BMW X7 M50d (G07) i lalo ole suʻega. O le tele o le lelei…

Anonim

E masani lava, a faʻateleina le tele o taavale, e faʻaitiitia ai loʻu fiafia. E foliga mai o le BMW X7 M50d (G07) e le o se taavale masani. O lenei SUV lapo'a fitu-nofoa o se fa'alavelave i le tulafono. O mea uma ona ua toe faia e le BMW's M Performance department.

O le aveina o se SUV e fitu-nofoa ma tu'uina atu i ai se malosi iloga e le mo tagata uma. Ia fa'amalieina o ia pe a uma ona fa'atonu le sili atu i le lua tone o le mamafa e tusa lava pe fa'aitiitia. Ae pei ona o le a tatou vaʻai i nai laina o loʻo sosoo mai, o le mea tonu lena na faia e BMW.

BMW X7 M50d, o se mea e ofo ai

Ina ua uma ona ou tofotofoina le BMW X5 M50d ma sa fai si le fiafia, sa ou nofo i totonu o le BMW X7 ma le lagona o le a ou toe faia le aafiaga i se auala e le malosi. E sili atu le mamafa, itiiti le malosi saʻo, tutusa le afi ... i se faapuupuuga, o le X5 M50d ae i le XXL version.

BMW X7 M50d

Sa ou sese. O le BMW X7 M50d e mafai ona fetaui ma le malosi o le "dose" o lona uso "laititi", faʻaopoopo atili avanoa, sili atu le mafanafana ma sili atu le taugata. I se isi faaupuga: Ou te leʻi faʻamoemoe tele mai le X7.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le mea moni, o le BMW X7 M50d o se mea e ofo tele ai - ma e le naʻo le tele. O lenei mea fa'ate'ia e iai lona igoa: fa'ainisinia fa'apitoa.

Si'itia le 2450 kilokalama o le mamafa ina ia fa'auma ai le vae o le Nürburgring i se taimi itiiti nai lo le BMW M3 E90 o se mea mata'ina.

O le "taimi fana", e aunoa ma se masalosalo. E le mafai ona e mauaina se Nobel Prize in Physics aua, e masani lava, o le Royal Swedish Academy of Sciences e masani lava ona faʻavasegaina i latou o loʻo aʻoaʻoina le fisiki, ae le oi latou o loʻo ola e taumafai e tetee i ai. O le mea lena matou te lagona i tua o le uili o le BMM X7 M50d: o loʻo matou solia tulafono o le fisiki.

bmw x7 m50d 2020

Le taugata uma o le BMW i se SUV version.

I totonu o se ta'avale fa'apenei e le tatau ona e taofi tuai, fa'avave vave ma liliu vave. I le fa'ata'ita'iga o le mea lea e tupu - sili atu nai lo le mea ou te fia ta'utino atu.

Faʻafefea ona faʻafetaui le fisiki e le BMW M Performance

O le tekonolosi faʻaaogaina i le BMW X7 M50d na tuʻuina atu se tusi e sili atu i le 800 itulau. Ae e mafai ona tatou faʻaititia uma nei faʻamatalaga i vaega e tolu: tulaga; taofiga ma mea tau eletise.

Tatou amata i le faavae. I lalo ifo o ofu talaloa o le X7 o loʻo i ai le CLAR platform - e lauiloa foʻi i totonu o le OKL (Oberklasse, upu Siamani mo se mea e pei o le "tauleleia i le mamao e mafai ona vaʻaia e mata"). O se faʻavae e faʻaaogaina mea sili ona lelei BMW o loʻo maua: uʻamea maualuga-malosi, alumini ma, i nisi tulaga, alava carbon.

BMW X7 M50d (G07) i lalo ole suʻega. O le tele o le lelei… 8973_3
Ole fatuga'o lua sili ile talafaasolopito ole BMW.

Faʻatasi ai ma le maualuga maualuga o le faʻamalosi ma le mamafa tele (aʻo leʻi faʻaopoopoina vaega uma) o loʻo i luga o lenei faʻavae e pa'ū ai le tiute e teu ai mea uma i lona nofoaga talafeagai. I luga o le axle pito i luma tatou te maua ai faʻamalologa faʻatasi ai ma ni ivi manaʻoga faʻalua ma i tua o se polokalame faʻapipiʻi tele, e faʻaogaina uma e se pneumatic system e fesuisuiaʻi le maualuga ma le malo o le faʻafefe.

BMW X7 M50d (G07) i lalo ole suʻega. O le tele o le lelei… 8973_4
Mimita M50d.

O le fa'aogaina o le fa'amalologa e matua'i ausia lava, i le tele o le ta'avale fa'amaoni, i le ta'aloga ta'aloga, e mafai ona tatou mulimuli i le tele o fale ta'aloga e le lavelave. Matou te togiina toetoe lava 2.5 tone o le mamafa i totonu o pupuni ma le tino o loʻo pulea lelei. Ae o le mea e sili ona faateʻia e oʻo mai ina ua uma ona tatou faʻateleina le tulimanu ma toe foʻi i luga o le saoasaoa.

E lei faamoemoeina. Ou te tautino atu ou te lei faamoemoeina! Tu'itia le saosaoa o se SUV e 2.5-tone ma toe fa'afo'i ona ua faasolosolo malie ona matala le pito i tua… Ou te le'i mafaufauina.

O le la'asaga lea e sau ai mea tau eletise. I le faʻaopoopoga i faʻamalologa, o le tufatufaina atu o torque i le va o axles e lua o loʻo pulea faʻaeletoroni. E le faapea o le BMW X7 M50d o se taavale taʻaloga. E leai. Ae na te faia mea e le tatau ona oʻo i ai se taavale e iai nei uiga. O le mea lena na faateia ai au. Na fai mai, afai e te manaʻo i se taʻavale taʻavale, faʻatau se taʻavale taʻaloga.

Ae afai e te fia fitu nofoa...

Afai e te mana'o i nofoa e fitu - o le matou iunite na sau na'o le ono nofoa, o se tasi o le tele o avanoa e maua - aua le fa'atauina se BMW X7 M50d. Ave i le fale se BMW X7 i le xDrive30d version (mai 118 200 euros), o le a sili ona lelei le tautua. E faia mea uma na te faia i le saoasaoa lea e tatau ona ave ai se SUV o lenei tele.

BMW X7 M50d (G07) i lalo ole suʻega. O le tele o le lelei… 8973_5
O taofi e fa'atino i le taimi muamua o le taofi, ae amata ona lagona le vaivai. I saosaoa masani o le a le leai lava sou malosi.

O le BMW X7 M50d e le mo tagata uma - tu'uesea mataupu tau tupe. E le mo so'o se tasi e mana'o i se ta'avale ta'aloga, po'o so'o se tasi e mana'omia se fitu nofoa - o le upu sa'o e matua mana'omia aua e leai se tasi e mana'o moni i se fitu nofoa. Ou te totogia le taumafataga o le afiafi i soo se tasi e aumaia ia te au se tasi na fai mai le fuaitau: "Ou te matua manao lava e maua se taavale e fitu nofoa".

E te iloa le taimi na tupu ai lenei mea? E leai lava.

Ia. O ai la le BMW X7 M50d mo. E mo se vaega toaitiiti o tagata e na o le manaʻo e maua le SUV sili ona lelei, vave, sili ona taugata e ofoina mai e le BMW. O nei tagata e sili atu ona faigofie ona maua i atunuu e pei o Saina nai lo Potukale.

BMW X7 M50d (G07) i lalo ole suʻega. O le tele o le lelei… 8973_6
O le gauai atu i auiliiliga e faagaeetia.

Ona iai foi lea o le avanoa lona lua. Na atiina ae e le BMW lenei X7 M50d ona ... aua e mafai. E fa'atulafonoina ma e sili atu nai lo le mafua'aga.

Tautala i le afi B57S

Faatasi ai ma ia uiga ofoofogia, o le in-line ono-cylinder quad-turbo afi toeitiiti mou atu i tua. igoa ole igoa: B57S . O le pito sili ona malosi o le BMW 3.0 lita Diesel poloka.

© Thom V. Esveld / Tusi Ta'avale
O se tasi lea o masini diesel sili ona malosi i aso nei.

O le a le lelei o lenei afi? E galo ai ia i tatou o tatou i tua o le uili o se SUV 2.4 tone. O se faʻailoga o le mana e maua ai le 400 hp o le mana (i le 4400 rpm) ma le 760 Nm o le maualuga maualuga (i le va o le 2000 ma le 3000 rpm) i sina talosaga mai le faʻavave.

Ole saoasaoa masani ole 0-100 km/h e na'o le 5.4s. Ole saoasaoa maualuga ole 250km/h.

E pei ona ou tusia ina ua ou faʻataʻitaʻiina le X5 M50d, o le B57S afi e matuaʻi laina i lona tuʻuina atu o le mana e maua ai le lagona e le malosi e pei o le faʻasalalauga faʻasalalau. O le amio pulea lea ua na o se manatu sese, aua o sina faatamala lava, a tatou tilotilo i le speedometer, ua leva ona tatou taamilomilo tele (e oo lava i le tele!) i luga atu o le tapulaa faaletulafono.

O le faʻaaogaina e fai si taofiofia, pe a ma le 12 l/100 kilomita i le faʻatonutonuina o le taʻavale.

Taulaga ma sili atu taugata

Afai i le taʻavale taʻaloga o le X7 M50d o le mea e leʻi tatau ona i ai, i le sili atu le toʻafilemu o le avetaʻavale o le mea tonu lava lea e faʻamoemoeina. O se SUV e tumu i mea taugata, tekinolosi ma le fa'amaonia lelei.

E fitu nofoaga, ma e moni lava. E lava le avanoa i laina e tolu o nofoa e faʻatautaia ai soʻo se faigamalaga ma le mautinoa o le a tatou taunuu i lo tatou taunuuga i le faʻamafanafanaga sili.

bmw x7 m50d 2020
E leai se avanoa i nofoa pito i tua. O le matou iunite na sau ma avanoa e lua i le laina lona lua, ae e tolu e pei o le tulaga masani.

Toe tasi le tusi. Aloese mai le aai. E 5151 mm le umi, 2000 mm le lautele, 1805 mm le maualuga ma le 3105 mm i uili uili, o fua e lagona i lo latou atoaga pe a taumafai e paka pe tietie solo i totonu o se taulaga.

A leai, su'esu'e. Pe i luga o se alatele umi pe - e ofo ... - o se auala mauga vaapiapi. A uma, latou te faʻaaluina le sili atu i le 145 afe euros . E tatau ona latou maua! I le tulaga o le lomiga na matou faʻataʻitaʻia faʻaopoopo 32 afe euros i faʻaopoopoga. E tatau ona latou sili atu ...

Faitau atili