O le fa'atauina o se ta'avale fou e mafai ona sili atu ona taugata

Anonim

WLTP. E oʻo mai ia Setema 1, o se auala fou e faʻatatau ai le CO2 emissions (WLTP - Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) o le a faʻamalosia. E ono fa'atuputeleina ai le tau o lafoga e feso'ota'i ma ta'avale ma, fa'atupuina, fa'aaafia ai lo latou tau mulimuli.

O lona uiga, fa'atasi ai ma lenei faiga fou o fa'atatauga e fa'amoemoe e sili atu ona sa'o, fuaina ma fa'ailoa mai CO2 e fa'amoemoe e maualuga atu. O le mea lea, o le ISV ma le IUC o le a faʻateleina, aua latou te manatu o lena fesuiaiga i le faʻatusatusaina o lafoga totogi.

Ina ia e malamalama pe faʻafefea ona aʻafia le faʻatauga o lau taʻavale i lenei tulaga fou, ua matou saunia se faʻataʻitaʻiga aoga.

O le taavale fou a Alexandre

Ua fa’amoemoe Alexandre e fa’atau sana ta’avale pasese i le aso. O lenei fa'atauga e fa'atatau i lafoga ta'avale (ISV), lea e tatau ona totogi fa'atasi, pe a fa'amauina le numera resitala a le atunu'u. O lenei lafoga e faʻavae i luga o le malosi o le afi o le taavale o le a filifilia e Alexandre, ma ona CO2 emissions.

O le fa'atauina o se ta'avale fou e mafai ona sili atu ona taugata 9283_1
Seia oʻo i le faaiuga o lenei masina o Aukuso, o le faʻatusatusaina o le CO2 emissions o le a faʻatinoina e faʻaaoga ai le auala o loʻo i ai nei, lea o le a faʻaalia ai se tau o le faʻaaogaina e maualalo ifo nai lo le fuaina e le WLTP faiga fou (e aoga mai ia Setema 1st).

Ina ua uma ona asiasi atu i le tele o tulaga o taavale, sa iu lava ina filifili e Alexandre lana taavale fou. Ose Ta'avale Mafua'aga 1.2 Diesel.

Ona mafaufau lea i faʻamatalaga nei:

  • Su'ega: 1199cm3;
  • CO2 fa'aoso: 119 g/km;
  • Ituaiga suauu: Diesel:
  • Setete fou.

I le faʻaaogaina o le simulator na saunia e AT, o le a totogi e Alexandre le ISV i le aofaʻi o 3,032.06 euros.

Fa'apea ua tolopo e Alexandre lana fa'atau ia Setema. Fa'atasi ai ma le faiga fa'atatau fou, se'i tatou fa'apea o le tau fa'atatau o le fa'aaogaina o CO2 e 125 g/km. Ole aofa'i ole lafoga e totogi, i lalo o nei aiaiga, ole 3,762.58 euros. O lona uiga, na o le suia o le metotia o le faʻatusatusaga, o le lafoga i le taimi o le faʻatauga o le a faʻateleina e 730.52 euros.

A maeʻa, o le IUC (lafoga tasi) i luga o le taavale a Alexandre, lea e tatau ona totogi i tausaga taʻitasi mo le umiaina o le taʻavale, o le a tutusa lelei le togafitiga. O le tau o lenei lafoga e fuafua foi i luga o le malosi o le afi ma le CO2 emisi. O le manatu o le faiga fou e fa'atatau i le emisi o le a fa'aalia ai le maualuga o le voluma o latou, e masani lava o le IUC faaletausaga e totogi e Alexandre o le a maualuga.

E maua tala iinei.

Lafoga Ta'avale. O masina uma, iinei i Razão Automóvel, o loʻo i ai se tala a UWU Solutions i luga o lafoga o taavale. Talafou, suiga, mataupu autu ma tala fou uma e uiga i lenei autu.

UWU Solutions na amata lana gaioiga ia Ianuari 2003, o se kamupani o loʻo tuʻuina atu auaunaga tau tupe. I luga o nei tausaga e silia ma le 15, o loʻo faʻaalia le tuputupu aʻe faifaipea, e faʻavae i luga o le maualuga o auaunaga na tuʻuina atu ma le faʻamalieina o tagata faʻatau, lea na faʻatagaina ai le atinaʻeina o isi tomai, e pei o vaega o Faufautua ma Tagata Faigaluega i se Faʻagasologa Pisinisi. fa'atatau. Outsourcing (BPO).

I le taimi nei, o le UWU e 16 tagata faigaluega i lana auaunaga, faʻasalalau i ofisa i Lisbon, Caldas da Rainha, Rio Maior ma Antwerp (Belgium).

Faitau atili