Suiga o fuafuaga: BMW i5 e le o faʻamoemoeina e gaosia. Ae o loo i ai se isi mea

Anonim

I le lua tausaga talu ai, e tele ni faʻamatalaga e uiga i le faʻataʻitaʻiga fou i le BMW i range, ma na faʻapea i le amataga o le a faʻaaogaina le BMW i5 igoa. O fa'aliliuga eseese na fa'asalalauina i lenei vaitau e le'i autasia e fa'atatau i le fa'atulagaga o le a fa'aaogaina e le BMW i5. O se fa'aumiumi o le i3, o se fa'afefiloi i le va o le MPV/crossover? Po'o se saloon "mama ma faigata" e tu i luga ole Tesla's Model 3? E foliga mai, e leai se mea poʻo le isi ...

Ole eletise Mini ma le X3 o le a faʻailogaina le amataga o se galu fou o le eletise i le BMW Group, faʻamanuiaina mai le alualu i luma faʻatekonolosi faifaipea o loʻo tatou faia i lenei vaega.

Harald Krüger, Peresetene o le BMW

E tusa ai ma le BMW Blog, o le Siamani brand o le a lafoaia le manatu o le atinaʻeina o se elemene lona tolu mo lona vaega i. Nai lo lena, o le a toe faʻafeiloaʻi e le BMW taumafaiga e faʻauluina faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai nei, e ala i se faʻavae faʻapitoa e mafai ona faʻatagaina le atinaʻeina o faʻataʻitaʻiga hybrid, 100% eletise pe naʻo le afi afi.

Afai tatou te manatua faʻamatalaga na faia e le au faʻatau ma le maketi maketi Ian Robertson, o le na ioeina o le taunuu mai o faʻataʻitaʻiga fou, e tatau ona faia filifiliga e faʻatatau i faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, e le faigata ona malamalama i lenei filifiliga, lea mo le taimi nei e le o. aloa'ia.

Ma le BMW i8 Spyder?

Afai e faʻamaonia lenei faʻaiuga, e iai foʻi i latou e fesiligia le lumanaʻi o le BMW i8 Spyder, ae mo le taimi nei e foliga mai e leai se mea e faʻafefe ai. O le 'lagi tatala' o le taʻavale taʻavale Siamani na tuʻuina atu i ai le moli lanumeamata e agai i luma toeitiiti atoa le lua tausaga talu ai ma na maua talu ai nei i suʻega malosi i Nürburgring.

Suiga o fuafuaga: BMW i5 e le o faʻamoemoeina e gaosia. Ae o loo i ai se isi mea 9193_1

I le faaopoopo atu i le eseesega manino i le tino, o le i8 Spyder e tatau ona i ai ni tala fou i moli ma faʻamau. I le tulaga faʻainisinia, e leai ni suiga o loʻo fuafuaina. O le faʻataʻitaʻiga Siamani e leai se aso faʻalauiloa.

Punavai: BMW Blog

Faitau atili