BMW M3 Touring, o oe lena? e mautinoa lava ioe

Anonim

Ina ua uma ona matou vaai ia te ia "taaalo i le kiona", le BMW M3 Ta'amilosaga na toe maua foi o ia i se seti o ata sipai, o le taimi lea o loʻo faʻaalia ai se amio sili atu "faʻaleaganuʻu".

O le mea atonu o le suiga sili ona talosagaina o le M3 / M4 mo le tele o tausaga i le taimi nei e i latou e nafa ma le BMW M, e tatau ona taunuu i le 2022 ma o loʻo i ai tala o le a aumaia ai se toe faʻaleleia mo le M3 totoe.

I le feagai ai ma ona "uso", o le BMW M3 Touring e tatau ona faʻavasegaina o ia lava ma faʻapitoa e ala i lona masani masani, tumau faʻamaoni i masini ma taʻavale ua uma ona faʻaaogaina e le M3 sedan.

BMW M3 Ta'amilosaga

O lona uiga o le a faʻasoa faʻatasi ma i latou le inline ono-silinder, twin-turbo, 3.0 l afi, lea o le a auina atu le mana i uili tua po o uili uma e fa ma o le a fesootai ma gearboxes, tusi lesona (ono saoasaoa) ma otometi (valu. saoasaoa).

A o numera, o le tauva o le Audi RS 4 Avant ma Mercedes-AMG C 63 Station e tatau ona tuʻuina atu i le "masani" ma le Tauvaga faʻasologa, lea e fetaui ma faʻamatalaga e lua o le S58 (ono cylinders i se laina masaga-turbo). ma 480 hp ma le 510 hp taitasi.

Ma le mea mulimuli, i le tulaga faʻalelei, o le a faʻaaogaina, e pei ona e vaʻaia, le tele (ma fefinauai) fatugaʻo faʻalua ma o le ai ai faʻaopoopoga masani aerodynamic e fesoasoani i le vaega M talosaga e tu i fafo.

ose faatali umi

O le faʻamoemoe i le BMW M3 Touring fou e maualuga ona, e pei ona e iloa, e leʻi faia lava e le Bavarian brand se M version o lana van laʻititi.

BMW M3 Ta'amilosaga

O le fatuga'o lua tele (ma le finau) e fa'amaonia.

E tusa lava po o le a le manuia na maua e Audi ma Mercedes-AMG i lenei vaega, o le BMW sili ona lata mai i le fatuina o se M3 Touring na mafua ai na o le tasi le faʻataʻitaʻiga atoatoa mai le E46 tupulaga agai i luma. Ia e iloa o ia:

Mo lenei mafuaʻaga, e oʻo mai i le taimi nei o le matafaioi o le "faʻafefeteina" BMW 3 Series vans ua tuʻuina atu i le au sauniuni, poʻo se isi mea i Alpina, o le faʻataʻitaʻiga sili ona lata mai o le B3 Touring na faʻaalia i le 2019 Frankfurt Motor Show.

Faitau atili