SEAT Tarraco. E na’o Ianuari e taunu’u mai ai ae ua uma ona ta’ita’ia, i luga o le asphalt ma luga o le eleele

Anonim

E pei o na tofo uaina tauaso, e te le iloa le igoa, o le mea lea e taulaʻi ai lagona i suʻesuʻega mama, e aunoa ma se faʻalavelave mai le faʻaituau, lelei pe leaga.

O le mea moni, o le aveina o le Tarraco fou, o loʻo faʻapipiʻiina atoatoa, e le o se mea tutusa. Aua ou te iloa o le a le ituaiga e faia ma o le a le tulaga o le ai ai i le maketi. Ae o le mea sili o le le mafai ona vaʻavaʻai i lona faʻalelei na faʻamalosia ai aʻu e taulaʻi atu i itu sili ona faʻamoemoe, o le faʻaogaina ma le avetaʻavale.

Ua filifili le SEAT e tu'uina atu lenei su'ega muamua o Tarraco i nai taseni tusitala i Europa atoa , atonu o le a faʻatulagaina o ia lava mai le taimi nei i se vaega e le taofia le tuputupu ae, e pei o loʻo ave se tali tali, ina ia le faʻaumatia le taimi.

nofoa tarraco

Ole tele ole ituaiga SUVs ole a fa'aalia atoa ia Setema ma o le a na'o le maketi ia Ianuari , e ui lava o ata "teaser" ua uma ona tuʻuina atu o loʻo faʻaalia manino ai se mamanu pito i luma e malepe ma le Ateca ma Arona, o isi lapopoa e lua o le SUV o loʻo i ai le SEAT mo le faʻatau.

O le SEAT Tarraco e taua tele aua o le a i luga o le pito i luga, ma le faʻailoga e faʻamaonia o le a maua ai se tupe sili atu nai lo isi faʻataʻitaʻiga, i se isi faaupuga, o le a maua se tau maualuga . I Siamani, o le tau faʻamatalaga e 43 000 euros, mo se faʻataʻitaʻiga e pei o le tasi na faʻataʻitaʻiina, le 2.0 TDI 190 DSG 4Drive. I Potukale, o loʻo tumau pea le vaʻaia o lafoga e manaʻomia ma pe o le a mafai ona sola ese mai le Vasega 2 i luga o alatele.

nofoa tarraco

O lenei faʻataʻitaʻiga o le a faʻatupulaia le tuputupu aʻe i le faʻailoga, i se vaega fou. O le a avea ma a tatou pito i luga ole vaega, ma o le a mafai ai ona tatou maua ni fa'atauga sili atu. O le ulufale atu lea i le vaega tele SUV ma fa'amae'aina le ofo SUV a le SEAT, fa'atasi ma Arona ma Ateca. O le a gaosia i le fale gaosi VW i Wolfsburg ma o le a faʻatau atu i le amataga o le 2019, faʻatasi ai ma le lima ma le fitu nofoa faʻasologa.

Angel Suarez, Inisinia i le SEAT Technical Center i Martorell

O le avanoa avanoa o le ai ai ni afi se tolu: 1.5 TSI (150 hp), 2.0 TSI (190 hp) ma lua lomiga o le 2.0 TDI (150 ma le 190 hp), o le itiiti ifo le malosi e mafai ona i ai le faʻasalalauga tusi ma ave naʻo le pito i luma, o isi e iai le pusa 4Drive ma le fitu fua faatatau DSG.

E sili atu nai lo Ateca

O le ata tifaga e suia ai mata oi latou o loʻo taumafai e malamalama i mea o loʻo i lalo, e oʻo lava i le ola, i tafatafa o le taavale, e le taofia ai le iloa o le tele o le Ateca: o le SEAT Tarraco o loʻo i ai. 372 mm sili atu le umi ma 157 mm sili atu i uili.

nofoa tarraco

Ole fa'avae ole MQB tutusa, ae ile tele tele, fa'atasi ma tuto'atasi tuto'atasi tua ma fa'asoa ile Skoda Kodiaq. O le mafuaaga lena e ofoina atu ai se lomiga e fitu nofoa, e ui o le SEAT Tarraco e mafai foi ona faatauina i le na o le lima, mo i latou e fiafia e tatala a latou ato, ona o le malosi e siitia mai le 700 i le 760 l.

O le laina lona tolu o nofoa e faigofie ona faʻapipiʻi, naʻo le tosoina o tua o nofoa taʻitasi e faʻaaoga ai fusi e lua mai le ogalaau. Ona o se mataupu o le fetuunaiga o le tulaga o le laina ogatotonu, lea e fetuutuunai le umi, e faatulaga ai le maliega sili mo tagata uma. O loʻo i ai le avanoa i le lautele ma mo tulivae ma e oʻo lava i le maualuga e naʻo sina faʻafefeteina pe a faʻapipiʻiina le taavale i le taualuga panoramic lea na i ai i le iunite faʻataʻitaʻi.

nofoa tarraco

O le fa'afitauli o le nofoa e latalata tele i le fola, lea e fa'amalosia ai tulivae e maualuga tele ma vae e le lagolagoina. O le isi faʻafitauli o le avanoa, lea e faʻamalosia ai oe e faʻanofo se tasi o vaega tutusa o le laina tutotonu ma gaugau tua, e tusa lava pe leai se auala faigofie i le laina lona tolu. E pei lava ona e fiafia i ai, o le mea moni e leai se mea e pei o se tagata e ave lelei, pe a oʻo mai i le aveina o le sili atu ma le lima tagata i totonu o se taʻavale pasese.

(O Tarraco) O se polokalame o lona lava atinaʻe, ese mai mea na faia i isi ituaiga o le vaega. E le tatau ona tatou matua nofouta i mea o loʻo faia e le VW i taimi uma.

Sven Schawe, Fa'atonu Atina'e ile SEAT.

E oo lava i le fitu i luga o le vaa, e le o mou atu atoa le atopaʻu, ma tuʻu ai se voluma talafeagai, lea e mafai ona faʻateleina e ala i le tuleia o nofoa laina lona tolu i lalo ma tosoina lua lever i luga o puipui ogalaau, ina ia pa'ū le pito i tua o le laina ogatotonu. E i ai foi se nofoaga i lalo o le fola e teu ai le fata ofutele ma se faiga atamai e sii ai le laina lona tolu o nofoa i ni nai senitimita e maua ai le uili avanoa, lea e i lalo o mea uma.

nofoa tarraco

E leai se tala o tua o nofoa e lua i luma e iai laulau pei o vaalele, e mafai ai e tamaiti o le laina lona lua ona tutu i luga ma lalo i le malaga...

faafoliga uma

Sa fa'apipi'i fo'i le fale i se palanikeke uliuli na ufiufi uma ai le laupapa, na'o le ata na mafai ona fa'atutu ai le palanikeke, ae e mafai ona ou iloa le mea na ou vaai i ai ina ua ou tosoina i luga.

Tasi Fa'akomepiuta atoatoa, tolu-faiga fa'apipi'i meafaigāluega panel ma se mata'itau tactile tutotonu , lea na tupu aʻe i le tele ma o loʻo i ai nei se nofoaga iloga i le pito i luga o le dashboard, nai lo le faʻaofiina i totonu o le faʻamafanafanaga, e pei o le Ateca.

nofoa tarraco

I luga o le faʻamafanafanaga, i tafatafa o le mailei lever, o loʻo i ai se kipoti rotary e filifili ai i le va o le Eco / masani / Taaloga / Taʻitoʻatasi / Kiona / Off-Road auala avetaʻavale.

Ae mo le tulaga lelei , ma faʻamasinoina i lenei iunite e le faʻaiʻu e fai lava si latalata i lena, o loʻo ia i matou le tufatufaina masani, faʻatasi ai ma mea vaivai i luga o le dashboard ma faitotoʻa i luma ma palasitika malo i luga o isi mea uma, ae foliga lelei.

O le tulaga aveta'avale e masani lava mo SUV a le vaega, umi ae le fa'atele ma lelei le va'aiga i luma. I tua, e sili atu le faatuatuaina o le camcorder. O le foeuli e matua lelei lava le tulaga, ae o le DSG gearshift paddles e laʻititi lava ma faʻamau i le foeuli.

Lalo o le anti-Diesel

O le afi 190 hp 2.0 TDI e faʻasaga ia i latou uma oe na ita i le Diesel: e le leoa, e le faʻaosoina tele ni vibration ma e lelei le tali atu i le maualalo o le saoasaoa, ma le maualuga maualuga o le 400 Nm e oʻo atu i le 1750 rpm.

FA'AALI'E LE LALOLAGI IA SETEMA 2018

Razão Automóvel o le ai ai i le lalolagi faʻaaliga o le SEAT Tarraco, lea o le a mafai ai ona vaʻaia le SUV fou o le faʻailoga Sipaniolo ola mo le taimi muamua. Mulimuli i mea uma iinei ma luga oa matou upega tafaʻilagi.

Afai e te manaʻo moni e te alu e suʻe le taimi e tali atu ai le turbo i le maualalo, e te mauaina, ae o se faʻataʻitaʻiga faʻaleaʻoaʻoga, e sili atu pe a lelei lau mea faʻaoga DSG, lamolemole i gaioiga ma vave i suiga.

Fa'aauupegaina i le DCC adaptive damping, o le fa'aitiitia o le fa'alelei lelei o le auala na fa'amaonia e fai si lelei, fa'atasi ai ma pa'u e 235/50 R19 e le fa'afaigata ai mataupu. Ma e mafai ona e vaʻai manino i le eseesega, i le faʻamalolo, afi ma pusa, pe a e sui i le Sport mode. E maua fo'i e le ta'avale sina mamafa, lea e maua ai sina fa'atumauina atili pe a e filifili e alu vave.

nofoa tarraco

E manino lava o Tarraco e le o iai le agility o le Ateca, ona o lona tele. E le ma'ai i le tulimanu ulufale ma amata ona toso i fafo teisi i fafo. Ae o loo ia te ia lava le lagona avetaavale o le SEAT, faatasi ai ma le pulea lelei o gaioiga o le tino, e oo lava i luga o fola sili ona leaga, lea e le mafai ona leiloa lona toʻa. E le o se ta’avale e fa’amalosia oe e alu saosaoa, ae e ta’utino mai fo’i e te fa’aoso le pito i tua o le taofi mulimuli ane, na’o le ta i le laina o uili pito i luma. I luga o alatele e maua ai sina pisapisao ma le aerodynamics, e folafola mai ai malaga umi ma le mafanafana.

O le auala e aunoa ma se fefe

E ui lava o se iunite a'o le'i fa'asologa, ae e le'i fa'asaoina e le SEAT se poto masani fa'ata'avale i luga o se ala fa'alavelave palapala. O le mea moni, o fa'alavelave uma na fa'ateteleina mo le SEAT Tarraco e fa'ato'ilaloina i latou ma o latou pito TT e sili atu le leaga nai lo Atecas (19.1º/19.1º/21.4º, mo osofa'iga/ventral/exit) ae, e ui lava i lea, o lo'o i ai. se mea e lipoti atu.

nofoa tarraco

O pu, alavai ma ma'a e le fa'aleagaina ai le mafanafana ma o le foeuli e fa'alelei lelei , aua lava ne'i fa'asalalauina ni gaioiga fa'afuase'i. I luga o le a'ega aupito maualuga o le auala, na ou amata i le itiiti ifo o le sasau nai lo le mea na faailoa mai e le faiaoga ma o le mea moni na toetoe lava tu le SEAT Tarraco i le afa. Ae na pau lava le mea na manaʻomia o le faʻaauau pea ona faʻavavevave i le uʻamea atoa, mo le 4Drive e faia le tufatufaina sili atu o le eletise ma le afi e tosoina ai le taʻavale i le pito i luga, ma togi maa i luga o le ea.

O le SEAT Tarraco na fausia ma faʻamuamua eseese nai lo le Ateca, ona o le umi o le uili uila ma fetuunaiga faʻapitoa mo le faʻamalolo ma le taʻavale.

Sven Schawe, Fa'atonu Atina'e ile SEAT.

I le isi, e oo lava i le tifato o le alu ifo, o le Pulea o le Afa'i Mauga na ia faʻaalia na te le manaʻomia le avetaʻavale mo se mea, sei vagana ai le pulea o le itu ma faʻatonutonu le saoasaoa o le alu ifo, oomi le taofi poʻo le saoasaoa. Na alu ifo le Tarraco i mea uma i se auala pulea atoatoa, ae faatasi ai ma lena lagona, na faafuasei lava, o le pito i tua na leai se mamafa.

nofoa tarraco

Mulimuli ane, a 40º fa'amalosi tino , lea na faamaonia e sili ona faigata i tulaga o le pulea e le tagata o ia lava, e tetee atu ai i le tuua o le faʻalavelave ma toe foʻi i le faʻataʻatia. E le faapea o le Tarraco na faʻaalia ni faʻafitauli, ae o le mauaina o se SUV i tulaga faʻapenei e faʻamalosia ai i latou e o atu i totonu, e leai se masalosalo i lena mea.

E le gata i lea, faatasi ai ma le 201 mm o le maualuga i le eleele ma le gearbox i le auala otometi, na lava e aloese ai mai le loloto o le tafe e le lavea ai le pito i lalo o le taavale i luga o le auala. I le faaiuga, na manino mai o le ala faʻalavelave na sili atu ona faigata nai lo le mea muamua na aliali mai, ae na pasia e Tarraco e aunoa ma se faʻafitauli.

nofoa tarraco

Fa'ai'uga

Ioe, e le o le mea lea o le a faʻatau e tagata faatau Tarraco. Mo le tele, o le a avea ma felauaiga i aso uma a le aiga, o se auaunaga e tatau ona latou faia ma le faigofie ma faʻaitiitia le faʻaaogaina, faʻatatau i le mea e mafai e lenei 2.0 TDI afi. O loʻo tumau pea le vaʻaia pe o le a se manatu o le aiga pe a latou vaʻai i le sitaili a Tarraco, e aunoa ma se faʻailoga.

Faitau atili