Su'e e uiga i fa'ata'ita'iga Mercedes-Benz e leai se fa'amatalaga AMG

Anonim

Mo se taimi umi ua faʻaagaga mo faʻataʻitaʻiga sili ona faʻapitoa a Mercedes-Benz (e ui lava o loʻo i ai ni tuusaunoaga e pei ona faʻamaonia e le Mercedes-Benz MB 100 D AMG), o le "magic" o le AMG o loʻo salalau atu i le tele o le ituaiga Siamani i tausaga talu ai nei. , e oʻo atu (toetoe lava) ona faʻataʻitaʻiga uma.

Matou te fai atu toetoe lava o mea uma ona ina ua uma ona matou vaʻai i le avanoa o se AMG version o le X-Class e pa'ū i lalo, Tobias Moers, Pule Sili o Mercedes-AMG, faʻamaonia i faʻamatalaga na tuʻuina atu i le Motor Trend i autafa o le Frankfurt Motor Show i tua atu. o fa'ata'ita'iga fa'apisinisi Mercedes-Benz o le ai ai le isi lua o le a leai ni fa'aliliuga AMG.

O le mea muamua o le Mercedes-Benz Vasega B , lea ina ua uma ona maua se plug-in hybrid version lea e iloa ai le leai o se faʻataʻitaʻiga faʻamaonia faʻamaonia (o ai na te iloa e le o se ituaiga Mercedes-AMG A 35 4MATIC mo le aiga?).

Mercedes-Benz Vasega B
Ole tulaga ole meafaigaluega ole AMG Line e sili ona latalata ile Vasega B ile togafitiga AMG.

O le mea lea, o le fesoʻotaʻiga o le MPV Siamani i le AMG universe o le a faʻaauau pea ona faʻatapulaʻaina i le maualuga o meafaigaluega a le AMG Line e ofoina atu ai se pusa faʻalelei sili atu le malosi, uili 18, faʻaitiitia le faʻamalolo ma se uili toe faʻaleleia.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le fa'ata'ita'iga lona lua e le maua se fa'asologa AMG o le Mercedes-Benz EQC. E ui i le iai o le AMG Line pack, o le eletise e lua afi eletise, tasi i le axle, 408 hp ma e fetaui ma le 0 i le 100 km / h i le 5.1s o le a le mauaina le togafitiga Mercedes-AMG.

Meredes-Benz EQC
E foliga mai, o le EQC e tatau foi ona tuʻu ese mai le "AMG aiga".

O le mea e malie ai, i faʻamatalaga na faia e Moers i Motor Trend, e leai ni mafuaʻaga e le mafai ai e nei faʻataʻitaʻiga e lua ona auai i se aiga o faʻataʻitaʻiga e faʻalautele mai le A-Class i le S-Class, e ui atu i le G-Class mataʻutia ma e oʻo lava i le GLB fou fa'afeiloa'i .

Faitau atili