BMW 5 Fa'asologa fa'atasi ma finauga fa'afouina mo le 2014

Anonim

O le BMW 5 Series na maua le fa'afouga muamua talu mai lona fa'alauiloaina i le 2009.

O le ituaiga Bavarian na faatoa tuʻuina atu le faʻaleleia o foliga o le BMW 5 Series, o se tasi o mea sili ona taua mo le faʻatauga o le ituaiga Siamani.

Fai mai le muagagana, "o se 'au e manumalo, e le minoi" ma o le mea lea na filifili ai le Bavarian brand e na o le faʻamalieina o ni pito o lana Faʻasologa 5. -facelift ma le tuai. I le faʻataʻitaʻiga, o eseesega e faʻatapulaʻa i le fou fou, le faʻaogaina o LED i moli ulu ma nisi faʻamatalaga chrome i luga o le tino. I totonu, o le taulaʻi atoa i le toe faʻafouina o mea faʻapipiʻi ma lanu fou tuʻufaʻatasiga o loʻo avanoa e fai ma filifiliga.

2014-BMW-5-Series-Q[2]

I le le fiafia o le au lagolago sili ona malosi o le propeller brand, o le BMW 5 Series GT e le alofagia e leʻi oʻo i ni suiga loloto faʻalelei, faʻamautu le talaaga e tatau i le tele o faitioga.

Mo i latou e sili atu le popole i le tamaoaiga o le faʻaaogaina nai lo le "mama" faʻatinoga, o le faʻafouina o le BMW 5 Series e aumaia tala lelei. Mo le taimi muamua i le talafaasolopito o le laina, o loʻo avanoa le 518d variant, faʻapipiʻiina ma le faʻamaonia ma le faʻaogaina o le 2.0 lita fa-cylinder diesel engine ma le 143hp. O se fa'aaliga e tatau ona fa'afiafiaina pule o va'a a kamupani.

Tumau i le faletusi o ata ma ata vitio:

BMW 5 Fa'asologa fa'atasi ma finauga fa'afouina mo le 2014 9191_2

Faitau atili