Honda Civic debuts iva-saosaoa otometi felauaiga. Ae na'o Diesel

Anonim

Faatasi ai ma se augatupulaga fou ua silia ma le tausaga talu ai, o le Honda Civic 1.6 i-DTEC o loʻo sauni e faʻaopoopo se tasi mea fou, i se seti ua uma ona faʻataʻitaʻiina se tulaga fou fou, faʻafouina 1.6 i-DTEC afi, ma se faʻamalolo tutoʻatasi tua - lea, manatua, e leʻi i ai le muamua.

Seia oo mai i le taimi nei naʻo avanoa i le faʻasalalauga tusi, o le 1.6 i-DTEC variant o le Civic o le a le pine ae maua se atigipusa otometi e ese mai le mea ua uma ona i ai i le penisini Civics, lea, ia tatou manatua, o le CVT, poʻo le faʻaauauina o fesuiaiga o felauaiga.

I se isi itu, o le faʻasalalauga filifilia mo Diesel o se fofo ma e iva-saosaoa liliu torque converter , e tutusa ma le tasi o loʻo faʻaaogaina i le 160 hp CR-V 1.6 i-DTEC o loʻo iai nei, lea e tu mai mo le faʻapitoa.

Pusa fa'ama'oti… ma fefiloi

I le tulaga o le faʻaaogaina, o lenei faʻasalalauga fou e puupuu lona faʻaogaina muamua, e ese mai i le maualuga, e sili atu le umi, e taumafai e faʻamautinoa e le gata i le maualalo o le suauʻu, ae faʻapea foi le maualuga o le saoasaoa. Le tutusa le mafai ona fa'asolo i lalo i le aofa'i o mafutaga e fa, i le kickdown e tasi, po'o le si'itia o le maualuga o sootaga e lua.

E tatau foi ona manatua o lenei faʻasalalauga fou o le a naʻo le poloka Diesel o le 120 hp ma le 300 Nm o le torque, e mafai ai e le Civic ona faʻavavevave mai le 0 i le 100 km / h i le 11s, ae ia oʻo atu foi i se faʻasalalauga maualuga o le saoasaoa o le. 200 km/h.

Honda Civic 5 Faitotoa

Ae mo le taumafaina, Honda alualu i luma le averesi o 4.1 l/100 kilomita , e tusa ai ma le taamilosaga a le NEDC, o se fuainumera, a o lalelei pea, o le 0.6 l / 100 kilomita le maualuga nai lo le faʻasalalauga mo le faʻasalalauga ma le faʻasalalauga tusi - 3.5 l / 100 km.

E le gata i lea, o le tusi lesona a le Civic Diesel o loʻo faʻasalalau vave atu i le 0.9s mai le 0 i le 100 km / h, e ui lava o loʻo faʻatautaia uma le faʻamalieina o tapulaʻa o le NOx sili ona faigata, e tusa ai ma le taamilosaga RDE, e aunoa ma lenei mea e tatau ona latou faʻaogaina. se faʻaitiitiga faʻaitiitiga faʻapitoa (SCR) faʻatasi ma AdBlue.

Honda Civic 1.6 i-DTEC — afi

I Potukale mai ia Setema

Ae faimai foi Tusi Tusi Ta'avale ua uma ona aoaoina, o le fou iva-saosaoa gearbox otometi taunuu i Potukale i le masina o Setema, muamua na o le lima-faitotoa bodywork. I luga o le Sedan, o le amataga o le a faia mulimuli ane.

Ma le mea mulimuli, mo tau, o loʻo faʻamalamalamaina pea.

Faitau atili