Amata malulu. Na e iloa o Audi o loʻo i ai se vaega o 'sniffers faʻapolofesa'?

Anonim

Atonu e foliga mai o se pepelo, ae ui i lea, Audi e oʻo lava i se 'au faʻapolofesa 'sniffers', le 'Nase Team', ma se faʻamoemoe e tasi: ia mautinoa o faʻataʻitaʻiga o le faʻailoga Siamani o loʻo i ai le 'sogi saʻo'.

Na faia i le 1985, o lenei 'au e taumafai e faʻamautinoa o le manogi o meafaitino ma vailaʻau o loʻo faʻaaogaina i le gaosiga o faʻataʻitaʻiga Audi e le tutusa pe a mafai.

O lenei 'au o 'tagata manogi fa'apolofesa' e galulue i le nofoaga autu o Audi i Bavaria ma fa'avasega manogi i luga o le fua mai le zero (leai se manogi) i le ono (le mafaia).

Fa'asoa i la matou nusipepa

O Heiko Lüßmann-Geiger, o se tasi o sui e toalima o le au 'sniffer fa'apolofesa a Audi, fai mai o le manogi o se elemene taua i le poto masani o le umiaina o taavale.

O loʻo faʻapipiʻiina e Audi le taua tele i lenei itu e oʻo lava i le suʻesuʻeina o le manogi o nisi o ana faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina ina ia mautinoa o loʻo tumau pea le manaia o le manogi. Afai e le tupu lenei mea, latou te taumafai e faʻaoga suiga i le gaosiga o gaioiga.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili