Su'ega. O le BMW 740e iPerformance e 4 fa'agogo ma fa'apipi'i i totonu o le mains

Anonim

Ia tuu ese au auupega, auā ua na o aʻu o le avefeʻau. O le mea muamua lava e sau i lou mafaufau pe a amata ona ou tusia le BMW 740e iPerformance suega.

I luga o la matou YouTube channel o le ae mauaina ai foi lenei suʻega i luga o le vitio. E moni lava, o le masani masani o Taʻavale, o lea foi i luga o YouTube (ma o le Kerisimasi e naʻo Tesema!).

Muamua, o fafo.

O le pito i fafo e tutusa lelei lava ma le isi BMW 7 Series, pe ana le mo le ulufale atu i se eletise i le pito i luma i le itu tauagavale, o le BMW 740e iPerformance o le a lelei mo se tiso poʻo 100% penisini. Ioe, i le pito i tua e faitau "740e", ae ave i fafo le igoa faʻataʻitaʻiga ma le "eDrive" logo et voilá!, E iai a matou BMW 7 Faʻasologa e pei o isi.

Su'ega. O le BMW 740e iPerformance e 4 fa'agogo ma fa'apipi'i i totonu o le mains 9225_1

E sili atu i le 5 mita le umi e faigata ona natia. O la matou iunite, faʻapipiʻiina i le M Sports Pack (€3.617.89) ma ala savali ma paʻu 245/40 R20 i luma ma le 275/35 R20 i tua, e manaʻo i mea uma sei vagana ai tatou e le iloa. O uili 20-inisi (€1,097.56) faia lenei talosaga e sili atu ona le masani ma sili atu ona iloa.

Ina ia faʻamaeʻaina le foliga i fafo, o le M taʻaloga taʻaloga e faʻaopoopoina se afifi aerodynamic e aofia ai se faʻasalalauga faʻapitoa i tua ma taʻaloga taʻaloga. E iai la matou BMW 7 Series Plug-in hybrid e foliga mai e le'i fa'aoga lelei le si'osi'omaga ma sili atu ta'aloga nai lo le mea e te fa'amoemoeina.

E lelei? Ioe ioe. E talafeagai? Pe lava. O pa'u lapopoa ma mea fa'aoga matagofie o lona uiga e maualuga atu le taumafaina, ma fa'aitiitia ai le malosi. E le aoga.

I totonu. I luma po o tua?

O le agai atu i totonu, o faʻamatalaga e faʻatatau i se faʻaaliga ma le M taʻaloga pack o loʻo faʻaauau pea ona iai. Amata sa'o i luga ole faitoto'a, o lo'o fa'aalia ai le fa'ailoga M o le vaega i tua.

BMW 740e iPerformance
Ma o oe, e te mana'o e te nofo i tua po'o tua o le uili?

Ae o iinei, e sili atu nai lo faʻamatalaga o le vaega M lea e iʻu ina le maua pe a faʻatusatusa i isi selau o faʻamatalaga na matou mauaina, e taua le iloa pe sili atu i matou i le uili poʻo le nofoa pito i tua, fiafia i le malaga. Tatou amata i le fiafia o le taitaiina.

ia ta'ita'iina

I le nofoa pito i tua o la matou BMW 740e matou te maua ai le "Executive Lounge", o le faʻamuamua sili o le mafanafana ma le taugata o le ituaiga Bavarian. Ioe, o se masini fa'apipi'i fa'apipi'i ma o lo'o i ai se afi fa'ato'a 4 i lalo o le pona, ae o totonu e te iloa ai le si'osi'omaga moni fa'atonu o le BMW 7 Series.

Su'ega. O le BMW 740e iPerformance e 4 fa'agogo ma fa'apipi'i i totonu o le mains 9225_4
O lau pito i tua e le fa'alogoina. Afai e toʻalua tagata i le nofoa pito i tua, e tatau ona latou faʻasoa le faʻaogaina o le laulau, ona pau lea o le auala e faʻafeiloaʻi ai i le va o menus i luga o lau. O sina mamalu itiiti e te le manatu?

O mea ua filifilia e fesoasoani, e amata i nofoa pa'u tu'ufa'atasi "Merino" i Tartufo (lanu enaena, mo uo). Afai o le filifiliga e sili ona aʻafia i totonu o lenei BMW 740e iPerformance na matou faʻataʻitaʻiina, e sili ona taugata: 7.398.37 €. E iai tagata o le taulaga e tutusa le tau ma lenei filifiliga.

O le faʻamafanafanaga pito i tua, pe afai e te manaʻo ai, o le faʻamaufaʻailoga lima, o le fale o se tamai laulau e mafai ai ona matou pulea le taʻavale. Faatasi ai ma lenei laulau, e mafai ona tatou pulea le itu ma le pito i tua pupuni, ea malulu, lanu moli totonu ma le malosi, malosi o le manogi i luga o le laupapa, massages, leitio, mataʻituina le saoasaoa ma le taumafaina, GPS, Fesoʻotaʻi Drive BMW auaunaga e aofia ai le Concierge mai le BMW, o se fesoasoani patino. o ai ua na o se valaau ese, ma isi.

Su'ega. O le BMW 740e iPerformance e 4 fa'agogo ma fa'apipi'i i totonu o le mains 9225_5

O lenei faʻamatalaga o loʻo faʻaalia i luga o lau TFT faʻapipiʻi i tua o nofoa pito i luma ma le mea e mafai foi ona tatou matamata ai i le TV (€1,056.91). Afai e te mana'o i la matou ala YouTube nai lo le televise, o lo'o avanoa fo'i.

E tatau ona ou taʻutaʻu atu o loʻu popolega i le taimi atoa o le suʻega o le mafaufau pe mafai ona ou faʻafesoʻotaʻi se PlayStation i tua (o loʻo i ai se HDMI input ...). Ae ui i lea, o aʻu o se tama talavou, aua le faʻamasinoina aʻu. Na iu ina ou le liliuina le PlayStation, ae ou te folafola atu o le a tupu ...

Faleta'alo e aofia ai

Ua ou aveina le tele o faleoloa taugata i lenei vaega: le Audi A8 fou, le Mercedes-Benz S-Class fou ma e oo lava i le Lexus LS 500h fou. Ae sa ou fiafia i le Polokalame Toe Fa'afouina BMW avanoa i lenei BMW 740e.

BMW 740e iPerformance
I luma atu e mafai e tagata o loʻo nofoia ona toleniina togafiti faʻataulāitu. O le infotainment system ua faʻapipiʻiina ma le faʻatonuga o taga.

O se polokalame faamalositino e mafai ona tatou faia a o feoaʻi pe taofi le taavale. O nofoa pito i tua o loʻo faʻapipiʻiina i luga o ipu faʻamau ma o le faʻamoemoe e faʻaloaloa lima, tui ma vae, faʻapipiʻi i luga o le nofoa ma faʻatumu kalafi malosi o loʻo faʻaalia i le pito i tua.

I le uili

E le mafai ona taʻua o le BMW 7 Series o le taʻavale sili ona fiafia e ave, pei o soʻo se isi fale tele. E sili atu i mea uma, o latou o se poto masani o le mafanafana, malosi, ma se malosi faʻapitoa i le tulaga o la tatou BMW 740, ma mo le avea ma se uili tua.

BMW 740e iPerformance
O ofuvae e fetaui ma totonu, ou te tauto e leʻi faʻamoemoeina.

I luga o se auala feʻaveaʻi, o se saloon e sili atu i le 5 mita le umi e masani ona tauaveina le mamafa o lona faʻamoemoega sili: faʻamafanafanaga. Ae ui i lea, o lenei iunite, faʻapipiʻiina ma Fa'atonuga atoatoa (€1,219.51) , e mafai ona natia lelei lona tele.

Faatasi ai ma lenei faiga, e oo atu i le 60 km/h le uili pito i luma ma tua e liliu i itu faafeagai. I le 60 km / h pe sili atu, latou te liliu i le itu lava e tasi. I le fa'aitiitia o saosaoa ma fa'afetai i le Integral Active Steering o le BMW 740e iPerformance e lagona le gale, fa'aalia le lagona o se uili pu'upu'u. I le maualuga o le saoasaoa ma talu ai e liliu uili i le itu lava e tasi, e sili atu le mautu ma e itiiti le gaʻo o le tino.

O le mana tu'ufa'atasi o le 326 hp (258 hp mai le 2.0 lita TwinPower Turbo engine i le 400 Nm, fa'atasi ma le 113 hp afi afi i le 250 Nm) e sili atu nai lo le malosi o le BMW 740e iPerformance. O faʻamanuiaga e manaia: 5.4 sec. mai le 0-100 km/h ma le 250 km/h ole fa'aeletonika fa'atapula'aina le saoasaoa maualuga.

Su'ega. O le BMW 740e iPerformance e 4 fa'agogo ma fa'apipi'i i totonu o le mains 9225_8

O le tulaga aveta'avale ma le foeuli e maualuga fa'ailoga.

O le uili o lenei faʻapipiʻi faʻapipiʻiina i le M pack e sili ona lelei, o se tasi o mea sili i le vaega (atonu sili?). O foe e agalelei ma lelei atoatoa, ou te fiafia pe a ou paʻi i foe i luga o se uili ma e mafai ona ou lagona le eseesega i meafaitino. O le lagona o lo'o fa'aolaina e le ta'avale eletise e le'o fa'amama tele, e mafai ai ona tatou lagona le auala e ui lava e le o le fa'amoemoega o lenei talosaga.

Le afi?

O le afi 4-cylinder e leai se lamolemole o se laina ono poʻo se V12, e te le faʻamoemoeina foi. I le isi itu, i le maualalo o le saosaoa ma le feololo faʻavavevave, o le afi eletise e fesoasoani e faʻafaigofie ai le faʻataʻitaʻiga nai lo isi BMW 7 Series.

BMW 740e iPerformance

Pe a tatou oomiina ma le malosi le saosaoa, e amata ona "pese" le afi afi e fa. O le taimi lena na matou iloa ai e ui lava i le mamalu uma o lo matou poto masani i luga o le vaa, matou te leʻi faʻatauina se tiketi mo se taʻavale opera…

Ae, sa ou fiafia e ave le BMW 740e iPerformance sili atu nai lo le mea na ou faʻamoemoeina. E tatau ona ave loʻu pulou i le BMW mo le fausiaina o se faʻataʻitaʻiga e taulaʻi i le lelei ma e le faʻafefe ai lagona i tua o le uili.

E tolu auala ole fa'aoga eletise

E ala i le eDrive button e mafai ona filifili tolu auala o le faʻaaogaina eletise . I le amataga, ua fa'agaoioia le fa'aletonu. AUTO eDrive faiga (fa'ato'aga). O LE MAX eDrive faiga fa'ataga le 100% fa'a eletise e o'o atu i le 140 km/h ma leai Faiga Pulea maa , o lo'o fa'apolopolo le malosi o le maa mo le taumafaina mulimuli ane.

O lenei faiga mulimuli o le a sili atu ona aoga i se faʻataʻitaʻiga e tatau ona tatou faimalaga i le 100% eletise eletise i nisi o taulaga.

BMW 740e iPerformance

Aua le fenumiai nei faiga ma le faiga ta'avale . faiga ta'avale Eco-pro, mafanafana, taʻaloga, taʻaloga + ma fetuutuunai o loʻo i ai i latou, ma le faʻaogaina o le auala na sili ona ou faʻaaogaina: o le BMW 740e iPerformance e suia le saʻo o le taʻavale, faʻamalologa faʻamalolo ma le faʻaogaina o le throttle e faalagolago i le auala tatou te amio ai i le uili.

O maa o le BMW 740e iPerformance

O le mamafa o le 9.2 kWh pusa maa faʻaopoopo i le BMW 7 Series e leʻi faʻaaogaina e le fesoasoani foi, ma o le faʻaogaina o loʻo faʻapipiʻiina foi, tusa lava pe laʻititi.

BMW 740e iPerformance

Aisea? O le tane suauʻu e tatau ona faʻaititia i le 46 lita le malosi. Sa fa'apipi'i masani i lalo o nofoa pito i tua, na fa'alatalata i le fa'agata pito i tua e fa'aoga ai maa lithium. Ole fa'ai'uga mulimuli o lenei fa'ataga e tusa ma le 40 kilomita ole fa'aeletise tuto'atasi.

E mafai ona ausia lenei faailoga? Ioe, ae e tatau ona tatou pulea lelei ma saili le auala lelei mo lena mea. Afai matou te faimalaga i le 30 kilomita i le 100% eletise eletise ma naʻo le tasi le totogi, o matou o le Yoda o le malosi malosi.

E talafeagai?

O le fesili tele e tulaʻi mai pe talafeagai le tuʻuina atu o se talosaga e pei o le BMW 7 Series i se plug-in hybrid version. O lenei lomiga e le o iai le tele o le eletise e pei ona faʻamoemoeina ma e faʻamalieina i tulaga o le aofaʻi o cylinders o loʻo maua, e maua ai se auala mo se poloka sili atu ona lelei.

BMW 740e iPerformance

Alumini, uʻamea maualuga maualuga, magnesium ma le carbon fiber reinforced plastic (CFRP) o elemene ia o le fua "Carbon Core". O le faʻaaogaina o nei mea na mafai ai ona faʻaitiitia le mamafa o le tupulaga fou o le BMW 7 Series i le 130 kg.

Sei o tatou feagai, 30 kilomita ole laina eletise moni e iloa sina mea itiiti. Ae i le faʻaaogaina i aso uma, i le mea tatou te nafa ma le faʻapipiʻiina i taimi uma o maa, o se fofo manumalo. O le mea moni o tulaga lelei atoatoa e tatau ona ausia e faʻaogaina ai le tele o le eletise eletise e mafua ai ona ou masalosalo i le aoga moni o lenei tekinolosi. Ina ia aoga moni, e tatau ona sili atu le malosi o maa.

Ae, afai e te manatu o le Diesel o se filifiliga, toe mafaufau: o le Diesel version tutusa, le BMW 740d, e toetoe lava € 30,000 sili atu le taugata nai lo le BMW 740e iPerformance.

BMW 740e iPerformance
"I le uili o le BMW 740e iPerformance." E foliga lelei lenei mea ile Instagram.

O tu ma aga masani, i le faaiuga o le aso, o le BMW 740e iPerformance atonu o le mea sili lea ona paleni i le laina.

E faʻasaoina mea taugata, mafanafana ma le tele o lagona. Ioe, e tusa lava pe i ai se afi 4-silinder i lalo o le pulou, o se BMW 7 Series moni.

Faitau atili