Ua fuafuaina e le ACAP se faʻaopoopoga o le sili atu i le 10% i le faʻaaogaina, o le mea lea, e sili atu le taugata o taavale

Anonim

O le si'itia o le averesi o le fa'aosoina o ta'avale ua fa'amaonia i lalo o tulafono fou a le WLTP o le a a'afia ai le tau o ta'avale fou mai ia Setema i luma.

Ona o Potukale o se tasi o nai atunuu taʻavale o loʻo faʻatatauina le mamafa o lafoga e faʻatatau i le maualuga o le aofaʻi o faʻamaumauga, o le siʻitia o le ISV ma le manaʻoga e faʻaopoopo le faʻatumauina o mea filogia ma togafitiga faʻatekonolosi ua mafua ai se suiga moni i totonu o pisinisi tau taavale. .

O le Fleet Magazine na faʻaalia ai lenei mea moni i le Mati 2017 lomiga, ae o le mea moni, i le tulafono, e leai se mea na faia e faʻaitiitia ai lenei aʻafiaga.

Sili ona leaga. I le feagai ai ma le tulaʻi mai o faʻataʻitaʻiga e le o toe faʻatauvaʻa i tulaga tau, aemaise lava i le tulaga o le ofo mo kamupani, o nisi tagata faʻaulufale mai o loʻo faʻalauiloaina faʻamatalaga, lea ua leva ona i ai ae e leʻi faʻatautaia nei i Potukale, e faʻamoemoe e sui le ofo i nisi tulaga. , aemaise lava i latou e sili atu ona "maaleale" i tulaga o Lafoga Tutoatasi.

O lea la, e le tulaga ese lenei faataitaiga Renault.

E ui ina ua vave ona matou logoina le malo i le aafiaga o le WLTP ma le manaʻomia o le faʻaituau tau tupe e faʻaitiitia ai le siʻitia o tau o taavale, e oʻo mai i le taimi nei e leai se mea na faia "

Hélder Pedro, Failautusi Aoao o le ACAP
taavale

A aunoa ma le galo e ono iai isi aʻafiaga taua mo kamupani e ala i le faʻateleina o faʻamalo, ACAP (Associação Comércio Automóvel de Portugal) faʻatatau e faapea, e oʻo mai ia Setema 2018, atonu o loʻo i ai se faʻaopoopoga averesi o le 10% i le averesi tulaga o Homologated CO2, lea e ono e oʻo atu pe sili atu i le 30%, pe a oʻo uma taʻavale fou i lalo o tulafono a le WLTP, lea e faʻamoemoe e tupu mai ia Setema 2019.

E tatau ona i ai ni aʻafiaga leaga i luga o le fua faʻatatau o loʻo i ai nei mo le faʻatulagaina o le ISV, aemaise lava i faʻataʻitaʻiga o loʻo agai atu i se maualuga maualuga o CO2 i laulau o loʻo i ai nei, o lenei, ioe, pe afai e le aumaia e le Tala o le Tupe a le 2019 tala i lenei mataupu.

E aunoa ma le fa'agaloina o le fa'alavelave ISV o lo'o noatia pea ile fua ole VAT maualuga.

O le mafuaʻaga autu lea e mafua ai le aʻafiaga o lenei faʻatusatusaga fou o faʻasalalauga i mataupu tau lafoga, o ona taunuuga mo kamupani ma fofo talafeagai e faʻaitiitia ai lenei mea moni o le a pulea ai le galuega a le 7th Fleet Management Conference Expo & Meeting, i le 9 Novema i le Estoril Congress Nofoaga Tutotonu.

Le resitalaina mo le auai i galuega ua maeʻa ona faia.

O le laulau saunia e le ACAP faʻatasi ai ma le faʻatusatusaina o le aʻafiaga o le WLTP i luga o le CO2 emissions , averesi tau e ala i vaega ma faitau uma penisini ma tiso afi.

Vaega mamafa NEDC1>NEDC2 NEDC2>WLTP NEDC1>WLTP
O LE 6% 14.8% 18.0% 39.5%
B 27% 11.3% 20.0% 32.6%
Ç 28% 8.5% 19.8% 29.1%
D 8% 13.9% 20.4% 35.9%
MA 3% 11.9% 21.2% 34.8%
F 1% 14.3% 25.7% 43.6%
MPV 4% 9.2% 6.1% 15.8%
SUV 22% 9.0% 22.8% 29.9%
faigofie averesi 10.6% 17.9% 27.9%
averesi mamafa 10.4% 20.0% 31.2%

Fa'afeso'ota'i le Fleet Magazine mo nisi tala ile maketi tau ta'avale.

Faitau atili