Amata malulu. Mulimuli ane, o le SSC Tuatara o loʻo i luga o le auala

Anonim

Ina ua mavae le fitu tausaga umi o atinae, o le SSC Tuatara e foliga mai ua sauni e amata le gaosiga. O faʻamaoniga o lenei mea o se faasologa o vitio na faʻasalalau e le SSC North America.

O le mea muamua, lea ua uma ona matou faʻaali atu ia te oe, seʻi matou faʻalogo i le twin-turbo V8 lea, pe a faʻamalosia e E85 ethanol, e mafai ona tu'uina atu le 1770 hp, o lona uiga, 1300 kW po'o le 1.3 MW.

O le vitio matou te aumaia ia te oe i aso nei o loʻo faʻaalia ai le American hypersport, sui tauva mo le faʻataʻitaʻiga sili ona televave i le lalolagi, i luga o le auala, faʻamaonia o le faʻataʻitaʻiga (o lona gaosiga o le a faʻatapulaʻaina i na o le 100 iunite) ua latalata tele i le gaosiga.

E ui ina puʻupuʻu (o le vitio e tusa ma le 25 sekone) o loʻo i ai se faʻamatalaga e tu i fafo: le leai o ni faʻata i tua.

O lenei, e mafai ona faauigaina se tasi o mea e lua: a le o le taavale o loʻo faʻaalia i le vitio o loʻo avea pea ma se iunite muamua, poʻo SSC Amerika i Matu atonu o loʻo fuafua e fesuiai faʻata mo mea puʻe pei o Lexus ma Audi. I so'o se tulaga, e tatau ona tatou fa'atali e su'e pe a o'o mai le fa'ata'ita'iga muamua o le gaosiga.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili