Amata malulu. Tu'uga toso. Le eseesega i le va o le i ai pe leai se parachute

Anonim

O le tuuga toso masani e na o le 400 m (402 m pe a saʻo, po o le kuata maila). O LE Chevrolet Chevelle tagata autu i lenei tuuga - o le taʻavale faʻasologa e foliga mai e naʻo le igoa - faʻamaeʻaina i latou i le na o le 5.89s, o lona uiga ina ua ia laasia le tini ua uma ona ia agai i le 410 km/h - o lenei mea e mautinoa lava e pipii i le faletupe...

O lea la e tatau ona taofi le taavale mai le saoasaoa i luga o le 400 km / h. Ma afai na i ai ni o tatou masalosaloga e uiga i le matafaioi a na parachute laiti i le taofi o nei afi afi, e faʻafefe pe a uma ona matamata i le vitio. O fete'ena'iga na latou faia, fa'atasi ma taofi o le ta'avale, e na'o le pau lea o le auala e tu ai i se mamao saogalemu.

E pei ona mafai ona tatou vaʻavaʻai, e leʻi aoga le parachutes a Mike Bowman's Chevelle e le pei o lana tauva muamua. I'uga, taofi mumu e o'o i le tulaga e le aoga. O le mea e lelei ai, na mafai e le pailate ona pulea le masini, faʻatonu lelei i le upega saogalemu i le pito o le auala, ma na o nai manuʻa laiti.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai le "Amata malulu" ile 9:00 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili