"Piki" faʻatasi ma steroids e faasaga i le tupu o le vevela vevela. Ua iloa lelei le manumalo, a ea?

Anonim

Ua uma ona matou faʻaali atu ia te oe le Honda Civic Type R iinei, o loʻo tauivi ma faʻataʻitaʻiga sili ona eseese i tuuga toso vevela, ae atonu o le mea e sili ona leʻi mafaufauina i mea uma. O le taimi lenei, o le fili o le faʻataʻitaʻiga Iapani e le o se vevela vevela, ae o se tasi o jeeps sili ona lauiloa i le lalolagi: le Land Rover Defender.

O le filifilia o faʻataʻitaʻiga e leai se uiga, a ea? Ae o lenei Defender e faapitoa. E le o se Defender ma le lauiloa Td5 afi ae a Galuega Puipui ma se malosi 5.0 l V8 ma le 405 hp i lalo o le pulou e mafai ai ona e faʻavave mai le 0 i le 100 km / h i le naʻo le 5.6s ma oʻo atu i le 170 km / h o le saoasaoa maualuga.

O loʻo feagai ma lenei "piliki" moni i luga o steroids o le Honda Civic Type R faʻapipiʻiina i le 2.0 l VTEC Turbo e mafai ona tuʻuina atu le 320 hp ma le 400 Nm o le malosi, e oʻo atu i le maualuga o le saoasaoa o le 272 km / h ma le tausisia o le 0 i le 100 km / h h ile 5.7s.

o le taunuuga o le tuuga

E pei ona e matauina, o le taimi e manaʻomia mo faʻataʻitaʻiga taʻitasi e faʻamaeʻa ai le 0 i le 100 km / h e matua vavalalata, ma le ofoofogia, o le Land Rover e iai se avanoa! A tu'uina atu nei fuainumera, e le o se mea e ofo ai le latalata tele o le tu'uga toso a Top Gear.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

I le amataga, o le faʻaogaina o le taʻavale tumau uma e fesoasoani i le Defender Works e maua ai se avanoa lelei i luga o lona fili Iapani, peitaʻi aʻo pasia mita, o le vaivai aerodynamics o le faʻataʻitaʻiga a Peretania na amata ona pasia le pili ma faʻatagaina le Civic Type R e. ta'u atu e ia lava. . Ae afai e te le talitonu i le vavalalata o lenei tuuga toso, matou te tuʻuina oe i le vitio.

Faitau atili