Su'ega Moose. Ford Focus e vave pei o McLaren 675 LT ma Audi R8

Anonim

O le upega tafaʻilagi a Sepania Km77 ua faʻataʻitaʻiina le mea fou Ford Taulai ma le mamanu lanu moana oval mafai ona pasi le suega i le 83 km / h, o se fuainumera mataʻina. O ai na fai mai e maua ai se taunuuga lelei i le suega moose 'Ou te mana'omia se faiga fa'agata fa'ateteleina?

O le iunite na faʻataʻitaʻiina, o le Focus 1.0 EcoBoost, e leʻi i ai le faʻamalologa pito i tua o le ituaiga multilink, lea e faʻapipiʻiina ai le sili atu ona mamana o le faʻataʻitaʻiga fou, ae o le faʻaoga faigofie i tua ma faʻamau, lea e sili atu ai le manaia o lenei taunuuga.

Fa'amanuiaina le pasi - e aunoa ma le tu'uina o so'o se cones - i le 83 km / h o se tau lelei tele. Ina ia tuʻuina atu ia te oe se manatu, o lenei saoasaoa sa tutusa ma McLaren 675LT ma Audi R8 V10 ausia i le suega lava lea e tasi.

80 km/h kalapu

Faatasi ai ma lenei taunuuga, o le Ford Focus e auai i le kalapu faasaina "80 km / h", lea e mafai ai ona maua uma faʻataʻitaʻiga na mafai ona ausia le 80 km / h pe sili atu i lenei suʻega. I totonu o lenei vaega o loʻo i ai, faʻaopoopo i McLaren ma Audi, nisi o mea e ofo ai e pei o le Nissan X-Trail dCi 130 4×4 (naʻo le SUV na mafai ona faʻamaeʻaina le suʻega i le 80 km / h).

Ae ui i lea, o le saoasaoa o faamaumauga i le suega moose o loʻo iai pea i se taavale mai le… 1999. Ioe, naʻo le Citroën Xantia V6 toaga , e oʻo mai i le taimi nei, ua mafai ona sili atu le lelei e ala i le oʻo atu i le 85 km / h - faʻafetai i le faʻaogaina faʻavavega o le Hydraactive.

Ole Su'ega Ford Focus

I le taumafaiga muamua, o le avetaʻavale suʻega mai le nofoaga Sipaniolo, e aunoa ma le iloaina o tali a le taavale i le faʻafefe tele o felauaiga, na faigofie ona oʻo i le 77 km / h, faʻamaonia le faʻamaonia o tali a le Focus.

Fa'asoa i la matou Youtube channel

I le taumafaiga sili, i le 83 km / h, o loʻo i ai se laʻititi laʻititi ma e mafai foʻi ona mataʻituina le taimi pe a oʻo mai le faʻatonuga mautu (faʻaalia i le faʻagaoioia o moli taofi). Ae ui i lea, e tusa ai ma le Km77 'au, o le faʻatonuga faʻatonuga e faʻapitoa ma saʻo.

Mulimuli ane, na faʻataʻitaʻiina foi le Ford Focus i se suʻega slalom, lea na ausia i le saoasaoa e tusa ma le 70 km / h, ma o paʻu, o nisi Michelin Pilot Sport 4, na amata ona faʻaalia le ofuina i le tulaga mulimuli o le. suega. .

Faitau atili