Tausaga fou, foliga fou. Si'itia foliga, toe teuteu ma fa'afouga mo le 2020

Anonim

E pei ona tatau ai, i le faaopoopo atu i tupulaga fou o faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatau pisinisi, e pei o le faʻaofiina o faʻataʻitaʻiga fou (ma e oʻo lava i le le faʻasalalau) i totonu o faʻailoga, e mafai foi ona i ai ni faʻafouga i faʻataʻitaʻiga ua uma ona faʻatau. I le 2020 o le ai ai le tele o faʻataʻitaʻiga ma foliga mama, o lona uiga, o le a tatou vaʻai i se faasologa o foliga faʻaleleia, toe faʻaleleia poʻo, e pei ona tatou vaʻaia i lenei tausaga, tele faʻafouina tekinolosi.

E faapena le saoasaoa o pisinisi tau taavale i aso nei o le faatalitali mo se augatupulaga fou o se ata faataitai e faailoa mai ai tekinolosi fou pe faamalosia mea oi ai nei - pe i le tulaga o le eletise, fesoʻotaʻiga poʻo faiga fesoasoani avetaʻavale - e mafai ona umi tele.

fa'alelei ma fa'amalosia

Naʻo le vaʻai i faʻafouga o nisi faʻataʻitaʻiga mo le 2020 (ua uma ona faʻaalia i le 2019) na taulaʻi tonu i le faʻalauiloaina atili o tekonolosi (saogalemu ma fesoʻotaʻiga). I nisi tulaga faʻapitoa, e pei o nisi o taavale eletise, o le faʻailoga o se faʻafouga o ... polokalama, e pei o le faʻaogaina o le komepiuta poʻo le telefoni.

Audi e-tron 2020

Audi e-tron

Faatasi ai ma le vaega mulimuli, o le Audi e-tron , o lona suiga fou Sportback na aumaia ai le tele o fa'ata'ita'iga (megana ma polokalama faakomepiuta) i le vaega o totoe, e mafai ai ona maua le 25 kilomita o le tuto'atasi. O LE Jaguar I-Pace na feagai o ia i se togafitiga tutusa - o se faʻafouga o le polokalama faʻatonutonuina maa - lea na maua ai le 20 km. I le faaopoopo atu i nei mea, o le "matai o faʻafouga" poʻo faʻafouga, le Tesla Model 3 maua foi le tele, faʻatagaina le mana / faʻatinoga manuia ma foliga fou o lona faiga infotainment.

O LE Honda Civic ulufale i le 2020 ma nisi o foliga fou: o loʻo i ai nei ... faʻamau - ioe, faʻamau ... - e fesoasoani i le faʻatonutonuina o le faʻaogaina o le infotainment system. E tele fo'i filifiliga i tulaga o mea fa'amafanafana, e pei o nofoa fa'atasi ma le fa'aogaina o le eletise. Fa'atalitali i ni nai pa'i mama i foliga o le Civic - toe fa'aleleia le fa'aogaina o le ea ma moli ulu o le LED ua fa'ata'atia nei.

O le fu'a (fa'atoa) o le fa'ailoga Siamani, le Opel Fa'ailoga , e maua foi se toe teuteuga matagofie toetoe lava a le iloa i luma, ae maua se mea pueata pito i tua, ma faatasi ai ma se faʻaopoopoga i le tulaga o fesoasoani i le avetaavale.

Honda Civic 2020

Honda Civic 2020

Mulimuli ane, "O" MPV Renault Avanoa Na maua foʻi se pusa tekonolosi fou ma LED Matrix Vision optics, muamua mo le faʻailoga Farani. Ma o totonu ua tuʻuina atu i ai se faʻamafanafanaga tutotonu fou lea e tuʻufaʻatasia ai foʻi le faʻaogaina o faʻamatalaga fou a Renault, Easy Connect.

mama-mata

I le faaopoopo atu i le faʻamalosia faʻatekonolosi, o le a tatou vaʻaia lelei faʻataʻitaʻiga ma foliga mama i le tausaga a sau. Tatou amata i le Mitsubishi Space Star o ona foliga e 100% fou - ua uma ona faʻaalia ma ... ua uma ona faia -, taunuu i Potukale ia Mati.

Mitsubishi space Star 2020
Mitsubishi Space Star 2020

O LE Citron C3 O le a vaʻaia foʻi le faʻafouina o ona foliga, o loʻo tumau pea le fou e faasaga i le mamafa o tauvaga i totonu o le atunuʻu, e taʻua o Clio ma 208, lea e tatau ona faia le vaega i afa i le 2020.

E le gata i lea, e ala i le tausia o le PF1 tulaga tuai - o le 208 fou o loʻo faʻaaogaina le CMP fou - o le eletise o le a le mafai ona oʻo atu i le C3 o lea e tatau ai ona faʻaogaina isi finauga. Mo lenei mafuaʻaga, e tatau ona faʻamoemoeina se faʻamoemoega sili atu i le faʻamafanafanaga - o le faʻaofiina o faʻamalologa faʻatasi ai ma faʻamalo faʻasolosolo faʻasolosolo o se tasi lea o avanoa sili ona lauiloa - lea e mafai ai ona tu ese mai ona fili.

O le alu i luga o se vaega, o le Hyundai i30 sauniuni e maua se toe faʻaleleia, e foliga mai, o le a sili atu ona faʻaalia nai lo le masani. O le a fou le fa'aofiina o se plug-in hybrid, fa'apea fo'i ma fa'amatalaga lata mai ma fa'aoga fesoasoani.

O se plug-in hybrid o le a avea foi ma tala fou o le fa'afouina Renault Megane . Afai i fafo suiga tetele e le o faamoemoeina, i totonu, e pei o Espace, e tatau ona maua le faiga infotainment fou, debuted i le Clio.

Hyundai i30 N Poloketi C

Hyundai i30 N Poloketi C

Suia le typology, i le SUV e le maalofia, ma amata i le Peugeot 3008 , o le kusi o loʻo tuʻuina fuamoa auro a le Sochaux faufale, o le ai ai ni suiga faʻalelei i pito e tatau ona faʻalatalata atu i le 508 ma le 208 lata mai. le manatu o masini. O le 5008 o le a maua faʻafouga tutusa sei vagana ai, e foliga mai, o le maua o masini hybrid.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le siitia atu i le vaega Volkswagen, o le a avea ma NOFOA Ateca le tasi e tatau ona maua le tele o suiga, e ala i le faʻaaogaina o se luma i le ata o Tarraco. O LE Skoda Kodiaq o le Volkswagen Tiguan o le a maua foʻi i luma toe teuteu, ae o le tala sili ona tele o le faʻaofiina o se faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi mo e lua, e faʻaaoga ai le tali tutusa lea na matou vaʻaia na faʻaaogaina (foi) i Tarraco. O loʻo faʻatatau pea ia Tiguan, o le R version, na faʻatulaga muamua mo le 2018, e tatau ona taunuu ma toe faʻaleleia.

SEAT Ateca 1.5 TSI 150 hp

NOFOA Ateca

I totonu foi o le vaega Siamani, le Volkswagen Arteon o le a faʻafouina i le auala lava e tasi e pei ona tatou vaʻaia i le ua uma ona tuʻuina atu - ma faʻatautaia foi - Volkswagen Passat. E sili atu le taulaʻi i tekinolosi, o le mea e ofo ai e mafai ona sau mai le faʻaopoopoga o se van variant. I totonu o saloons feololo, o le restyling o le Renault Talisman , lea o le a maua faʻafouga tutusa ua uma ona vaʻaia i luga ole Espace.

Fa'amama-mata, lomiga fa'apitoa

O mea e taʻua o faʻailoga faʻapitoa e leai se eseesega mai isi, ma e tele ni faʻataʻitaʻiga fou o le a tatou vaʻai i ai i le 2020. O le tatalaina o le "feteʻenaʻiga", o le au faʻatauvaʻa BMW 5 Series ma Mercedes-Benz E-Class o le a fa'afouina ile 2020.

I le tulaga o BMW 5 fa'asologa o se faʻaleleia fafo e pei o le mataʻutia e pei ona matou vaʻaia i le Faʻasologa 7 i le amataga o le 2019 e le o faʻamoemoeina. Ae ui i lea, o le a maua ni optics fou ma se grille sili atu ona faʻaalia, faʻaopoopo i faʻaleleia masani tekinolosi. Ae e aunoa ma le mautinoa atoatoa, o loʻo i ai le tala o se isi faʻaogaina faʻapipiʻi faʻapipiʻi, faʻatulagaina i luga aʻe o le 530e o loʻo iai nei. Ioe, fa'apea fo'i le M5 o le a faʻafouina - o loʻo i ai le avanoa e maua ai foi se afi fou ...

BMW M550i

BMW M550i

I Mercedes-Benz E-Class , o le ituaiga fa'alavelave lava e tasi. O eseesega e tatau ona taulai i luma, faʻatasi ai ma se seti grille-optics toe teuteu, ma o le a tatou vaʻai i le faʻaofiina o le MBUX system i le lautele. E pei o le Series 5, atonu o le a iai se faʻaopoopoga o le ofo faʻapipiʻi - ua uma ona lua talosaga, penisini ma tiso -, e pei ona tatou vaʻaia i le GLE lea, faʻafetai i se maa e sili atu le malosi, e ofoina atu le 99 km o le 100. % pulega fa'aeletise.

E le sau mai le vaega lava e tasi, o Suetena foi Volvo S90 ma V90 o le a faafou. Afai i fafo, o gaioiga o le a sili atu ona i ai nai lo Siamani (e foliga mai e naʻo mea faʻapitoa), i totonu o le faʻailoga o le faʻaofiina lea o se faʻaogaina fou o le faʻaogaina o le Android, lea e aofia ai le Google Fesoasoani, lea. i le Polestar 2. E leai ni fa'ainisinia fa'afouina e fa'amoemoeina, se'i vagana ai le fa'aofiina o faiga fa'ameaalofa vaivai. Ahh… ma mai le 2020, o Volvos uma o le a faʻatapulaʻaina faʻaeletoroni i le 180 km/h.

O lo'o i ai pea i le fanua o saloons, ae o le si'itia i le tulaga, o le Porsche Panamera lea o le a faafou. O le Stuttgart brand e le o tuʻuina atu i tweaks vaʻaia tetele i nei faʻafouga o le vaeluagalemu, ae o le mea e ofo ai e mafai ona taoto i le faʻaofiina o se fou pito i luga o le hybrid version, faʻatulagaina i luga aʻe o le 680 hp Turbo S E-Hybrid - le mea e taʻua. Poloketi "Leona". Fai mai tala… 800 hp.

Mercedes-AMG GT Manatu

Mercedes-AMG GT Concept, 2017. Ua uma ona faʻamoemoe i le lumanaʻi faʻatasi ma le 800 hp

Le masini sa'o mo se ta'aloga e faasaga i le ua uma ona fa'amaonia 4-faitotoa Mercedes-AMG GT 73 , lea o le ai ai foi se tau malosi i lena tau, e mafua mai i le tuufaatasiga o hydrocarbons ma electrons.

Oso i totonu o SUVs, le Audi Q5 maua se "fufulu mata" i le 2020, faʻatasi ma le ua uma ona faʻaalia Audi A5 . Fa'atalitali i se fa'alavelave e tutusa ma le mea na tupu i le A4 mo le Siamani SUV - masalo o lo'o i ai suiga fa'alelei -, ma le fa'amuamua i luga o le fa'aleleia atili o le infotainment system, fa'apea fo'i ma le fa'aofiina mai o masini fa'ameaalofa vaivai.

Sini 2020: faafou mea uma

O loʻo i ai pea mataupu o le a tatou vaʻaia ai le aofaʻi atoa o se faufale - poʻo le itiiti ifo o le toʻatele - o loʻo faʻafouina i mea teuteu, masini ma tekonolosi fou.

Jaguar o se tasi o na mataupu, ma a maeʻa le XE, lea ua uma ona faʻatau atu, o le toe faʻaleleia o le F-ituaiga talu ai nei na faʻaalia - o se pito i luma fou, meafaifaʻaili numera ma toe faʻatulagaina afi afi, faʻatasi ai ma Europa leiloa le V6 ae maua se V8 - faʻatasi ai ma le isi vaega e mulimuli i le 2020.

Jaguar F-ituaiga

Jaguar F-ituaiga, 2020.

O LE F-Saosaoa e tatau ona avea ma muamua e tulaʻi mai, faatasi ai ma nisi o teuteuga matagofie, ma tala faʻaalia le faʻaofiina o le Ingenium fou inline ono-silinder penisini, faʻapea foʻi ma le faʻaofiina o se plug-in hybrid variant, i le ata o le Range Rover P400e. O LE E-Saosaoa ua vaaia foi i suega auala, faapea foi le XF , pe o le saloon po o le van. O le mea mulimuli o le a sili atu ona toe faʻaleleia, i fafo ma totonu, i le ata o mea na matou vaʻaia i le XE.

I le itu i saute, i Italia, le FCA - lea na i ai talu ai nei i tala fou mo le faʻamaoniga o le tuʻufaʻatasia ma le PSA - vaʻaia le 2020 o se tausaga o suiga. A maeʻa le tele o tausaga ma ni tala laiti i Europa, o le tausaga a sau o le a sili ona tumu, i le va o tala fou ma le tele o faʻafouga i faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai nei.

Alfa Romeo Giulia ma Stelvio
Alfa Romeo Giulia ma Stelvio, 2020.

O oe Alfa Romeo Giulia ma Stelvio - faʻamoemoe e maua se faʻafouga sili atu i le 2021 - ulufale i le 2020 ma le tele o faʻafouga faʻatekonolosi. Mai le infotainment system - o se faʻamatalaga fou ma o le lau e faʻaogaina - i le faiga o fesoasoani avetaʻavale (o loʻo i ai nei le tulaga 2 i luga o le fua avetaʻavale tutoʻatasi). Faatasi ai ma le faʻalauiloaina o le 4C ma le faʻamoemoega o le Giulietta i le 2020, Alfa Romeo ua faʻaititia i ni faʻataʻitaʻiga se lua.

O oe Fiat Panda, Fiat 500 ma Ituaiga Fiat O lo'o latou sauni e maua ni 'ele'ele fou (12 V) i le 2020 - e mana'omia le tipi fa'anatinati - ma se fa'afouga fa'aoga fa'amatalaga.

Fiat Panda Trussardi

Fiat Panda Trussardi

I le tulaga o le Panda ma le 500, o le a amataina se faʻaaliga o le ea o le 1.0 Firefly - tutusa ma le Jeep Renegade ma Fiat 500X. O le Panda, e tusa ai ma tala, o le a faʻatatau i se suʻesuʻega sili atu ona loloto i totonu ma fafo. I le tulaga o le Ituaiga, o lona uiga o le vaetamaina o le 1.0 Firefly Turbo ma atonu o le 1.3 Firefly Turbo, i taimi uma ma le malu-hybrid (12 V). O lenei filifiliga eletise e mafai foi ona faʻalauteleina i le Fiat 500X.

Maserati Levante ma Ghibli MY2018 Cascais 2018

Maserati Levante ma Maserati Ghibli

Mulimuli ane, Maserati o le ai ai se atypical 2020, ma le tele o gaioiga. I le faaopoopo atu i le hybrid super sports car, o le vaega atoa, Ghibli, siitia ma Quattroport , o le a faafouina. Mai le itiiti o mea e iloa e uiga i nei faʻafouga, o le faʻamalosia o faiga fesoasoani fesoasoani o se tasi lea o mea taua (faʻaleleia tulaga 2 o le taʻavale tutoʻatasi), ae o le a avea ma plug-in hybrid version o le Ghibli e taulaʻi atu le mafaufau.

Ou te fia iloa uma taavale fou mo le 2020

Faitau atili