Amata malulu. Ae fa'afefea pe a maua e le DS 9 se coupe version?

Anonim

Na tuuina atu talu ai nei, le DS 9 o le pito sili ona lata mai o le laina o le Gallic brand ma o loʻo i ai faʻataʻitaʻiga Siamani e mafai ona fanaina i lalo i se teritori lea, e pei o se tulafono, latou te pulea ma pule i tausaga talu ai nei.

Ia, manatua o ona tagata Siamani o loʻo i ai le coupé versions - Audi A5 Coupé, BMW 4 Series Coupé ma Mercedes-Benz C-Class Coupé - aisea e le o se DS 9 Coupé? Tuu le tagata mamanu X-Tomi Design e ulufale i le ata.

O le mea lea, i lenei talosaga faʻapitoa na leiloa e le DS 9 ona faitotoʻa pito i tua, na vaʻaia le tuputupu aʻe o faitotoʻa i luma ma faʻapuupuu le taualuga ma maua ai faʻamalama laiti pito i tua. O le taunuuga o se coupé lea, o le mea moni e taʻu atu, e leai se mea e itiiti ifo i le matagofie.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E te manatu e tatau i le DS Automobiles ona fatuina se DS 9 Coupé e fai ma ana faʻataʻitaʻiga? Tuuina mai lou manatu.

DS 9 E-TAGA

O le uluai DS 9…

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili