Lexus na faamanatuina le 10 tausaga o le LFA ma… origami

Anonim

Na gaosia mo na o le lua tausaga, i le va o le faaiuga o le 2010 ma le faaiuga o le 2012, o le Lexus LFA o se tasi lea o supersports Iapani seasea (ma i le lalolagi), na tuua le laina faʻapotopotoga na o le 500 iunite.

I lalo o le pulou, i le ogatotonu pito i luma, sa i ai se V10 ma "naʻo" 4.8 l e mafai ona atiaʻe le 560 hp i le 8700 rpm ma le 480 Nm o le torque, faʻatasi ai ma le laina mumu e faʻaalia i le 9000 rpm, lea na oʻo i le 0 . 6s (o le mea lea o le tachometer numera faʻailoga, ona e le mafai e le nila analog ona faʻatasi ma le afi aʻo aʻe).

I le taimi nei, i le amanaʻiaina o nei uiga uma o le taʻavale taʻaloga e le masani ai, o le 10 tausaga o lona faʻalauiloaina e le mafai ona le amanaiaina, ma o le mea lea na filifili ai Lexus e faʻaaloalogia e ala i le fatuina o se faʻamatalaga ... i luga o pepa.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Maua i lenei so'oga, Lexus LFA i origami e mafai ona fa'aputuina e so'o se tasi, na'o le mulimuli i fa'atonuga. E te manatu ua lava lea mamalu pe ua tatau i le LFA se mea e sili atu e faamanatu ai le sauniga?

Lexus LFA origami

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili