I le uili o le Toyota Auris Hybrid Touring Sports. Su'i ile Diesel?

Anonim

Fa'afetai ile Toyota. Mo se taimi umi - aemaise lava talu mai le 1997 - o loʻo puipuia e Toyota o hybrids o afi ia e ofoina atu faʻaiʻuga sili mo le sini sili o le pisinisi taʻavale: leai se faʻamalama.

O se talitonuga maumaututu na faalataina e le tele o tausaga ma tausaga o faʻamalosi i masini Diesel na faʻalavelaveina le maketi - sili atu nai lo le faʻasinoina o auala, o le malosi faʻapolokiki e tatau ona faʻasino sini (O le a ou tuua lenei talanoaga mo se isi taimi ...). E le gata i lea, e le o le mafuaaga lena na tuu ai e Toyota lona talitonuga i lenei fofo e faaopoopo ai se afi eletise i se afi afi "malulu".

Toyota Auris Hybrid Touring Sports
O lenei ata vali u'amea tau 470 euros.

Ia tatou fa'amaoni. E iai lava mea e lelei ai le tisio, o le fa'aitiitia o le taumafaina ma le lelei o le fa'atinoga o lo'o ofoina mai - e le'i sese lava i tatou i lenei taimi. Ae ui i lea, o le faʻateleina o faʻamoemoega faʻaoso ma le faʻasalalau faʻatapulaʻaina o le taʻavale i nisi o taulaga, ua faigata tele le olaga mo nei afi. I le isi itu, o masini hybrid ua faia foi se auala manaia i faaupuga evolusione.

O se tasi o faʻataʻitaʻiga e molimau i lenei evolusione o le tasi lea, le Toyota Auris Hybrid Touring Sports . Sa ma nonofo ma ia mo le 800 km, i se malaga na ave ai au i le Algarve. O le asō o le a ou taʻuina atu ia te oe le mea na tupu - o lagona i tua o le uili! O le malaga lava ia e leʻi fiafia tele…

Interiors ioe Toyota

Tulafono lautele − tulafono lautele! − E ese le va'aiga a Iapani i le faufale mai tagata Europa. E ui o matou tagata Europa e matua popole lava i uiga lelei o meafaitino (agalelei i le paʻi, aafiaga vaaia, ma isi), e vaʻavaʻai Iapani i le mataupu mai se vaʻaiga sili atu: o le a le foliga o palasitika i le 10 tausaga?

I le vaai a Iapani e tatau ona tutusa lelei. O le ma'a'a pe vaivai i le pa'i ose mataupu lona lua.

Toyota Auris Hybrid Touring Sports
O totonu e le manaia ae mamao mai le le fiafia.

O le faʻaaliga atonu o nisi taimi e le sili ona lelei, ae o meafaitino e tetee atu i suʻega sili ona faigata: taimi − Ou te toe fai atu, o se tulafono lautele! O se vaega e fa'atauaina e tagata ta'avale Iapani le mamafa o auro pe a fa'atau atu i le maketi fa'aaoga. Ou te iloa le mea o loʻo ou talanoa ai, na ou taumafai e faʻatau se Corolla faʻaaogaina ma vave ona fiu pe a tuʻuina atu tau faʻatatau. *.

Toyota Auris Hybrid Touring Sports
O le mea e sui a'i.

O lenei Toyota Auris Hybrid Touring Sports e mulimuli i lenei filosofia. O nisi mea e mafai ona i ai ni nai pu i lalo ifo o le tauvaga a Europa, ae latou te le faʻanoanoa i tulaga o le faʻapipiʻiina saʻo. O le manatu lautele o se tasi o le mausali ma le malosi. Tatou talanoa mai iinei mo le 10 tausaga?

Toyota Auris Hybrid Touring Sports
O nofoa, i luma ma tua, e matua mafanafana, ofoina atu se paleni lelei i le va o le mafanafana ma le lagolago pe a tulimanu.

Lisi meafaigaluega tele

Otometi taofi, lapata'iga alu ese o le laina, faitau faailoilo taavale, pulea folau, malulu otometi, ma isi. E le gata i le tulaga o meafaigaluega saogalemu ma i tulaga o mea faʻamafanafana, o lenei Toyota Auris Hybrid Touring Sport ua faʻapipiʻiina lelei e pei o tulaga masani.

O se fa'atumuina i tulaga o le saogalemu ua uma ona maua ai Toyota se fa'ailoga lata mai i fa'ailoga Autobest.

Toyota Auris Hybrid Touring Sports
O masini e nafa ma le faiga o taofi fa'afuase'i ma le faitauina o fa'ailoga o feoaiga.

O se mea e maasiasi ai e le o mulimulita'i le faiga o infotainment i le laina e tasi. Fa'asagaga ile menus e fai si lavelave ma o ata ua uma ona aso. Mo isi, e leai se isi mea e fa'ailoa mai.

Toyota Auris Hybrid Touring Sports
Toyota… e leaga tele ata.

Tatou o i le afi?

O le a ou amata i le mea o loʻo taʻua o le Toyota's hybrid handicap mo i latou e fiafia tele i le taʻavale faʻamalosi: o le faʻaauau suiga o le pusa. E le o se mea fou mo soʻo se tasi ona o lenei fofo faʻatekonolosi, i le tele o faʻavavevave faʻafuaseʻi, o le pisapisao afi e osofaʻia le fale e sili atu nai lo le mea na faʻamoemoeina. So'o se tasi e poto i le ta'avale fa'amalosi e tatau ona su'e se isi veni, ae le o le ta'avale lea.

Toyota Auris Hybrid Ta'amilosaga Ta'aloga
O le module e pulea ai le eletise o le afi.

Mo i latou o lo'o su'e se van mo fati fa'afilemu, i le feololo, o le pusa fa'aauau pea o suiga o le tali sili lea. Aisea? Aua e fa'atumauina ai le afi fa'avevela i lona fa'atonuga sili ona lelei, i le va o le 2000 ma le 2700 rpm, e ofo mai ai se filemu ma le lamolemole. E sili atu nai lo se afi tiso? Leai se masalo.

I le tautalagia o numera sima, o le Toyota Auris Hybrid Touring Sport, e mafua mai i le 136 hp (mana tuʻufaʻatasia), faʻavavevave mai le 0-100 km / h i le 11.2 sekone ma oʻo atu i le saoasaoa maualuga o le 175 km / h. O le mea lea, e tusa ai ma le faʻavavevave, e taʻalo le taʻaloga tutusa ma talosaga a le vaega faʻapipiʻiina ma masini Diesel i le 110 hp o le mana. Hyundai i30 SW, Volkswagen Golf Variant, SEAT Leon ST, ma isi.

I le uili o le Toyota Auris Hybrid Touring Sports. Su'i ile Diesel? 9122_8

I le tulaga o le taumafaina, na matou ausia le averesi tuʻufaʻatasia o le 5.5 lita/100 km. Toe o se tau i le tulaga o le Diesel isi mea. O le fa'afitauli e sili atu le taugata o penisini… e fia le umi? Matou te le iloa. Ae se'ia o'o i lena taimi o le a avea ma fa'aletonu mo lenei Toyota Auris Hybrid Touring Sports.

Ole mea lea ole afi eletise

A aunoa ma le fesoasoani a le afi eletise, o le 1.8 atmospheric engine e faʻaogaina ai lenei faʻataʻitaʻiga o le a le mafai lava ona ausia nei faʻaoga.

Toyota Auris Hybrid Ta'amilosaga Ta'aloga
Mai nai ata faigofie-e-faitau. O lenei mea e mafai ai ona tatou malamalama i le tafe o le malosi o afi.

O lana matafaioi, i le ala, e oo lava i le tasi lenei: fesoasoani i le afi autu, le afi afi. O le malosi o loʻo faʻaogaina i faʻataʻitaʻiga naʻo se afi afi e faʻaumatia i le taofi, i lenei Toyota Auris Hybrid Touring Sport o loʻo teuina i totonu o maa ma tuʻuina atu i le afi eletise e faʻaaogaina i le toe faʻaleleia vave.

E leai se mea e leiloa, e leai se mea na faia… lelei. E te iloa le vaega o totoe.

tautala malosi

O le fa'amaloloina o le taring e fiafia i le fa'amafanafanaga ae fa'aalu ai le amio fa'amalosi. O le a le uiga o lenei mea? O lona uiga moni lava. O le malosi o le Toyota Auris Hybrid Touring Sports o le mafanafana. E sa'o, saogalemu ma va'ai i taimi uma, ae le fa'afiafiaina.

Toyota Auris Hybrid Ta'amilosaga Ta'aloga
A o ou alu, ua ou agai atu i… Algarve.

E tumau pea le talanoa e uiga i le avanoa i luga o le vaa

E sa'o le avanoa i tua. E le o se “potu fa’afiafia” ae e mafai ona ofi ai nofoa e lua mo tamaiti po’o ni tagata matutua se to’alua. O le atopaʻu e mulimuli i le laina tutusa, ma le malosi o le 530 lita - o se tau e sili atu nai lo le lava, ae e le susulu pe a faʻatusatusa i nisi o tauva (Hyundai i30 SW ma Skoda Octavia Combi) e sili atu i le 600 lita le gafatia.

Fa'amatalaga mulimuli e uiga i lenei Toyota Auris Hybrid Touring Sports i le pepa fa'apitoa.

Toyota Auris Hybrid Ta'amilosaga Ta'aloga
Matou te le'i pu'eina ni ata o nofoa pito i tua. Oi...

* Na iu ina ou faatauina se tupulaga lona lua Renault Mégane 1.5 dCi. E te manaʻo ou te talanoa e uiga ia te ia i se tasi o nei aso?

Faitau atili