Faaopoopo ma alu. SEAT na ausia se fa'amaumauga fou o fa'atauga

Anonim

Atonu e foliga pei o le déjà vu ae e leai. I lalo ifo o le tausaga talu ona fa'asalalauina se fa'amaumauga o fa'atauga, ua i ai le mafua'aga a le SEAT e toe fa'amanatu ai, ina ua ausia...se fa'amaumauga fou o fa'atauga.

I le aofaʻi, SEAT faʻatau 542 800 taʻavale i le va o Ianuari ma Novema 2019, o lona uiga 10,3% sili atu nai lo le vaitaimi tutusa i le 2018 ma se numera e mafai ai ona sasa, mo le tausaga sosoo lona lua, o lona faʻamaumauga faʻasolopito iloga.

O le mea lea, e tusa ma le masina mai le faaiuga o le tausaga, SEAT na sili atu i le iʻuga na maua mo le tausaga atoa o le 2018, 517 600 iunite, o le tausaga lea na ia talepeina ai faʻamaumauga faʻatau na faʻatuina i le 2000.

CUPRA Atheque
I le va o Ianuari ma Novema 2019, na faʻatau atu e CUPRA 22,800 taʻavale.

O faavae o le manuia

E pei o se molimau i le manuia o le SEAT i lenei tausaga atoa, ia Novema na setiina foi e le SEAT se faamaumauga fou, faʻatau atu 44,100 iunite, 1.9% sili atu nai lo le 2018 ma le maualuga maualuga na ausia e le Spanish brand i le masina mulimuli o le tausaga.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O se vaega o lenei manuia e faʻavae i luga o le faʻatupulaia o faʻatauga i atunuu e pei o Siamani (+ 16.3%), Peretania (+ 8.4%), Austria (+ 6.1%), Suiselani (+ 20, 5%), Isaraelu (+ 2.2%) ma Tenimaka (+47.7%).

O le ausiaina o le aofaʻi maualuga o faʻatauga i le SEAT lata i le 70-tausaga talaʻaga tatou te lagona ai le mitamita i le galuega sa faʻatinoina i tausaga talu ai nei ma, aemaise lava, i le 2019. O le tulaga luʻitau o le tamaoaiga o loʻo i ai nei e leʻi taofia ai le matou faʻamaumauga sosoo lona lua, pe faʻagesegese foi. o le tuputupu aʻe numera lua.

Wayne Griffiths, SEAT Sui Peresetene o Maketi ma Fa'atau ma le CUPRA CEO

O faʻatauga a le SEAT na faʻatupulaia foi i maketi e pei o Farani (+20.4%), Italia (+28.4%) ma e oʻo lava i le Potukale (+ 13.3%). Fai mai Wayne Griffiths, Sui Peresetene o Maketi ma Fa'atauga i SEAT ma le Pule Sili o le CUPRA, "O le fa'aolaina a le CUPRA na saofagā ma le mautinoa i nei fa'ai'uga (...) fa'atupulaia 74% pe a fa'atusatusa i le vaitaimi tutusa i le 2018".

Faitau atili