O a ituaiga o lo'o tetee pea i SUV?

Anonim

E le pepelo le fuainumera - e tusa ma le 30% o le aofaʻi o faʻatauga taavale fou i Europa i le 2017 na alu i SUVs ma crossovers ma folafola atu e le tu iina. E autasi le au suʻesuʻe i le vavalo o le maketi SUV i le maketi a Europa o le a faʻaauau pea ona tupu, a itiiti ifo seia oʻo i le 2020.

I se vaega, e le faigata ona vaʻai pe aisea - o loʻo faʻaauau pea ona oʻo mai ni talosaga fou, mai le faʻaogaina o le taulaga i le super SUVs. O le tausaga 2018 o le a leai se eseesega. E le gata o lo'o fa'aauau pea ona fa'aopoopo e fa'ailoga SUV ia latou laina - e o'o lava i Lamborghini e iai se SUV - o le ituaiga ta'avale e filifili ai e fa'alauiloa se isi osofa'iga - o le eletise. Jaguar I-PACE, Audi E-Tron ma Mercedes-Benz EQC o nisi o muamua.

O le fesili e tulaʻi mai: o ai e leai se SUV?

E le o se mea e ofo ai le mauaina o le seti o ituaiga e aunoa ma SUV i totonu o latou laina o loʻo faʻaitiiti ma laiti. Sa le'i faigata ona aoina ma e foliga mai o le tele oi latou o ni tama'i gaosiga o ta'aloga po'o mea taugata.

Matou te vavaeeseina i latou o loʻo i ai SUV fuafuaina mo le lumanaʻi lata mai mai i latou e leai ni fuafuaga pe naʻo le le iloa e uiga ia i latou. I se isi faaupuga, i ni nai tausaga, o tamatamailima uma o le lima e le manaʻomia e faitau ai faʻailoga e aunoa ma ni SUV.

alpine

E oo lava i le taimi nei ua toe fanauina, ma talu ai nei na viia mo le A110 sili ona lelei, Alpine ua uma ona iai fuafuaga mo se SUV, e tatau ona faʻaalia i le 2020.

Rashid Tagirov Alpine SUV
aston martin

E leʻi teteʻeina foʻi e le faʻailoga a Peretania le seneturi le tele o faʻataʻitaʻiga o le typology. O loʻo faʻamoemoeina e le manatu o le DBX, o le a tatou vaʻai i le faʻataʻitaʻiga o le gaosiga o loʻo tuʻuina atu atonu o loʻo iai pea i le 2019, faʻatasi ai ma faʻatauga faʻatulagaina mo 2020.

Aston Martin DBX
Chrysler
O se fa'ailoga maualuga e aunoa ma se SUV? Talu ai na maua e Fiat, na fausia ai le FCA, Chrysler ua leai ni faʻataʻitaʻiga - faʻaopoopo i le 200C ua leai nei, ae na o le manumalo i le MPV Pasefika. E faʻavae i luga o lenei mea o le a faʻaalia ai se SUV, faʻatulagaina mo le 2019 poʻo le 2020, ae, pei o le faʻailoga, e tatau ona nofo i Amerika i Matu.
Ferrari

Afai i le 2016, na fai mai ai Sergio Marchionne o se Ferrari SUV naʻo "i luga o loʻu tino oti", i le 2018 na ia tuʻuina atu le mautinoa atoatoa o le ai ai se ... FUV - Ferrari Utility Vehicle - i le 2020. E i ai moni se manaʻoga mo se tasi? Masalo e leai, ae na folafola e Marchionne (i tagata e umia sea) e faaluaina tupe mama, ma um… FUV i le laina o le a mautinoa lava le faafaigofieina o lena sini.

Lotus
Fa'afaigofie, ona fa'aopoopo lea o le mama. O upu a Colin Chapman, o le na faavaeina le ituaiga Peretania, e leʻi faʻaogaina tele e pei ona latou faia i o tatou aso, pe a mautinoa o loʻo tatou agai i lalo i le auala faʻafeagai. I le taimi nei i lima o Geely, le SUV lea ua uma ona fuafuaina mo le 2020, e foliga mai o le a na o le 2022 e taunuu ai. Ae o le a taunuu ...
Rolls-Royce

E pei o Ferrari, sa mana'omia moni lava se SUV Rolls-Royce? O le aristocratic British brand ua uma ona gaosia se tasi o taavale sili ona tele i luga o le paneta, e tauva i le fua ma faʻataʻitaʻiga sili o le typology. Ae ui lava i lea, ia faʻamalosi oe lava, aua o lenei tausaga e tatau ona tatou fetaui ma le SUV Rolls-Royce - moni.

Scuderia Cameron Glickenhaus

E oʻo lava i se tamaʻi, laʻititi, gaosi oloa e pei o le SCG o le a faʻalauiloa se SUV. Ia, vaʻavaʻai i le ata, o le a matua ese lava masini mai isi faʻataʻitaʻiga o loʻo iai. Tua i totonu ole afi ile SUV? Sa'o ma ioe. SCG Boot ma Expedition o le a taia le maketi i le 2019 poʻo le 2020.

SCG Expedition ma Boot

le tetee

Bugatti

O se faʻataʻitaʻiga e tasi, o lea mo le taimi nei, o mea uma e sau o le a fesoʻotaʻi ma le Chiron. O loʻo faʻatalanoaina le lumanaʻi, ae afai o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga fou, e tatau ona toe paʻu, toe foʻi, i se super saloon, e tutusa ma le 2009 Galibier 16C concept.

Bugatti Galibier
Koenigsegg
O le a fa'aauau pea ona peti le tama'i gaosi Suetena i ana ta'aloga hyper. O lea la ua lata ina i'u le tagata e umia faamaumauga Agera, o le hybrid Regera o le a avea ma ulutala i le 2018.
lancia

E fa'amaonia, mo le taimi nei, e leai ni fuafuaga mo se SUV o le fa'ailoga i tausaga a sau. Aua, o le mea moni, matou te le iloa pe o le a iai se faʻailoga i nai tausaga o lumanaʻi - ioe o loʻo i ai pea le faʻailoga, ma e naʻo le tasi le faʻataʻitaʻiga, o le Ypsilon, ma naʻo le tasi le atunuʻu, Italia.

McLaren
O le faʻailoga a Peretania talu ai nei na faʻaalia ai e leai sana fuafuaga mo se SUV i le lumanaʻi, pe a mafaufau i le au tauva - Lamborghini ma Ferrari - ua uma ona tuʻuina atu pe o le a tuʻuina atu se talosaga i lenei tulaga. E mafai e McLaren ona tausia lana folafolaga?
Morgan

O le faufale faufale Peretania fa'aaloalogia e foliga mai e le fiafia i nei "modernities". Ae na faateia i matou e Morgan i le taimi ua tuanaʻi - na faʻaalia talu ai nei le EV3, o le 100% eletise Morgan - o ai na te iloa? O lona faasinomaga o loʻo faʻavae manino i se taimi aʻo lumanaʻi Willys MB, o lea e le talafeagai ai le mulimuli i lena ala, ae o mea uma e mafai.

Morgan EV3
faapaupau
Matou te tau le vaʻai i se SUV i le sili ona faʻapitoa o tagata gaosi Italia. Ae a mafaufau i le umi o le Zonda, lea o loʻo faʻaauau pea ona toe tulaʻi mai e tusa ai ma manaʻoga o tagata mauʻoa faʻatau, o le a tuʻuina atu ea e Horacio Pagani se tasi pe a fai e tuʻuina atu e se tagata faʻatau?
atamai

E sau mai le atulaulau o tama'i gaosiga o ta'aloga ta'avale ma ta'avale taugata, Smart tete'e - lototoa, matou te matauina - faiga maketi. Faatasi ai ma le faʻasalalauga e faʻapea, mai le 2019 i luma, o Smarts uma o le a faʻasolosolo naʻo le eletise ma naʻo le eletise, ma o le faʻailoga o loʻo faʻatau tele i fofo feʻaveaʻi, e le taumate o le a tatou vaʻaia se Smart SUV. I aso ua tuanaʻi, sa i ai le tautalaga o se Formore, ma o se tasi poʻo se isi manatu na vaʻaia i lena tulaga, ae naʻo le faʻamoemoe.

Faitau atili