Ole Mercedes-Benz GLA fou lea. o le elemene lona valu

Anonim

E silia ma le miliona Mercedes-Benz GLAs ua fa'atau atu i le lalolagi atoa talu mai lo latou taunu'u mai i le 2014, ae ua iloa e le fa'ailoga fetu e mafai ona sili atu ona lelei. O lea na sili atu ai le SUV ma le fa'aitiitia o le crossover ma tu'uina atu uma kata pu o le augatupulaga o lo'o i ai nei o fa'ata'ita'iga fa'atusatusa, lea o le GLA o le lona valu ma le elemene mulimuli.

Faatasi ai ma le taunuu mai o le GLA, o le aiga Mercedes-Benz o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga ua i ai nei elemene e valu, faʻatasi ai ma uili uili eseese e tolu, luma poʻo le fa-uili taavale ma penisini, tiso ma masini hybrid.

Seia oʻo mai i le taimi nei, e sili atu nai lo le A-Class "i fautuaga", ae i le tupulaga fou - lea o le a i Potukale i le faaiuga o Aperila - ua aʻe le GLA i se laasaga e faʻatatau i le tulaga o se SUV e moni lava. mea o loʻo sailia e tagata faʻatau (i le Iunaite Setete, mo se faʻataʻitaʻiga, e naʻo le 25,000 taʻavale e faʻatau atu e le GLA i le tausaga, e tusa ma le 1/3 o le resitalaina o se GLC poʻo "liki" o le afa miliona Toyota RAV4 o loʻo faʻasalalau i tausaga taʻitasi i lena mea. atunuu).

Mercedes-Benz GLA

O le mea moni, o tagata Amerika e fiafia i SUV tetele ma Mercedes-Benz e tele mea e mafai ona latou faʻasalalau, ae e le mafai ona faʻafitia o le faʻamoemoe o le faʻailoga Siamani o le "SUVize" le lona lua o augatupulaga o le GLA.

E le gata i lea, ona o le sili atu o Europa o taavale, o le tulaga le lelei na manino mo le au tauva tuusao, o masalosaloga masani: BMW X1 ma Audi Q3, manino maualuga ma maua ai le tulaga faʻafetai tele ma faʻalauteleina le vaʻaia ma le lagona o le saogalemu faaopoopo mo femalagaaiga " i luga o le fogafale muamua”.

Mercedes-Benz GLA

umi ma lautele

O le mafuaaga lena na maua ai e le Mercedes-Benz GLA fou le 10 cm (!) maualuga aʻo faʻalauteleina auala - lautele fafo faʻateleina foʻi le 3 cm - ina ia le afaina tele le tuputupu aʻe i luga ole tulimanu. Ua oo lava ina faaitiitia le umi (1.4 cm) ma ua faateleina le uili i le 3 cm, e manuia ai mai le avanoa i le laina lona lua o nofoa.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I le avea ai o se taʻavale taʻavale i totonu o Mercedes-Benz compact SUVs (o le GLB e sili ona masani ai, e umi ma i ai se laina lona tolu o nofoa, o se mea tulaga ese i lenei vasega), o le GLA fou o loʻo tumau pea le poutu pito i lalo Faʻasolosolo malie, e faʻamalosia ai le muscular. va'ai tu'u mai e tau'au lautele i le pito i tua ma fa'au'u i le pulou e fa'ailoa mai ai le malosi.

Mercedes-Benz GLA

I le pito i tua, e foliga mai o loʻo faʻapipiʻi ata i totonu o le pusa, i lalo ifo o le vaega atopaʻu o loʻo faʻateleina lona voluma i le 14 lita, i le 435 lita, faʻatasi ai ma le nofoa pito i luga.

Ona, e mafai ona gaugau i latou i ni vaega se lua (60:40) po o, i le filifiliga, i le 40:20:40, o loo i ai se fata i luga o le fola e mafai ona tuu i tafatafa o le pito i lalo o le potu ato po o totonu o se. tulaga maualuga, lea e fatuina ai se fola uta toetoe lava mafolafola atoatoa pe a taoto nofoa.

Mercedes-Benz GLA

E tatau ona maitauina o le potuvae i le laina lona lua o nofoa ua matua faʻalauteleina (e 11.5 cm ona o nofoa pito i tua ua toe faʻasolo i tua e aunoa ma le afaina ai o le vaega o ato, o le maualuga maualuga o le tino e mafai ai), pe a faʻafeagai ma le. le maualuga na alu ifo i le 0.6 cm i nei lava nofoaga.

I nofoa pito i luma e lua, o le a le mea e sili ona tosina i ai o le faateleina o le maualuga avanoa ma, sili atu i mea uma, o le tulaga avetaʻavale, lea e maualuga le 14 cm le maualuga. O lea ua mautinoa le tulaga o le “Poloaiga” ma le vaaiga lelei o le auala.

Tekinolosi e le lava

I luma o le avetaʻavale o loʻo i ai le faʻamatalaga lauiloa ma le faʻafiafiaga MBUX, tumu i avanoa faʻapitoa ma faʻatasi ai ma galuega faʻatautaia i le faʻateleina mea moni na amata ona faʻaogaina e Mercedes-Benz i lenei faʻaeletoroni faʻaeletoroni, faʻaopoopo i le leo leo faʻatonu faiga faʻaagaoioia e le fuaitau "Hey Mercedes".

Mercedes-Benz GLA

O meafaifaaili faakomepiuta ma mata'itusi fa'amatalaga e pei o ni papamaa se lua e tu'u fa'alava, tasi i tafatafa o le isi, e lua itu e maua (7" po'o le 10").

O loʻo taʻutaʻua foʻi le faʻaogaina o le ea ma foliga o turbine, faʻapea foʻi ma le faʻatonuga o le taʻavale, e faʻamamafa ai le faʻamafanafanaga, lelei poʻo le taʻaloga taʻaloga, e faʻatatau i le taimi ma mea e fiafia i ai i latou e ave taavale.

Mercedes-AMG GLA 35

Offroad ma le Mercedes-Benz GLA fou

I le fa-wheel drive versions (4MATIC), o le avetaʻavale faʻataʻitaʻiga o loʻo aʻafia ai lana tali e tusa ai ma faʻafanua e tolu o le tufatufaina atu o le torque: i le "Eco / Comfort" o le tufatufaga e faia i le 80:20 ratio (axle luma: axle tua) , i le "Taaloga" e suia i le 70:30 ma i luga o le auala auala, o le pipii e galue o se loka eseʻesega i le va o axles, ma le tufatufaina tutusa, 50:50.

Mercedes-AMG GLA 35

E tatau foi ona maitauina o nei 4 × 4 versions (lea e faʻaogaina ai le eletise ae le o le hydraulic system e pei o le augatupulaga talu ai, faʻatasi ai ma tulaga lelei i tulaga o le saoasaoa o gaioiga ma le pule sili) o loʻo i ai pea le OffRoad Package, lea e aofia ai le faʻaogaina o le saoasaoa. i lalo tifato (2 i le 18 km / h), faʻamatalaga faʻapitoa e uiga i tulimanu TT, faʻaogaina o le tino, faʻaalia o se faʻafiafiaga e mafai ai ona e malamalama i le tulaga o le GLA i luga o le eleele ma, faʻatasi ai ma lamepa LED Multibeam, o se faʻamalamalamaga faʻapitoa. fafo-auala.

Ole Mercedes-Benz GLA fou lea. o le elemene lona valu 8989_8

Ae mo le fa'amalologa, e tuto'atasi mai uili uma e fa, fa'aaoga i le pito i tua se fa'avaa-fa'apipi'i fa'apipi'i i pa'u pa'u e fa'aitiitia ai tete'e o lo'o tu'u atu i le tino ma le fale.

Mercedes-AMG GLA 35

E fia le tau?

O le afi afi o le GLA fou (lea o le a gaosia i Rastatt ma Hambach, Siamani ma Beijing, mo le maketi Saina) o le masani lea i le aiga Mercedes-Benz o faʻataʻitaʻiga faʻatusatusa. Petrol ma Diesel, fa'ato'a uma, fa'atasi ai ma le atina'eina o se plug-in hybrid variant ua fa'amae'aina, lea e tatau ona i ai i luga o le maketi mo le tusa ma le tasi le tausaga.

Ole Mercedes-Benz GLA fou lea. o le elemene lona valu 8989_10

I luga o le laasaga ulufale, o le Mercedes-Benz GLA 200 o le a faʻaaogaina le 1.33 lita gasoline engine ma le 163 hp mo se tau e latalata ile 40 000 euros (faʻatatau). Ole pito i luga ole laina ole a nofoia e le 306 hp AMG 35 4MATIC (tusa ma le 70,000 euros).

Faitau atili