Ua ausia sini. Tesla Model 3 na gaosia ile fua ole 5000 iunite ile vaiaso

Anonim

O le kuata lona lua o le 2018 o se tasi o faʻamaumauga mo Tesla. O le faatupulaia pea o le gaosiga o Tesla Model 3 faatagaina e ausia se tumutumu o 53 339 iunite na gaosia - o se faʻamaumauga i taimi uma mo Tesla - o se faʻaopoopoga 55% i luga o le kuata muamua, ma e aofia ai foʻi le Model S ma le Model X.

O le folafolaga o 5000 iunite i le vaiaso mo le Tesla Model 3 e tatau ona ausia i le faaiuga o le 2017, ae sa tatau ona faʻatali mo le vaiaso mulimuli o le kuata lona lua o le 2018 e ausia ai. O loʻo faʻaauau pea ma e tatau ona tatou tuʻuina atu le faʻafetai i le American brand, lea e maua ai le uiga fou ma le ogaoga i le faʻamatalaga "faʻatupulaia tiga". Numera uma na saunia e Tesla:

Mo le taimi muamua, o le Fa'ata'ita'iga 3 gaosiga (28,578) na sili atu i le tu'ufa'atasia o le Model S ma le X (24,761), ma na matou gaosia toeitiiti fa'atolu le aofa'i o le Fa'atusa 3 nai lo le kuata muamua. O la matou Fa'ata'ita'iga 3 fa'alevaiaso fua fa'aletausaga ua sili atu fo'i i le fa'aluaina i le kuata, ma sa matou faia e aunoa ma le fa'afefeteina o le lelei.

Tesla Fa'ata'ita'iga 3 Ta'ilua afi fa'atinoga 2018

Ae… e iai lava se ae…

Ina ia ausia lenei tulaga maualuga, o le Faʻataʻitaʻiga 3 laina gaosiga na faʻatatau i le faʻafouina faifaipea ma e oʻo lava i le faʻatinoina o faiga ogaoga. O le fa'ailoga na fa'ate'a ese mai le tele o masini, fa'aopoopo le tele o tagata faigaluega. E tatau ona faʻaopoopoina se laina fou - o le faleie lauiloa nei - na fausia i le na o le lua pe tolu vaiaso (faʻalagolago i tweets a Elon Musk). O le faleie na saofagā e tusa ma le 20% o le Tesla Model 3 na gaosia i lenei vaiaso talu ai.

O se tasi o mea sese tele na matou faia o le taumafai lea e fa'aautomatika mea e sili ona faigofie mo se tagata ona fai, ae sili atu le faigata mo se robot e fai. Ma a tatou tilotilo i ai, e foliga mai e matua faavalevalea. Ma matou te ofo, oka! Aiseā na matou faia ai lenei mea?

Elon Musk, Pule Sili o Tesla

Ae o faiga e faʻavavevave ai le gaosiga e leʻi muta ai, e pei ona lipotia e le New York Times - e tele faʻataʻitaʻiga ma o loʻo tuleia tagata uma i le tapulaʻa, pe o tagata faigaluega poʻo ... robots. O suiga o le 10 i le 12 itula, ma e oʻo atu i le ono aso i le vaiaso, ua lipotia mai e tagata faigaluega, ma e oʻo lava i robots o loʻo faʻataʻitaʻiina i tua atu o le faʻatonuina o le saoasaoa e vaʻai ai poʻo fea o latou tapulaʻa.

Ina ia faatelevave le taimi o le gaosiga, sa latou faaitiitia foi le numera o uelo manaomia e tusa ma le 300. - ae o loʻo i ai le sili atu i le 5000 welds i le Faʻataʻitaʻiga 3 - lea na maua e le au inisinia e le manaʻomia ma toe faʻatulagaina le robots e tusa ai.

O loo tumau pea le fesili. O le a mafai e Tesla ona faʻatumauina le gaosiga o 5000 iunite i le vaiaso - ua uma ona faʻasalalau o le sini o le oʻo atu i le 6000 iunite i le faaiuga o lenei masina - aʻo tausia le lelei o le oloa? I le va o le faʻataʻitaʻiga o loʻo faia i luga o le laina gaosiga, ma le tuleia o tagata ma masini i le tapulaʻa, o le a tumau pea i le taimi umi?

Ua faʻailoa mai e le faʻailoga o loʻo i ai pea le 420,000 le faʻataunuʻuina o poloaiga mo le Faʻataʻitaʻiga 3 - naʻo le 28,386 o loʻo i lima o tagata faʻatau, ma le 11,166 i le felauaiga i le faaiuga o le kuata lona lua i le latou auala i latou tagata fou.

Faitau atili