Jaguar faia laina o mea faigaluega mo… maile

Anonim

O le faimalaga ma se manu, aemaise lava se taifau, e le faigofie ma le Jaguar iloa. O le mafuaaga lena na ia filifili ai e fatuina se laina o mea e faʻaogaina mo taifau, ina ia ofoina atu le faʻamafanafanaga sili ma le saogalemu i a tatou uo vae fa.

E le afaina pe o oe o se tasi oi latou na te aveina le taifau i totonu o le ogalaau, i nofoa pito i tua poʻo totonu foi o se pusa felauaiga, ua faia e Jaguar se fofo ma oe i lou mafaufau. Ma o iinei e leai se masalosalo faʻatau ma supamaketi mea faʻaoga, ona o le faʻailoga a Peretania ua faʻaogaina uma lona malamalama i tulaga o le faʻamafanafanaga ofo e togafitia ai taifau pei o alii.

O le laina o mea faʻaoga e mafai ai e taifau ona fiafia i le mafanafana o faʻataʻitaʻiga Jaguar i le auala tutusa e pei o tagata ua avanoa nei ma e mafai ona faʻafesoʻotaʻi ma SUVs (le I-PACE, E-PACE ma F-PACE), i le Jaguar XF. Sportbrake ma e iai foʻi mea faʻaoga e mafai ona fesoʻotaʻi ma XE ma XF saloons.

Jaguar Dog Mea'ai
Na faia e Jaguar se auala e faafaigofie ai le ulu atu ma le ulufafo o taifau mai le vaega o atopaʻu, e fetaui lelei mo nai taifau laiti pe matutua.

Le lisi o mea fa'aoga

I le aotelega, ua fausia e Jaguar ni pusa meafaigaluega se fa ua fuafuaina e faʻamautinoa ai e feoaʻi taʻifau faʻataʻitaʻiga a tagata e ona le ituaiga i le sili atu le mafanafana (ma e aunoa ma le palapala a latou taavale). O lea la, o faʻamaumauga o meafaigaluega e:

  • Puipuiga o Atopa'u Fagafao: e aofia ai le ufiufi o ato ato fa'atasi ai ma se fa'au'u, se vaega ato ma se ipu vai e puipuia ai le vai mai le masa'a i totonu o le ato;
  • Fela'uaiga Fagafao: O lenei afifi meafaigaluega e aofia ai se pusa e mafai ona pa'u, se ipu vai e puipuia ai le vai mai le masaa i totonu o le ogalaau ma se fala pa'u;
  • Tausiga Fagafao ma Avanoa: O lenei pusa meafaigaluega e lelei mo i latou o loʻo i ai taʻifau matutua pe laiti. E ofoina atu se vaeluaga o atopa'u, ufiufi ato ato ma se fa'au'u, se fa'alava e faafaigofie ai le ulufale atu o maile i le potu ato (lagolagoina e oo atu i le 85 kilokalama) ma e oo lava i se tamai taele feavea'i e mafai ai ona e fufuluina manu ma fagafao ae le'i ulufale i totonu. le taavale;
  • Pet Rear Seat Protection: e pei ona taʻu mai e le igoa, o lenei fesoasoani o se puipuiga lea e tuʻu i lalo o nofoa pito i tua ma puipuia, faʻaopoopo i le faʻaofuofu, o le faitotoʻa. E ofoina atu foi se ipu vai e tetee atu i le masaa ma e mafai ona fetaui ma le Jaguar XE ma le XF.
Jaguar Dog Mea'ai

Ua ofoina mai e Jaguar se ipu vai e taofia ai le masaa o le vai i totonu o le ogalaau. E le gata i lea, o loʻo i ai se faʻavae paʻu ina ia le minoi i taimi o femalagaaiga.

Faatasi ai ma nei mea faʻaoga e mafai nei ona e faʻafeiloaʻi lau fagafao i totonu o se Jaguar e aunoa ma le popole i le gau o lauulu poʻo vae palapala. I le taimi lava e tasi, e te faʻamautinoa o lau uo fagafao e malaga faʻalelei e pei ona e faia, ma, o le mea moni, o se mea e masani ona i ai i le mafaufau o tagata e ona fagafao pe a faimalaga ma i latou.

Mo le taimi nei, o lenei laina o mea faʻaoga mo taifau e naʻo tau e avanoa mo le maketi Peretania. O le a matou faʻafouina le tusiga ma tau mo Potukale pe a avanoa.

Faitau atili