Na e totogiina le silia ma le 100,000 euros mo lenei 1994 Toyota Supra?

Anonim

O lo'o iai nei mea i le lalolagi fa'atautu'i. Mai lea taimi i lea taimi matou te matamata ai i se faʻatautuʻi lea e faʻatau atu ai se taʻavale mo se tau e sili atu nai lo le faʻamoemoeina. O le ta'avale o lo'o fesiligia o le a Toyota Supra o le tupulaga lona fa (A80) ma e ui ina tuua le tulaga i le 1994 e foliga mai e tutusa lelei lava ma le aso na faatauina ai e se tagata laki.

Faatasi ai ma le na o le 12 afe kilomita na ufiufi i le 24 tausaga, lenei Toyota Supra na iu lava ina faatau atu mo se exorbitant 106 afe euros.

O le aumaia o lenei faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga i le ola o le faʻailoga 2JZ-GTE, o le 3.0 l twin-turbo inline ono-cylinder lea e sau faʻatasi ma se atigipusa tusi lesona ono-saosaoa, e le o misia se eseesega faʻatapulaʻaina.

O lenei Toyota Supra e foliga mama, ma e ui lava e tusa ma le 25 tausaga o loʻo iai uma mea faʻaoga, e pei o uili muamua, leitio poʻo nofoa paʻu. Mai ata o lenei Toyota Supra e foliga fou lava.

Toyota Supra

E le pei o isi Toyota Supra, o le tasi lenei e foliga saʻo e pei ona alu ese mai le tulaga.

O lenei iunite na maua e ala i le lisi i le 1994 i le setete o Florida, ISA, na maua e ia lava ina ua maeʻa le konekarate, ma Supra e alu i Penisilevania i le 1999. O le tagata faʻatau o loʻo i ai nei, o se tulaga, na mauaina le taavale pe a ma le lua tausaga talu ai. , i le teuina i totonu o tulaga tau le tau, o se vaega o lana lava aoina.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili