O totonu lea o le Mercedes-Maybach GLS fou

Anonim

O le Salon de Los Angeles lea o loʻo faʻaauau pea ona maua uma le gauai, ae o le Salon de Guangzhou, Saina, na faʻaalia ai le fou. Mercedes-Maybach GLS.

O le SUV fou tele o le fa'atauga sili atu o le GLS ua uma ona tatou iloa - afai o le S-Class o se SUV, o le a avea ma GLS - sili atu ona fetaui e fa'atauva'a e pei o le Bentley Bentayga.

Ma o mea taugata e mafai ona tatou vaʻaia pe a tatou laa i totonu. Paʻu, o ituaiga eseese ma leo, e foliga mai o le filifiliga mo le ufiufi o totonu ma nofoa, ae o le laina lona lua o nofoa o le GLS "Benz" e matua iloga ai le GLS "Maybach".

fa'apitoa tagata nofoia i tua

E mafai lava ona i ai ni nofoa se tolu i le pito i tua, ae o le filifiliga filifiliga o na'o nofoa ta'ito'atasi e matua'i faia ai le eseesega, e tuueseeseina e se nofoaga tutotonu tele. O lo'o avanoa lenei fa'amafanafanaga ma laulau fa'alautele ma e mafai fo'i ona iai se pusaaisa e tu'u ai... fagu kaisi - fa'atasi ai ma ipu tioata siliva.

Mercedes-Maybach GLS 2020

O nofoa pito i tua e pulea le tau ma o lo'o i ai se galuega fa'afefe e pei o tulaga masani ma e mafai fo'i ona fa'anofo fa'a eletise. E maua fo'i e tagata o lo'o nofoia pupuni puipui o le la i fa'amalama i tafatafa o le eletise. O loʻo i ai foʻi se taualuga eletise eletise ma se pupuni puipuia o le la e pei o tulaga masani.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le Mercedes-Maybach GLS e manatu e sili atu le fa'aosoina nai lo le fa'auluina, ona o le fa'amamafaina o le fa'amafanafanaga ma le fa'aogaina o tagata i tua.

Mercedes-Maybach GLS 2020

I le faaopoopo atu i mea ua uma ona faamatalaina, ina ia mautinoa le sili atu le leo, o le vaega o ato e vavae ese mai le pasese e ala i se vaeluaga malo ma se gondola tumau. O le ea malulu faiga e ese foi mo nofoa pito i tua ma o loo i ai heaters faaopoopo. E mafai foi ona matou maua le faʻamafanafanaga ma faʻafiafiaga o le MBUX system e ala i se laulau.

"A'e" le SUV tele e maua ai le totonugalemu matagofie? E leai se mea faapena.

Mercedes-Maybach GLS 2020

O le Mercedes-Maybach GLS o lo'o fa'apipi'iina i laupapa ta'avale - alumini fa'atasi ma pa'u pa'u uliuli - e mafai ona fa'alauteleina i le eletise. Naʻo le tatalaina o le faitotoʻa ma latou o mai i fafo mai lo latou tulaga faʻapipiʻi ma faʻamalamalamaina (i le tulaga o le malamalama maualalo), ae o le Airmatic (pneumatic) faʻamalolo e faʻaititia teisi le tino e faʻafaigofie ai le ulufale ma alu ese mai le SUV tele.

Mercedes-Maybach GLS 2020

E iloga foi i fafo

Afai o totonu o le pito sili lea, o lona fafo e le faʻagaloina foi.

E tusa ai ma le GLS ua uma ona tatou iloa, o le pito i luma tatou te feagai ai ma le tele o eseesega. E le gata e maua ai se mea'ai ma'oti, lea na matou va'aia i le tele o manatu o le ituaiga, fa'atasi ai ma se mea'ai pito i lalo.

Mercedes-Maybach GLS 2020

O uili e tulaga ese foi, ma le 22″ poʻo le 23″, e pei o le tailpipes, ma le faʻailoga Maybach e mafai ona maua i vaega eseese o le tino, e pei o le D-poutū. O le isi faʻamatalaga faapitoa o le Mercedes-Maybach GLS? O le vali-tone vali, uiga o Maybach faʻataʻitaʻiga.

taugata malosi

Igoa atoa Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC, i tua o le numera 600 tatou te maua ai se "vevela V", se masaga turbo V8, ma le 4.0 l o le malosi ma le 558 hp ma, atonu e sili atu ona taua, o se faʻaaliga 730 Nm o le maualuga maualuga. E fa'aopoopoina fo'i e le GLS se 48V semi-hybrid EQ Boost system.

Mercedes-Maybach GLS 2020

O taʻaloga e sili atu nai lo le "lava", pe a fua i le toeitiiti 2800 kg o le mamafa, faʻalauiloa le GLS i le 100 km / h i le naʻo le 4.9s ma oʻo atu i le 250 km / h o le saoasaoa maualuga (faʻatapulaʻaina eletise).

O afea e taunuu ai?

Tau mo Potukale e leʻi faʻalauiloaina, ae o le faʻalauiloaina o le Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC fou o le a faia i le afa lona lua o le 2020.

Mercedes-Maybach GLS 2020

Faitau atili