Amata malulu. Va'ai pe fa'afefea ona lele le Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio ile 270 km/h

Anonim

Atonu na leiloa le igoa SUV sili ona vave i le Nürburgring i le Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC + i se taimi puupuu talu ai, ae o le Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio e tumau pea se SUV saosaoa vave.

Faʻapipiʻiina i le 2.9 l twin-turbo V6 engine - e Ferrari - mafai ona tuʻuina atu le 510 hp, o le Italia SUV e mafai ona oʻo atu i le 283 km / h ma faʻataunuʻuina 0 i le 100 km / h i le na o le 3.8s. Ina ia faʻamaonia le faʻatinoga o le Stelvio Quadrifoglio, na filifili se tasi e faʻataʻitaʻi i le suʻega sili ona lelei a le lautele, o se sone e leai se saoasaoa i luga o se taavale Siamani.

O le mea e mafai ona e vaʻaia i le vitio, e ui lava o se faʻataʻitaʻiga mamafa (naʻo le 1900 kg), o le Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio e maua le saoasaoa i se auala e ofo ai, e oʻo atu i le 270 km / h. E le gata i lea, o le Italia SUV na o le 14.2s e oʻo atu i le 200 km / h. E matua manaia lava, aemaise lava pe a tatou talanoa e uiga i se SUV.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili