Europa Komisi puipuia hybrids. "E le lava le malosi mama mo le 100% eletise"

Anonim

E le lava le malosi mama a le Iuni a Europa mo se suiga tuusao i le 100% taavale eletise. O le tulaga lea o le Komisi Europa, i upu a Adina-Ioana Vălean, Komesina o Europa mo Felauaiga. O se tulaga e oʻo mai i le vaiaso lava lea na faʻamaonia ai e le Palemene Potukale se faʻaitiitiga o faʻamalosi i hybrids ma plug-in hybrids.

I se mea na tupu i lenei vaiaso, e uiga i le lumanaʻi o feʻaveaʻi, faʻalauiloaina e le Financial Times, na puipuia ai e Adina Valean o taʻavale hybrid "o se fofo sili ona lelei mo le taimi nei. E le lava a matou atinaʻe poʻo le eletise mama mo se suiga tuusaʻo i le 100% taavale eletise, ma e tatau ona matou faʻamama vave."

Matou te faamanatu atu ia te oe o taʻavale hybrid ma plug-in hybrid o se tasi lea o pou autu o le alamanuia tau taavale. , i le fuafuaga o le suiga o le malosi ma le faʻaitiitia o le CO2 emissions. O le tausaga nei lava, e sili atu i le 500,000 plug-in hybrid vehicles ua faʻatau atu i Europa.

taavale hybrid i lalo o le afi

E ui ina fa'asalalauina e ta'avale hybrid (HEV) ma Plug-in hybrid (PHEV) le fa'aitiitia o fa'amu ma le fa'aaogaina nai lo ta'avale fa'apipi'iina na'o le afi afi, o lenei fofo e foliga mai e le fiafia i ai tagata uma.

Faʻalapotopotoga tumaoti e pei o le European Federation of Transport and Environment, Greenpeace, poʻo Potukale, le ZERO Association ma le PAN party - Animal People and Nature, e masani ona puipuia le faʻaiʻuga o faʻamalosi i nei tekinolosi.

O le Komisi Europa, i le isi itu, ua sili atu ona mataala. Na fesili Adina Valean, i faʻamatalaga i le Financial Times, "faʻalelei i le le aofia ai o lenei fofo", ma faʻaopoopo mai o lenei tekinolosi e "faʻafeiloaʻi tele" i le tau faasaga i CO2 emissions.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Punavai: Financial Times / ZERO.

Faitau atili