I le uili o le Hyundai Kauai 1.0 T-GDi. mea uma e tatau ona e iloa

Anonim

O aso na ofo atu ai e Hyundai na o faʻataʻitaʻiga e tumu i meafaigaluega ma faʻamaonia e leiloa o se mea ua tuanaʻi. E le faapea ona ua le o toe vaega o le saisai ma meafaigaluega masani i finauga a Hyundai, ae ona o loo i ai isi finauga i le taimi nei.

Ae o a nei finauga? I le tautala faʻapitoa e uiga i le Hyundai Kauai, e mafai ona tatou vaʻai i le tulaga lautele o le seti atoa ma le tautinoga i se mamanu manaia.

O le mamanu o le Hyundai Kauai e matua fiafia lava mo aʻu, ma o loʻo i ai se faʻamatalaga malosi tele - talu mai ona siitia e Hyundai lona nofoaga tutotonu i Europa, o taunuuga o loʻo vaʻaia.

I tulaga o tulaga, Hyundai ua faia "uma i totonu". E ui lava o se faʻataʻitaʻiga, i itu e pei o le tele ma le tau, e fetaui ma le vaega B-SUV, o lona taʻavale faʻavae e faʻavae i luga o fofo vaega sili atu. O loʻo matou talanoa e uiga i le K2 platform, tutusa ma Elantra, ma e tusa lava pe tautala, e talitutusa lava ma le i30 platform.

Swipe le ata ata:

HYUNDAI KAUAI suega

O le pito i tua o loʻo faʻaalia foliga malosi.

O le galuega o le faʻamalolo, o le faʻamaualuga o le fausaga ma le auala e feagai ai ma fola sili ona leaga e aunoa ma le faitio e faʻaalia ai o lenei B-SUV o loʻo i ai se mea e sili atu. I faaupuga faʻamalosi, i lenei vaega, naʻo le SEAT Arona (lea e faʻaaogaina foi se faʻavae e faʻavae i luga o se vaega maualuga) e iai finauga mo le Hyundai Kauai.

Su'ega Hyundai Kauai
O le faʻaogaina o le K2 platform e iloagofie i le auala e savali ai le Hyundai Kauai i le auala.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Kia Stonic - lea e faʻasoa ai e le Hyundai Kauai afi - e le faʻaogaina lenei K2 faʻavae ma e iloagofie i luga o le auala (faʻapea foi i le tau).

O ta o atu i totonu o le Hyundai Kauai?

Va'ai le lisi o meafaigaluega i le pepa fa'ata'ita'iga (fa'ai'uga o le tusiga). E fai si lautele. Ae o le mea ou te manaʻo e faʻamamafaina o le tulaga mautu atoa o le fale ma le faʻaaliga. O fa'amatalaga lanu o le tino e malepe ai le monotony o palasitika ma o nofoa e ofoina atu tulaga lelei o le mafanafana ma le lagolago.

Swipe le ata ata:

HYUNDAI KAUAI suega

O le tuʻuina atu o le fale e le tatau ona faitioina. O meafaitino e le oʻo i le maualuga o le Hyundai i30.

I nofoa pito i tua o loʻo i ai le avanoa mo tagata matutua e toʻalua e feoaʻi fiafia ai ma, pe a manaʻomia, ia lava le avanoa mo se elemene lona 3 e amata ai le muimui pe a maeʻa ni nai kilomita - Ou te tautala mo aʻu lava, ou te le fiafia e faimalaga i le afa. A o ou laitiiti, sa ese le talanoaga...

Afai o le tulaga lena, tatala le faitotoa ma tuu atu le tele o faitioga i luga o le ala. E le gata i lea ona o le avanoa i totonu o le fale e lautele ma faafaigofie ai e le gata i le tuliesea o pasese le talafeagai ae faapea foi le tuufaatasia o nofoa o tamaiti.

HYUNDAI KAUAI suega
Lava le avanoa mo tagata matutua e to'alua ma... afa.

O le atopaʻu e ofoina atu le 360 lita o le malosi, e le manaia - aemaise lava pe a faʻatusatusa i le Citroen C3 Aircross - e le faʻafefeteina foi. Na e fiafia i le ato faleta'alo piniki i le vitio fa'aalia? E le o sa'u. Ua 32 tausaga talu ona ou le toe alu i faletaalo (ou te le mitamita i ai).

Hyundai Kauai 1.0 T-GDi Inisinia

O le 120 hp o le 1.0 T-GDi afi afi e lava mo le tele o poloaiga. Ina ia faʻaaogaina atoatoa le taʻavale, sa manaʻomia se mea e sili atu le "ola" (o loʻo i ai le 1.6 T-GDi version ma le 177 hp) ae mo le 90% o tulaga e sili atu nai lo le lava.

HYUNDAI KAUAI suega
Taliina o masalosaloga o nisi o outou i le vitio, o lenei alalaupapa e tu latalata i le taulaga o Porto de Muge (Ribatejo).

E tusa ai ma le taumafaina, e pei ona ou taʻua i le vitio, i se (matua) filemu leo e mafai ona tatou faʻamoemoeina i le averesi o le 6.1 lita / 100 km, ae afai o le malosi o le kalave e atiina ae ai se vavalalata vavalalata ma lou vae taumatau, maua averesi. luga 7 lita/100 kilomita. Ua vala'aulia oe e Hyundai Kauai e fa'avavevave...

E lelei fo'i le fa'avasegaina o le atigipusa tusi lesona ono-saosaoa. E ui lava ina tatou le o i ai i le sprinter, o le afi e lava mama e faagalo ai le gearbox mo le tele o kilomita ma faʻaoga lelei i le maualalo ma le feololo suiga.

A oʻo i le faʻamatalaga mulimuli, vaʻai i le vitio faʻaalia. Ma o le ala ... lesitala i la matou auala (naʻo le kiliki iinei). O lo'o galulue malosi le matou 'au e fa'aauau le ofoina atu ia te oe o mea e sili ona lelei.

O le Aso Sa a sau o le a matou lolomiina ai se isi suʻega o le BMW i8 Roadster i Majorca (Sepania). Ua uma ona iloa e tagata uma le mea e tupu i Aso Lulu ma Aso Sa uma...

Faitau atili