O le Mercedes-Benz A-Class Sedan o le a faʻafouina. O a suiga?

Anonim

O le faʻaleleia masani o le vaeluagalemu o le olaga o le a oʻo atu foi i le Mercedes-Benz e sili atu ona laʻititi, e pei ona mafai ona tatou vaʻaia i nei ata sipai o le A-Class Sedan, lea na "puʻea" i luga o auala aisa o Suetena, lea na toetoe lava a fa'ailoga uma e faia su'ega taumalulu i lenei taimi o le tausaga.

E le o le taimi muamua lea na "pu'eina" ai le A-Class e tioata a tagata pueata - o le taumafanafana talu ai o le hatchback, e lima-faitotoa le tino, lea na mafua ai le vavalo o le a faʻaalia i le Munich Motor Show ia Setema, ae e le'i tupu lenei mea.

I le manatuaina o nei ata fou fou, o le A-Class ma le A-Class Sedans ua toe faʻaleleia e le o faʻamoemoe e faʻafeiloaʻi i le lalolagi seia oʻo i le tautotogo 2022, faʻatasi ai ma le faʻalauiloaina faʻapisinisi i nai masina mulimuli ane i le taumafanafana.

Mercedes Vasega A

O le a le mea o lo'o natia ai le A-Class Sedan?

Ole la'ititi la'ititi ole fa'ailoga a le fetu e fa'aalia ai le fa'ailoga e tutusa lelei ma le mea o lo'o va'aia ile hatchback, lea e taula'i i pito o le fa'ata'ita'iga.

I le pito i luma, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e vaʻai i se grille ma se faʻavaa manifinifi ma se mamanu ma fetu chrome laiti. O lamepa ulu e foliga mai foi e ese teisi i o latou kosi, ae e mautinoa lava o le a maua ai se saini malamalama manino.

I le pito i tua, e mafai foi ona tatou faʻamoemoeina suiga i tulaga o moli siʻusiʻu, le pito i lalo o le bumper, faʻapea foʻi ma le pito i luga o le tapuni taʻavale, lea o le a faʻaauau pea ona i ai se vaega faʻaalia, e fausia ai se faʻaleagaina.

I totonu, e ui lava e leai ni ata, o loʻo faʻamoemoeina foʻi ni nai faʻafouga, e pei o se uili fou multifunction faʻatasi ma faʻataʻitaʻiga tactile, paʻu fou ma le lomiga lata mai o le MBUX infotainment system.

Mercedes Vasega A

Ma afi?

I tulaga o afi, faatasi ai ma le Renault 1.5 dCi poloka ua suia e le 2.0 lita poloka mai le Stuttgart brand i le 2020, o mea fou e foliga mai e faʻafefe i lalo i le faʻaofiina o le 48 V mild-hybrid system, i le taimi lava e tasi e pei o le polo. -i le ituaiga hybrid e tatau ona vaʻaia le faʻateleina o le malosi o le maa ma, i le isi itu, 100% eletise eletise.

Mercedes Vasega A

Faitau atili