Vaaiga i le lagi. O lenei filifiliga e sili atu ona faʻapitoa le Bugatti Chiron

Anonim

“Fa'atasi ai ma le vave, o tagata fa'atau Bugatti e fia fiafia i le susulu o le la i luga o la latou Bugatti Chiron fou e mafai ona faia e ala i le filifilia o le "Sky View" e filifili ai." O le auala lea e faʻasalalau ai e Bugatti i le lalolagi e mafai nei e le Bugatti Chiron ona maua se taualuga e lua faʻamau tioata, tasi i luga aʻe o le avetaavale ma le tasi i luga aʻe o le pasese.

E aofia ai laulau tioata faʻapipiʻi e lua ma se faʻauma faʻapitoa, na atiaʻe e Bugatti, o lenei filifiliga e folafola, faʻaopoopo i le faʻalauteleina o le malamalama i totonu, e maua ai. se faaopoopoga 2.7 senitimita o le potu ulu o tagata nofoia

O le a le uiga faapitoa o lea mea?

O mata tioata e fa'atūina i lau e fa ma o lau ta'itasi e iai lana galuega. O le fa'amoemoega autu o le taofia lea o leo e le mana'omia mai le vaega o le pasese, e pei o le pisapisao po'o le pisapisao o le matagi. Lona lua, o lo'o i ai le popolega i le puipuia o fa'avevela infrared, e fa'amautinoa ai le fa'amafanafanaga sili atu o le vevela. Ona tatau lea ona e puipuia le le faalauaiteleina o tagata nofoia, o faamalama ua pogisa e taofia ai le prying mata. O le vaega mulimuli e puipuia ai tagata o loʻo nofoia mai ave o le UV.

Vaaiga i le lagi. O lenei filifiliga e sili atu ona faʻapitoa le Bugatti Chiron 9261_1

E fa'amautinoa e Bugatti e le fa'apipi'iina le malosi o le Bugatti Chiron i le fa'apipi'iina o nei paneli.

O le fea lapo'a?

O tioata e 65 cm le umi ma 44 cm le lautele.

Vaaiga i le lagi. O lenei filifiliga e sili atu ona faʻapitoa le Bugatti Chiron 9261_2

E fia le tau?

E leai lava se tau fa'ai'uga aloa'ia, ae fa'asino tala i se tau i le fa'asologa o lima numera . I totonu o se taavale e sili atu i le 2 miliona euros, e leai se eseesega tele.

Aso o le fa'aaliga

O le Bugatti Chiron ma le Sky View o le a tu'uina atu i tagata lautele mo le taimi muamua i le fa'ai'uga o Aukuso, i le Monterey Automobile Week, sili atu i le Peeble Beach Elegance Contest. Ae o le faatosinaga autu a Bugatti i lenei tauvaga o le a le o le Chiron ma le Sky View, ae o lenei faʻataʻitaʻiga.

Vaaiga i le lagi. O lenei filifiliga e sili atu ona faʻapitoa le Bugatti Chiron 9261_3

Faitau atili