le oʻo i luga o faʻalavelave sili ona faigata. .

Ma e peiseai e le lava lena mea, o lenei puʻupuʻu eletise mataʻutia o loʻo i ai se seti o 18 mea pueata, e mafai ai foi ona e vaʻai i mea o loʻo tupu i lalo o le taʻavale pe a feagai ma faʻalavelave faʻalavelave.

GMC Hummer EV
Fa'afetai i le 1000 hp o le malosi - fa'amaonia e GM's fou Ultium ma'a - le GMC Hummer EV e mafai ona fa'avavevave mai le 0 i le 96 km/h (60 mph) i le na'o le 3.0s. Ae mo le tutoʻatasi, ma e ui lava e leʻi faʻatagaina e le American brand, e iloa e tusa ma le 560 kilomita.

E leai ni fuafuaga mo le GMC Hummer EV fou e faʻatau atu i Europa, ae o Amerika i Matu o le a mauaina i faʻatau oloa amata ile tautoulu o le 2021, e ui lava i le faʻaaliga faʻapitoa, First Edition, i tau e amata ile US$112,595 (tusa lava). €95,000).

Faitau atili