Amata malulu. E le foliga mai, ae o le Mitsubishi Lancer Evolution e moni lava.

Anonim

Ina ua maeʻa le tausaga talu ai na matou faʻaali atu ia te oe se BMW X6 na valiina i Vantablack, o se "super black" e mafai ona faʻaaogaina le tele o le malamalama, lea Mitsubishi Lancer Evolution e foliga mai na mulimuli i ona tulaga aao.

Na valiina e le YouTube channel DipYourCar, o le ata lenei o loʻo tuʻuina atu ia lava i le vali faʻapitoa Musou Black mai le kamupani Koyo Orient Japan. E mafai ona faʻaaogaina le 99.4% o le malamalama, e mafai ona faʻaliliu le Lancer Evolution i se ituaiga o vaalele faʻamalosi.

I le vitio atoa e mafai ona tatou vaʻavaʻai i le faigata o le valiina o lenei Mitsubishi Lancer Evolution, e tele lava ona o le Musou Black vali, lea e sili ona maaleale ma e le talafeagai foi mo le faʻaogaina i luga o le tino o se taavale, aua e masani ona faʻaogaina i elemene.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ae ui i lea, o le taunuuga mulimuli e manaia ma e foliga mai e foliga mai o le Lancer Evolution e "faʻapipiʻi" i ata, e pei o se photomontage. Na faapea mai, e te manaʻo e vali lau taavale i le lanu lea? Tuu mai ia i matou lou manatu i faʻamatalaga.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili