Tesla leiloa tupe, Ford maua se tupe mama. O fea o nei ituaiga e sili atu lona tau?

Anonim

Fa'aofu lau suti e sili ona lelei… se'i o tatou agai i Wall Street e malamalama atili ai pe aisea ua sili atu ai le tau o Tesla nai lo Ford.

Ole tau ole sea a Tesla o loʻo faʻaauau pea ona talepe faʻamaumauga. O le vaiaso nei na pasia ai e le kamupani a Elon Musk le 50 piliona tala mo le taimi muamua - e tutusa ma le 47 piliona euros (faaopoopo i le miliona toesea le miliona…).

E tusa ai ma Bloomberg, o lenei faʻatusatusaga e fesoʻotaʻi ma le tuʻuina atu o taunuʻuga mo le kuata muamua o le tausaga. Na fa'atau atu e Tesla le tusa ma le 25,000 ta'avale, o se numera i luga a'e o tala fa'atatau a le au su'esu'e.

Manuia i'uga, pati i Wall Street

Faʻafetai i lenei faʻatinoga, o le kamupani na faʻavaeina e Elon Musk - o se ituaiga o Tony Stark o le olaga moni e aunoa ma le suti Iron Man - na tu mo le taimi muamua i le talafaasolopito, i luma o le American Ford Motor Company i luga o le maketi faʻatau i le pa. $3 piliona (€2.8 miliona).

Tesla leiloa tupe, Ford maua se tupe mama. O fea o nei ituaiga e sili atu lona tau? 9087_1

E tusa ai ma le tala a Bloomberg, o le tau o maketi o se tasi lea o fua faʻatatau e faʻatatau i le tau o se kamupani. Ae ui i lea, mo le aufaipisinisi, o se tasi lea o fuataga sili ona taua, aua e atagia ai le tele o le maketi e naunau e totogi mo sea a se kamupani faapitoa.

Tatou o i numera?

Tuu oe lava i seevae o se tagata teu tupe. O fea na e tu'u ai au tupe?

Tesla leiloa tupe, Ford maua se tupe mama. O fea o nei ituaiga e sili atu lona tau? 9087_2

I le tasi itu tatou te maua Ford. Le faʻailoga na taʻitaʻia e Mark Fields fa'atau atu 6.7 miliona ta'avale i le 2016 ma fa'ai'u le tausaga ma se tupe mama e 26 piliona piliona. . I le isi itu o Tesla. Le faailoga na faavaeina e Elon Musk fa'atau atu na'o le 80,000 ta'avale i le 2016 ma fa'amauina le leiloa o le 2.3 piliona piliona.

O LE Na maua e Ford le 151.8 piliona piliona a o le Na maua e Tesla na o le fitu piliona – o se aofaiga, e pei ona uma ona tatou vaai i ai, sa le lava e totogi ai tupe alu a le kamupani.

Tuuina atu lenei faʻataʻitaʻiga, e manaʻo le maketi faʻatau e teu faʻafaigaluega i Tesla. E valea mea uma? Afai tatou te mafaufau i nei tulaga taua, ioe. Ae, e pei ona matou tusia i luga, o le maketi e pulea e le tele o metrics ma fesuiaiga. O lea tatou talanoa e uiga i le lumanaʻi…

O mea uma e uiga i faʻamoemoega

E sili atu nai lo le tau o Tesla i le taimi nei, o lenei faʻamaumauga o maketi o loʻo atagia mai ai le faʻatupulaia o faʻamoemoega o loʻo tuʻuina atu e le aufaipisinisi i luga o le kamupani o loʻo taʻitaʻia e Elon Musk.

I se isi faaupuga, o le maketi e talitonu o le sili o Tesla o le a oʻo mai, ma o le mea lea, e ui lava o numera o loʻo i ai nei e laʻititi (pe leai ...) faʻamalosia, o loʻo i ai faʻamoemoega i le lumanaʻi Tesla o le a sili atu lona tau. O le Tesla Model 3 o se tasi o afi o lenei talitonuga.

Faatasi ai ma lenei faʻataʻitaʻiga fou, ua faʻamoemoe Tesla e faʻateleina ana faʻatauga e faʻamaumau tau ma iu ai ina ausia tupe mama.

“E fa'atau tele ea le Fa'ata'ita'iga 3? O lea seʻi ou faʻatau sea Tesla ae latou te leʻi amata faʻafetai!" I se auala faigofie, o le vaaiga lea a le aufaipisinisi. Fa'amatalaga e uiga i le lumana'i.

O le isi mafuaaga e talitonu ai le maketi i le gafatia o Tesla o le mea moni o le ituaiga teu fa'afaigaluega i lana lava polokalame aveta'avale tuto'atasi ma le gaosiga o maa i totonu o le fale. Ma e pei ona tatou iloa lelei, o le faʻamoemoe lautele o le pisinisi tau taavale o le i le lumanaʻi, o le taʻavale tutoʻatasi ma le 100% taʻavale eletise o le a avea ma tulafono nai lo le tuusaunoaga.

I le isi itu o loʻo i ai a matou Ford, e pei ona mafai ona i ai soʻo se isi tagata gaosi oloa i le lalolagi. E ui i le lelei o le faʻatinoina o pisinisi taʻavale i aso nei, o loʻo i ai ni masalosaloga a le aufaipisinisi e uiga i le mafai e nei "sauai" ona faʻafetaui i suiga o loʻo i luma. O le a taʻu mai e le lumanaʻi po o ai e saʻo.

E tasi le mea e sa'o. Soʻo se tasi na teu faʻafaigaluega i Tesla i le vaiaso talu ai ua uma ona maua tupe i lenei vaiaso. O loʻo tumau pea le vaʻaia pe o loʻo faʻaauau pea lenei tulaga maualuga - o nisi nei o masalosaloga tatau na laga e le Reason Automobile i nai masina talu ai.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili