Volkswagen Autoeuropa. "O loʻo tautuaina i matou i auala e lamatia ai tagata ma meatotino"

Anonim

Pu, puddles, apu i le auala. E ala i le fesoʻotaʻiga LinkedIn na faʻaalia faalauaitele ai e i latou e nafa ma le fale gaosi Volkswagen Autoeuropa lo latou le fiafia e uiga i le tulaga o le faʻaleagaina o auala auala i le fale gaosimea.

O se tulaga o le faʻaleagaina ua matua maualuga, i le manatu o i latou e nafa ma le fale gaosi Palmela, o se "faʻamataʻu i le saogalemu o tagata ma oloa".

I le maeʻa ai o le faʻasalalauga i luga ole LinkedIn, oi latou e nafa ma le laʻau i Palmela na faʻapipiʻiina ata e tolu.

I lenei pou, oi latou e nafa ma le "Palmela factory" na latou faʻaaogaina foi le avanoa e manatua ai le taua o le fale gaosi oloa mo le atunuʻu ma le itulagi: "O matou o le tele o tupe teufaafaigaluega mai fafo i Potukale, o le lona lua sili ona faʻatau atu ma le lona ono kamupani Potukale tele. ”. O se faamanatu e lagolagoina e se lapataiga mulimuli:

O le matagofie o Potukale e le naʻo le faʻalagolago i se ata lelei i fafo. O le mea matou te mamanuina i totonu e tutusa pe sili atu ona taua.

Faʻafesoʻotaʻi e Razão Automóvel, João Delgado, e nafa ma fesoʻotaʻiga ma fesoʻotaʻiga faʻalapotopotoga i Volkswagen Autoeuropa, na taʻua ai o i latou e nafa ma le falegaosimea "na faia taumafaiga uma e foia ai lenei tulaga ma le faʻalapotopotoga faʻapitoa, ae leai se manuia - e ui lava i sootaga lelei faʻalapotopotoga matou te tausia. ”.

Na fa'afeso'ota'i fo'i e Razão Automóvel le Municipality o Palmela, ae matou te le'i maua lava se tali.

Volkswagen Autoeuropa. E sili atu nai lo se fale gaosi taavale

Faʻavae i le 1991, Volkswagen Autoeuropa - na muamua fanau mai i se pisinisi faʻatasi i le va o le Volkswagen Group ma Ford - o loʻo nafa ma le 75% o taʻavale uma a le atunuʻu ma fai ma sui o le 1.6% o le GDP a Potukale.

Fa'ata'ita'iga e iloa e le Potukale, e pei o le SEAT Alhambra, Volkswagen Sharan, Eos, Scirocco ma sili atu talu ai nei, Volkswagen T-Roc , ua na o se tasi o foliga vaaia o Volkswagen Autoeuropa.

Ae ui i lea, o le fale gaosi Volkswagen Group o loʻo i Palmela e le gata ina tuuto atu i le faʻapotopotoga mulimuli o taavale. Mai le 38.6 miliona vaega faʻailoga na tuua Autoeuropa i le 2019, 23 946 962 na faʻatau atu.

Volkswagen Autoeuropa
O se vaega o le 'au a Volkswagen Autoeuropa e fa'amanatuina le fa'ailoga iloga. I le aofaʻi, e sili atu i le 5800 tagata faigaluega i le fale gaosi i Palmela.

O vaega fa'ailoga o lo'o tu'uina atu ai falegaosimea e 20 o lo'o salalau atu i atunu'u e iva ma konetineta e tolu, ma o lona taunuuga mulimuli o fa'ata'ita'iga o SEAT, Škoda, Volkswagen, AUDI ma Porsche.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Malosi tupe teufaafaigaluega i le 2020

E ui lava i faʻalavelave i le avanoa i Autoeuropa, ua uma ona faʻasalalau e Volkswagen se tupe faʻafaigaluega o le 103 miliona Euro mo le 2020.

Volkswagen Autoeuropa
Ata i luga ole laiga ole Volkswagen Autoeuropa.

O se vaega o lenei tupe teufaafaigaluega o le a tuʻuina atu i le faʻaonaponei ma le faʻaogaina o le faleteuoloa i totonu ma le fausiaina o se laina tipi fou i le nofoaga lomitusi uʻamea.

Fa'amaumauga o gaosiga i le 2019

Volkswagen Autoeuropa e le'i gaosia lava ni iunite se tele e pei o le tausaga talu ai.

I le 2019 na latou tuua le laina gaosiga i le Palmela plant sili atu i le 254 600 taavale . O se numera fa'amaumau ma se tasi o mafua'aga ua i ai le fale gaosi Potukale Volkswagen i le pito i luga o siata lelei ma tulaga lelei a le vaega Siamani.

Volkswagen Autoeuropa
Le taimi na tuua ai e le 250 000 iunite le laina gaosiga.

I le faia o le numera, e sili atu i le 890 taavale e sau mai Volkswagen Autoeuropa i aso uma. Ole numera e ono faʻateleina ile 2020, ona o tupe teufaafaigaluega na faia e le Volkswagen Group i le fale gaosi Potukale.

Faitau atili