Aisea e lua Lexus LFA su'ega i le Nürburgring?

Anonim

aisea ua lua ai Lexus LFA su'ega i le Nürburgring ma fa'atasi ai ma fa'ailoga fa'ailoga? Ose taavale ua le toe fa'aaogaina i le 2012… E le talafeagai. Pe faia?

O ata na tu'uina atu o lo'o fa'aalia ai le LFA o lo'o ofuina fa'ailoga i luma ma tua. E taua foi le matauina o se tasi o le LFA o loʻo i ai paʻu tetele ma rims, lea e toetoe lava a sili atu i tua atu o tapulaʻa o le tino.

O apaau i tulimanu o le pito i luma ma le pito i tua o loʻo faʻaalia manino ai o le Lexus LFA o loʻo faʻataʻitaʻiina o ni faʻataʻitaʻiga o le Nürburgring Edition e le masani ai. I ata o loʻo faʻasalalau, e mafai foʻi ona vaʻai i le fuaina o meafaigaluega i totonu o taʻavale, lea e sili atu ona manaia lo latou i ai i luga o le matagaluega.

Pe o le a suitulaga i le LFA pe leai?

E pei lava ona matou mananao i ai, ua uma ona taʻua e Lexus e le o fuafua e faʻalauiloa se sui i le LFA, o lea e tumau ai le fesili: aisea ua faʻataʻitaʻiina ai nei LFA e lua i le "seoli lanu meamata"?

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

O le mea sili ona malosi e mafai ona avea i latou ma "miula" suʻega e faʻataʻitaʻi fofo mo le lumanaʻi taʻaloga sili a Toyota. O lo'o saunia e Toyota se ta'aloga tele e fa'atatau i le fa'ata'ita'iga manumalo Le Mans, le TS050 Hybrid. O le taʻavale taʻaloga sili o le a faʻasoa ma le taʻavale tauvaga e le gata o le carbon monocoque, ae faʻapea foʻi le 2.4 l bi-turbo V6 fesoasoani i se faiga faʻapipiʻi.

O le mea lea, e ono mafai e inisinia a le ituaiga o suʻega fofo i tulaga o le taofi ma taofi, o se mea e faʻamaonia ai suiga i le palapala palapala, faʻapea foʻi ma le eseese o fua o paʻu ma rims o loʻo matauina i totonu o taavale suʻega e lua.

O le mea mautinoa o le Toyota GR Super Sport Concept o le a moni lava, ma lona taunuu mai na vaʻaia i le faaiuga o le sefulu tausaga, i le taimi tonu e avea ai ma se vaega o le tulafono a le WEC i le lumanaʻi, lea e tatau ona tuʻuina atu faʻataʻitaʻiga LMP1, e fai ai se auala. mo se tupulaga fou super-GT. O se mea e talitutusa ma le GT1 na vaaia i le tuai o 90's.

Punavai: Motor1

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili