Mitsubishi Eclipse Cross ua taunuu i Potukale. o le a se mea e te fa'amoemoeina

Anonim

I aso nei, o le ola ai i se mea moni fou, o se vaega o se tasi o vaega tele o taavale i le lalolagi - le Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance - o le faʻailoga Iapani e faʻauluina se vaega fou. E fa tausaga talu ona faʻaalia lana mea fou fou, ua tuʻuina atu e Mitsubishi se taavale fou atoatoa, le Mitsubishi Eclipse Cross.

O se faʻataʻitaʻiga e faʻailogaina ai le amataga o se vaitau fou ma le iʻuga o le isi. O le Mitsubishi Eclipse Cross o le faʻataʻitaʻiga sili ona lata mai o le faʻailoga e aunoa ma se faʻalavelave Alliance. Tatou feiloai ia te ia?

Fa'avae ma mamanu

Faʻavae i luga o le tulaga tutusa e pei o le Outlander, ae faapuupuuina, stiffer ma mama, faʻafetai i le faʻaaogaina o fofo fou faufale, Eclipse Cross saili e taʻalo, i le taimi lava e tasi, i luga o laupapa e lua, tuʻu ia lava i luga o le tuaoi o le C-SUV. vaega ma le D-SUV, faafetai i le umi e toetoe lava 4.5 mita, ma latalata i le 2.7 mita o uili. Fua, e ui lava i lea, o le faʻataʻitaʻiga Iapani e faʻamutaina, faʻafetai e le gata i le maualuga o le tino e toeitiiti atoa le 1.7 m, ae o le tele lava o le taunuuga o se mea faʻalelei, e ese mai i tofo a le tagata lava ia, e natia ai ona fua moni.

I le pito i luma matou te maua ai laina tutusa ma le Outlander, o lea o le pito i tua, faʻatagata ma faʻatasi ai ma le vaeluaga o le faamalama pito i tua (Twin Bubble Design) na iu ai ina matou maua le eseesega sili ona lelei.

Mitsubishi Eclipse Cross

I totonu

O le tulaga maualuga o le aveta'avale o le elemene muamua lea e tu matilatila a'o e laa i totonu o le Mitsubishi Eclipse Cross. O le lelei o meafaitino ma faʻapotopotoga o loʻo i se fuafuaga lelei.

I tulaga o fofo faatekinolosi, o le Mitsubishi Eclipse Cross o loʻo faʻapipiʻiina i se mea faigaluega masani ma se paʻi paʻi o loʻo faʻaalia i le pito i luga o le dashboard - e sili atu ona manaia i le mata nai lo le faʻaogaina lelei. Ina ia pulea lenei faiga, o loʻo i ai foi a matou touchpad e manaʻomia ai foʻi le faʻaaogaina.

Mitsubishi Eclipse Cross

Meafaigaluega ma avanoa o aseta

O le tuʻuina atu o meafaigaluega masani o se fuafuaga lelei. O le lomiga faavae (Intense) ua taʻitaʻiina moli ao tamoʻe ma moli puao, 18 "uili uʻamea, spoiler tua, faʻamalama i tua tinted, Cruise Pulea, limiter saosaoa, keyless faiga, paka sensors ma mea pueata paka taavale, lua ea malulu, Ulu. -Fa'aaliga i luga, fa'atasi ai ma masini malamalama ma timuga. A aunoa ma le faagaloina, i le tulaga o le saogalemu, o le i ai o tulaga lelei e pei o le faiga mitigation collision i luma, ala savali deviation mataala, mautu ma traction pulea, ma le pa'u mamafa faiga mataituina. Ua sau o ia?...

E tusa ai ma le avanoa, o nofoa pito i tua e ofoina atu se vaega o le avanoa e nofo ai, ae o le ulu ulu e mafai ona sili atu - o foliga o le tino e mamafa tele ai i lenei tulaga. Ma ona o le nofoa pito i tua o loʻo i ai se fetuunaiga umi, o loʻo i ai foi le avanoa e ausia ai nisi o tupe maua i atopaʻu gafatia. O lo'o ofoina atu le 485 l (lua uili ta'avale version) fa'atasi ai ma nofoa pito i tua e fa'alautele i luma e mafai ai.

Ose afi ola mo seti moli...

Soifua ma auina atu. Le afi 1.5 T-MIVEC ClearTec 163hp i le 5500rpm ma le 250Nm o le malosi i le va o le 1800 ma le 4500rpm , o le a na o le pau lea o le afi e maua i Potukale i le taimi nei. O se afi manaia tele e faʻaoga, aemaise lava pe a tuʻufaʻatasia ma le atigipusa tusi lesona ono-saosaoa - o loʻo avanoa le pusa CVT e fai ma filifiliga.

Mitsubishi Eclipse Cross

Ile tulaga fa'aletonu, e matua sa'o le amio a le ta'avale. E mama le ta'avale ae lelei le fesoasoani, ma e ui lava i le lelei o le kiliaina o le eleele ae o lo'o pulea lelei le gaioiga o le tino e le taofi mau - lea e faigofie lava. Na matou fa'ata'ita'i le Mitsubishi Eclipse Cross i luga o le aisa i Nouei ma e le o toe umi ae ta'u atu ia te oe lagona uma iinei ile Reason Car.

Mai le 29,200 euros, ae faʻatasi ai ma se faʻaitiitiga

faalauiloa faalauiloa

I lenei vaega faʻalauiloa, na filifili le tagata faʻaulufaleina e faʻalauiloa le Eclipse Cross ma se faʻaupuga faʻaitiitiga, faʻavae i luga o le fasi ma le aitalafu. E amata lea ile 26 700 euros mo le Eclipse Cross 1.5 Intense MT, 29 400 euros mo le 1.5 Instyle MT, 29 400 euros mo le Intense CVT ma le 33 000 euros mo le Instyle 4WD CVT.

I lenei vaega muamua, e na o le avanoa e maua ai se afi penisini, e ui lava ua uma ona i ai le folafolaga o se afi tiso (na maua mai le lauiloa 2.2 DI-D) agai i le faaiuga o le tausaga, e faaopoopo atu i le PHEV version (faapea foi. iinei e tutusa ma le tasi o Outlander) i le faaiuga o le 2019.

O le Mitsubishi Eclipse Cross ua taunuu i Potukale ma tau e amata i le 29,200 euros mo le 1.5 Intense version ma le uili pito i luma ma le pusa tusi. Faatasi ai ma se pusa otometi CVT, o le tau e oʻo atu i le 33 200 euros.

Filifili mo le tulaga meafaigaluega Instyle, tau amata i € 32,200 (manual gearbox) ma € 37,000 (CVT), e ui o le mea mulimuli e naʻo avanoa ma tumau uma-uili taavale (4WD).

Mulimuli ane, e lua isi tala fiafia: muamua, o se fa'amaonia lautele o le lima tausaga po'o le 100,000 km (po'o fea e muamua); lona lua, o le folafolaga o le Mitsubishi Eclipse Cross pito i luma o le a le sili atu i le Vasega 1 i tolls.

Faitau atili